2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim eşim uzun yol şoförü bazen bir hafta evde olmadığı oluyor ama yinede evde yemek pişmek mecburiyetinde kızım var cunki yardım et diyemiyorum evde olduğu zamanlarda yapıyor ama nadir evde olduğu için malesef

Kızlar ben de ikili test fiyatlarınızı merak ediyorum. Benim gittiğim hastane 254 lira alıyor. Çok mu az mı fikrim yok açıkcası. Tek yere güvenip gidiyorum işte :)
hangi hastane canım? normal ilkili test için ataköy echomar 140TL, medicana 160TL istedi ama perinatolog tarafından yapılan ikili test ücreti 350TL'den başlıyor ne yazık ki.

hangi hastane canım? normal ilkili test için ataköy echomar 140TL, medicana 160TL istedi ama perinatolog tarafından yapılan ikili test ücreti 350TL'den başlıyor ne yazık ki.

Vay vay vay. Bizim hastane bizi baya soymaya niyetlenmiş anlıyacağınız. Nisa hastanesine gidiyorum canım. Normalde randevu aldım ama Ataköy'ü arıcam birazdan olmazsa randevumu oraya alıcam. Doktorum da perinatolog değil bu arada normal bir doktor.

kızlar sabah sadi konuk hastanesine gittim, ikili test için perinotoloğa yetişemedik (en az 1 ay sonraya gün veriyorlar çünkü) dedim bari detaylı ultrason için gün alayım. 3-4 nisanda gel randevunu vereceğiz diyip bir kağıt verdiler elime. 3-4 nisanda gideceğim de acaba ondan sonra daha ne kadar sonraya verecekler günü :) sonuçta 11+5im şuanda ve nisan başında 22. haftam olacak, herlade devlette bu işler bu şekilde yürüyor. Benden sonra bir kadın daha girdi o da 10 haftalık hamileydi, ona da benimle aynı zamanda gelmesini söyleyen bir kağıt vermişler.
bilginiz olsun. ben perinotolog için dünden beri araştırıyorum çünkü, ikili testi perinatologdan istedi doktor, ve fiyatlar 350-500TL arasında değişiyor. devlette gün olarak geç kaldık, ikili testin 14.haftaya kadar yapılması gerekiyor çünkü. detaylı ultrason için ise 450TL'den başlıyor fiyatlar.
devletten şimdiden gidip gün alın derim ben.

perinatlog değilse evet fazla istemiş, sen sor diğer hastaneler, gerek yok paranı sokağa atmaya.

Canım ya yanlış yönlendirme gibi olmasın da sana bir şey sorucam. Aslında normal uzman doktora gitsen de olmaz mı? Sonuçta yapılan test aynı değil mi? Tamam doktor öyle yönlendirmiş ama normal uzman doktor da bakabilir gibi geliyor bana. Yanlış biliyor olabilirim sadece aklıma takıldı.

Of otomatik düzeltme den dolayı yanlış yazılmış. Ümit Hastanesi'ne git diyen çok var etrafımda orada doğum yapan da çok ve memnun olanda. arada fiyat farkı da var tabi acibademle
benim arkadaşlarım da ümite git dediler ama ben alısamadım oraya ne bileyim acıbademe daha cok ısındım arada 2.500 tl gibi bir fark var

Canım sen bizim buralarda oturuyorsun sanırım. Ben şimdi kendi hastanemi aradım. Dedim bu testi perinotolog mu yapıyor niye pahalı falan dedi ki "Yok ama perinotolog ücretimiz de aynı 254 lira. İsterseniz ona alalım."

Nisa hastanesinde 254'e perinotolog'a yaptırabilirsin, istersen bir ara sor sende. Ben hastaneden genel olarak memnunum.

canım aslında doğru söylüyorsun ama işte yaş 35 ve 1 düşük olunca herhalde riskli diye beni yönlendirdi oraya diye düşünüyorum. dünden beri aklımda o var, kendi ultrasonu iyi değil diye yönlerdirmiş de olabilir. kafam karışık, ama eşime söyledim ya bir kere, o da kesin perinatoloğa git, riske girme diyor tabi. aslına bakarsan bizim şu hassas dönemimizden faydalanıyor doktorlar. aslında açıklama yapması, nedenini niçinini sunması ve alternatif önermesi lazım.

aa iyimiş ben hemen arayayım, evet yakınım ben de, teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…