2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba kızlar malum ikili test haftaları kartal umut hastanesinin fiyatını bilen var mı bi de her ihtimale karşı yakacık doğum hastanesinden randevu aldım orda aynı gün test yapılıyor mu yoksa daha sonraki bi güne mi randevu veriliyor bilgisi olan var mı

Kızlar ben de ikili test fiyatlarınızı merak ediyorum. Benim gittiğim hastane 254 lira alıyor. Çok mu az mı fikrim yok açıkcası. Tek yere güvenip gidiyorum işte :)

80 ise iyimis, bilecikten geliyoruz yol masrafı falan bayaaa gidiyor. 150-200u gözden cikarmstm acıbadem olunca :))
yani işte 103 muayene ücreti testler 80 tl tuttu az da değil ama veriliyor işte sizin bide yol olunca masraf daha çok tabi doğumu nası düşünüyorsunuz bilecikle arası çok yakın gerçi

Aynen cnm bnde hiç bişey yapamıyorum artık aksamalri eşimden utanıyorum cay koyup biseyler hazırlayıp yiyoruz beraber adama bi corba bile yapmyrm yani yapamiyorum saolsun bisey demiyor ama ben rahatsz oluyrm bur gecseydi su mide bulantısı

Slm kızlar nasılsınız.. halsizlik bir yorgunluk var ki anlatamam. Hiç is yapasim yok. Kizim var diye yemek yapiyroum yoksa hiç yapasum yok.ev dandini. Aniden biri gelecek diye korkuyorum valla. Ama yrtisemiyorum. gücüm yetmiyor

yani işte 103 muayene ücreti testler 80 tl tuttu az da değil ama veriliyor işte sizin bide yol olunca masraf daha çok tabi doğumu nası düşünüyorsunuz bilecikle arası çok yakın gerçi
Eskişehir de olur inşallah bilecikte pek istemiyorum ama nasip tabii... Ümit hastnesine git diyemem çok var etrafımda acıbademdekine doğum pahalı olunca ama dediğim gibi Eskişehirde istyrm hayrlisiyla tabii yakın arabmz da var 50-60dk da geliyoruz

Aynen yaa. Ama ben hep en basitinden bir pilav makarna birşey yapmak zorunda olduğumdan dün bayadir ilk defa kahvaltilik koydum aksam çok utandm. Ama gerçekten bitkin hissediyorum

anladım canım hayırlısı olsun inşallah

canım ben acıbademe gidiyorum muayene 103 testler 80 tl ödedim

Canım ikili teste 80 lira mı verdin acıbadem de? Bizimki niye o kadar yüksek alıyormuş ya? Başka alternatif mi baksam? Kızlar başka ikili test fiyatı olan var mı elinde?

Kızlar benim de canım hiç iş, yemek falan yapmak istemiyor. Bu aralar hep işin kolayına kaçıyorum. Arada kahvaltılık yapıyoruz, arada sadece çorba, yanına basit bir fırın yemeği ya da balıkçıya gidiyoruz. Benim doktorum balık konusunda çok hassas haftada en az 2 gün yiceksin falan dedi. Eşim de yanımdaydı, o da çok ciddiye aldı benim de işime geldi. Balıkçıda yiyip geçiyoruz. Size de bol bol balık tavsiye ediyorum kızlar.

Son düzenleme:
Ay dr ların korkutmasın çok iyi oluyor. Bizde de o tarz kokulu pratik seyleri eşim yapar. Sağolsun. Zaten beyler çok korkuyor bu dönemde aman eşe çocuğa birşey olmasın iyi olsunlar diye gözümüzün içine bakıyorlar. Arada bu durumu kullaniyorum desem ama ciddi halsiz olduğum dönemlerde oluyor kolum kanadm kalkmiyor

Bu arada bazen çay bile midemi bulandıyor. Hamilelikten önce bütün yakın çevrem beni çayla özdeşleştirmişti, o kadar çok içiyordum. Dün akşam çay demledim bardağa bile dökemedim, o demlenmiş çayın kokusu ne kadar ağır geldi anlatamam... Eşim kendi içti.

Ben bu hassasiyetle bir de yemek yaparsam maf oldum. O yüzden böyle devam.

Aynen canım valla kullanıcaz bu durumu başka çare yok :) Hem zaten çok halimiz de yok, koku hassasiyeti de malum. Biraz da onlar çeksin boşverin kızlar

Evet ya ne olcak halimiz ya
Umarım 12. Haftadn sonra hemen enerjik oluruz. Ben birazda havaalardan böyleyim kizim da hep yürüdüm yürüdüm... gezdim. Tabi 15. Haftadan sonra. Azıcık havalar ısındı mi kızımla kendimi dışarı atacağım günleri iple cekiyorum

Aynen canım valla kullanıcaz bu durumu başka çare yok :) Hem zaten çok halimiz de yok, koku hassasiyeti de malum. Biraz da onlar çeksin boşverin kızlar
Ayneeenn yoksa erkekler asla kadınları anlamiyorr.Ben her fırsatta kızımın oyununu ne isteği varsa onu babasının üstüne atiyorum.yemekten sonra mutfağı toplamaya alistirmaya çalışıyorum. Ama bunlar cidden aksam pilim bittiği için oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…