2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Valla tebrik ederim muthis bi olgunluk yapmisin ben olsam yapabilirmiydim bilmiyorum enniyisini yapmisin paylasma bisey oda kendi kurduyla otursun bakalim.
Simdilik bizde oyle biseyvyok insallah olmaz olursada kendi bilir kendinin ilk bebegi benimki ikinci illaki ondan daha tecrubeli ve bilgiliyim faydalanmak isterse ne ala yok dersede kendi bilir.

Sabirliyimdir tutarım çok damarıma basilmadigi sürece uzaklasirim daha çok benimde onun da ikinci gebeliği onun bir acı tecrübesi var 2 sene önce 36 haftalıkken bebeğini kaybetti şimdi yine endişeleri var anlıyorum ama bende stres topu degilim kimsnin tribini cekemicem

Canım başka bir doktora yönlendirdi, o testi o yapıyor dedi. Perinotolog'u ilk kez senden duydum ben Herhalde perinotologtur benimki de, bilmiyorum ki canım.
Ay bu vesveseler beni bitirecek zaten. Herkesin kadın Doğum uzmanı yapıyor ikili testi benimki beni perinotoloğa yönlendirdi. Bir düşük var geçmişte yaşım da 34,5 ondan mı acaba diyorum, bir yandan kötü birşey demedi ama acaba kötü birşey mi gördü De yönlendirdi diyorum, evham evham ölücem

Benim gittiğim hastanede radyoloji ye yönlendiriyormus sanırım henüz gitmedim duydum sadece emin değilim ama
Ya işte ne bileyim benimki neden yönlendirdi diye evham yapıyorum şuan yedim kendimi birkaç saattir.

Ayy hic sorma kizim mart dogumlu oyle bi ates basardiki gecelri gunduzleri esim termistatin bozulmus senin derdi simdi tam o yaz sicagi ortasinda nasil gecer gunlrr bilmiyorum rabbim yardimcimiz olsunn

Evham yapma bence canım. Benim de geçmişte bir düşüğüm var. Doktorlar riskli bir durum görse genelde söylüyorlar. 2li testi her doktor yapamıyor, sizin hastanede o doktor yapıyordur belki. Test ne zaman şimdi? Güzel haberlerini bekliyorum.

Kızlar slm.. doğum yapacağınız hastanelerden doğum fiyatı hizmeti ile ilgili bilgi aldiniz mı?

Cnm 1000 lira normal dogum ustanbuldakilermi o kadar pahali bilmiyorum tabi hastaneden hastaneye cok fark ediyo ama cok ciddi fiyatlar 4binlerden bahsediliyo ayy o kadar tutsa benimki evde digururm valla :) bugun kizimi saglik ocagina goturdum takip eden gebeyle dr konusurken dedim olmadi seni cagirayim bi ciglik atsam kosar gelirsin dedim hemen evin yani saglik ocagi epey gulduk saka bi yana cebinde olan var olmayan var cidden cok para beee

Ya işte ne bileyim benimki neden yönlendirdi diye evham yapıyorum şuan yedim kendimi birkaç saattir.
canım her doktorun bakma yetkisi olmuyor uzmanlık gerektiren bir durum, o yüzden boşuna endişelenme uzmanına yönlendirmesi gayet normal,içini rahat tut sen

Cnm emin ol kotu bisy olsa dr mutlaka soylerdi vardir farkli bi sebebi ama bebekle olgili bisey olsa derdi bence sakin ol hic stres yapma kendinede bebisede

Kızlar kalp atışı sayısıyla cinsiyet belirleme efsaneleri hakkında bilgisi olan var mıııı

Önümüzdeki pazartesi tatlım, inşallah güzel haberlerimiz olsun hepimizin.

Kizlarrr şimdiye kadar gittiğim doktorların genel söylediği bir şeyi paylaşayim sizlerle... 'kanama olmadığı sürece korkulacak bir şey yok ' ne kadar güvenilir bilemiyorum..

Cnm emin ol kotu bisy olsa dr mutlaka soylerdi vardir farkli bi sebebi ama bebekle olgili bisey olsa derdi bence sakin ol hic stres yapma kendinede bebisede
Canım benim çok sağol, bekleyeceğim artık 1 hafta daha, kısmet. Güzel çıksın da sonuçlar gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…