2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba bende Ağustos ya da Eylül ayında doğum yapacağım inşallah. Bu ilk hamileliğim her şeyi yeni yeni öğrenmeye başlıyorum :) İstanbul Bahçelievler'de oturuyorum ama hala bir doktor bulamadım normal doğum istiyorum kısmetse bu konuda önereceğiniz doktorlar varsa çok sevinirim çünkü bayağı dipsiz kuyu bu konular araştırmaya başlayınca aklım iyice karışıyor :) deneyimlerinizle benş aydınlatırsanız çok sevinirim :)

Nisa hastanesine gidiyorum canım. Ataköy echomar'ı yarına randevu almak için aradım 179 lira dedi. Ama ben 11+4'üm, tam 12'deyken daha iyi olur dedi. Haftaya gidicem sanırım.
indirimli fiyat iste canım, ataköy bazen o şekilde indirim yapıyor. Nisa'yı aradım ama perinatolog 21 şubata kadar randevuları doluymuş , yani eğer orada detaylı ultrason yaptıracaksan şimdiden tarihini al derim, ama bence o kadar para vermeye gerek yok, sadi konuğa gidip bedavaya yaptırabilirsin.

Fark neymiş peki sordunmu canım peritonolog yapınca ne degisiyor
perinatolog, kadın doğum uzmanlığı üstüne ayrıca ihstisas yapmış demek oluyormuş, normal kadın doğum uzmanlarına göre daha yüksek diplomaya sahip, işte detaylı ultrasonda bebeğin tüm organlarını falan da inceleyen kişi oluyor kendisi. uzman olduğu için ve kullandığı cihaz daha iyi olduğu için değişiyor fiyat sanırım canım.

Hadi ya kötü oldu canım. :/ Kim alıyor bu randevuları bu kadar?
Ataköy'den de indirim isteyeceğim, pazartesi ya da salı düşünüyorum bakalım. Sen de hiç bulamazsan artık normale gidersin, yani hiç gitmemekten iyidir herhalde. Aslında kendi doktorunu arayıp perinotogta yer bulamıyorum desen belki bir alternatif sunabilir sana.

ben kizimda İstanbul'da Medical parkta Gökmen iyigune gidiyordum ikili testimi ayrıntılı ultrosonu hep kendisi yaptı damarlarına kadar göstermişti bize ozaman hic başka biryerede göndermedi kadın dogumcular artık kendine guvenemiyor sanırım bu konularda şimdi Kadıköy sifaya geçmiş diye duydum birde ondan fiyat alsana tatlım çok iyi bir doktordur işinin ehli ben çok memnundum nettenden araştırabilirsiniz

Nisa Hastanesi, Münübe Aydoğan'dan çok memnunum canım. Normal doğum yanlısı o da.

benim arkadaşlarım da ümite git dediler ama ben alısamadım oraya ne bileyim acıbademe daha cok ısındım arada 2.500 tl gibi bir fark var
Ben 6_7 ay önce visnrlikte ki emine hnma gttim adetm duzenszdi nasıl ters bir kadındı soğudum. Snra hamileliğin başında 1kez tepebasnda Perihan hnma gttim ki 3-4 arkdsm.dogum yaptı onda çok memnun. Bnde acıbademe alıştım ama arada rahat 2000 TL fark var. Orada da kapı suslemsi, çikolata ikramı varmış. Düşünme aşamasındayız işte ://

Merhaba kizlar bende haftaya gideceğim 2 li teste ama normal devlet hastanesine gidecegom.hersey ücretsiz. 2. kizimda ozellerden çok çektim o yuzden pek gitmek istemiyorum. hep kizimin sakat dogacagini soylediler. şükür cok saglikli onlara boşuna para vermek istemiyorum biraz abartiyorlar. olmazsada kadin dogum hastanelerinde ayrintili ultrason a giderim. insallah sonuclariniz güzel çıksın

Cnm kayseride degilim nevsehirdeyim dogum icib 1600 aliyorlar Kayseri de nasil burda cocuk yogun bakimi yok kayseride dogum yapmak istiyorum da
Memorial da yenidoğan yoğun bakımı var. Ben henüz doğum ücretini görüşmedim geçen sene 2.500 civarındaydı sanırım öğrenince yazarım sana mutlaka

Ense ve burun ölçümü her ultrason cihazıyla yapılamıyor. Detaylı olması gerekiyor; onun için kendi yapmamıştır, endişelenmeyin. Sonradan yien detaylı bir test yapılıyor böbrekler kalp kapakçığı vs için; onda da kendisinde cihaz olmayan doktorlar başkasına yönlendiriyor. Diğeri de zaten kan testi. Muayenehanede de alsalar laboratuvara gönderiyorlar yani. Hiç tasalanmayın. Burada benim komşularımın gittipi bir doktor var, o da hepsini ikili test için dışarıya yönlendirdi.

Ben bakırköyde ferhat beye gidiyorum. Normal doğum tavsiye ediyor normal koşullarda. Ama tabi kadın vücudu normal doğumu unutmuş gibi diyor. HAyatınız boyunca kaç kez alaturka tuvalete giriyorsunuz kaç kez eğilip yer silip çamaşır yıkıyorsunuz, doğum pozisyonu aslında çömme dediğimiz pozisyondur ve o artık unutulmuş gibi diyor :)))

Önceden randevu alınca gidiliyor evet canım, hem bedava. Ama ben biraz geç kaldım ikili test için en az 1,5 ay önce başvurmak lazımmış. İnşallah güzel sonuçlarını da duyarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…