Günaydın.Bencede götürün ve bebeği uyutmayın.gunaydin arkadaslar iki aylik bebegim yatagindan yuzustu yere dustu yaklasik 50 cnm yukseklikten halinin uzerine dustu. Tehlikeli midir hastaneye gotureyim mi ya da bekliyim mi basinda sisme yok suan
Çok geçmiş olsun biraz daha büyük olsalar takip edin derdim ama daha çok küçükler bence de götürün uyumasına izin vermedengunaydin arkadaslar iki aylik bebegim yatagindan yuzustu yere dustu yaklasik 50 cnm yukseklikten halinin uzerine dustu. Tehlikeli midir hastaneye gotureyim mi ya da bekliyim mi basinda sisme yok suan
Götür bence çok minikgunaydin arkadaslar iki aylik bebegim yatagindan yuzustu yere dustu yaklasik 50 cnm yukseklikten halinin uzerine dustu. Tehlikeli midir hastaneye gotureyim mi ya da bekliyim mi basinda sisme yok suan
Kıyamen ben ona yaa içiniz rahat olması açısından götürün bence inş bişey yokturgunaydin arkadaslar iki aylik bebegim yatagindan yuzustu yere dustu yaklasik 50 cnm yukseklikten halinin uzerine dustu. Tehlikeli midir hastaneye gotureyim mi ya da bekliyim mi basinda sisme yok suan
Götür cnm. Hiç bekleme. Düşmelerde en önemli şey yükseklik ve zemin malzemesi. Zeminde sıkıntı yok ama yükseklik biraz fazla. İçinin rahat etmesi açısından götürmende fayda var. Bir de takip eden doktorların bu düşme çarpma vs olaylarını bilmesi gerekiyor.gunaydin arkadaslar iki aylik bebegim yatagindan yuzustu yere dustu yaklasik 50 cnm yukseklikten halinin uzerine dustu. Tehlikeli midir hastaneye gotureyim mi ya da bekliyim mi basinda sisme yok suan
İki gün önce aşı oldu oğlum o gün zor emdi bayağı huzursuzdu zaten yaklaşık bir haftadır memeyle kavga ediyor zorla veriyorum çok aç olmadığı sürece ağlıyor verince memeyi iki gündür aynı şekilde neden böyle ki meme reddi mi acaba ? bide kilosu azaldı gibime geldi bi hafifledi mümkün değil ama Kafama takıldı bugün bezi de geniş geldi sanki kafayı mı yiyorum sizce :)
Aç kalmaz canım, emer. Sen ona biberon seçeneği verdikçe de emmeyecek. Daha kolayı var ve sen o emmediğinde ona veriyorsun. Daha zorunu tercih etmeyecek. Dönemseldir bence inatla ver annesinin memesi kokusu, daha güzeli var mı yaBizde 2,5 aylık olduk,aynı durum bizde de var... 1 haftadır memeyi 5dk emip bırakıyor ,kavga ediyor memeyle mecbur arada biberonla veriyorum onu alıyor,aslında biberonla vermek istemiyorum aslında memeyi tamamen bırakır diye korkuyorum ama mecburum ac kalır yoksainsallah donemsel biseydir ve gecer.ınsanın morali nasıl bozuluyor ya
Çok geçmiş olsun,bence götürmende fayda var... bişey olmaz insallah ama sen ihmal etme bencegunaydin arkadaslar iki aylik bebegim yatagindan yuzustu yere dustu yaklasik 50 cnm yukseklikten halinin uzerine dustu. Tehlikeli midir hastaneye gotureyim mi ya da bekliyim mi basinda sisme yok suan
Aç kalmaz canım, emer. Sen ona biberon seçeneği verdikçe de emmeyecek. Daha kolayı var ve sen o emmediğinde ona veriyorsun. Daha zorunu tercih etmeyecek. Dönemseldir bence inatla ver annesinin memesi kokusu, daha güzeli var mı ya
İnatla vermezsen başka çaresi kalmayacak emecek. Kilo almış ama di mi? Kaç kilo kaç günlük? Doğum tarihi ne?Ya öyle tabii ama alt sınırda kg almıs bu defa,oncesinde sarılıktan dolayı mecbur biberonda veriyordum sagarak, takviye olarak o zaman iyi kg alıyordu.simdi kg alımı alt sınırda cıkınca kıyamadım verdim
Dedigin dogru biliyor bunu almayınca biberon gelecek nasılsa diye ama icim el vermedi:/
Bizde 2,5 aylık olduk,aynı durum bizde de var... 1 haftadır memeyi 5dk emip bırakıyor ,kavga ediyor memeyle mecbur arada biberonla veriyorum onu alıyor,aslında biberonla vermek istemiyorum aslında memeyi tamamen bırakır diye korkuyorum ama mecburum ac kalır yoksainsallah donemsel biseydir ve gecer.ınsanın morali nasıl bozuluyor ya
Hastaneye gidin bence, ne olur ne olmaz. Bize de haber ver sonra, merak ederim ben. Çok geçmiş olsun, bir şeyi yoktur inşallah.gunaydin arkadaslar iki aylik bebegim yatagindan yuzustu yere dustu yaklasik 50 cnm yukseklikten halinin uzerine dustu. Tehlikeli midir hastaneye gotureyim mi ya da bekliyim mi basinda sisme yok suan
Biberon meme reddine sebep oluyor diyorlar ama bilemiyorum her bebeğin huyu farkli. Acaba alıştırma bardağı ile mi versen. Çok mu erken olur ki... Üçüncü ayda bi meme reddi yasaniyormus dikkat etmek lazım.Bizde 2,5 aylık olduk,aynı durum bizde de var... 1 haftadır memeyi 5dk emip bırakıyor ,kavga ediyor memeyle mecbur arada biberonla veriyorum onu alıyor,aslında biberonla vermek istemiyorum aslında memeyi tamamen bırakır diye korkuyorum ama mecburum ac kalır yoksainsallah donemsel biseydir ve gecer.ınsanın morali nasıl bozuluyor ya
Çok sevindim.Büyüdükçe çok daha iyi olacaktır. İlgili anne babası oldukça sırtı yere gelmez bebişiniz. Zor kısmı geçti şimdi egzersizler bebeğinle güzel zaman geçireceğim zamanlar olur inşallah.mutlu pazarlar kizlar.
bursa soguk ve yagmurlu,kış geldi sanirim.
dun yorgunluktan yazamadim,simdi yazayim dedim.emirin alcilari sali gunu acilacakti,bahsetmistim.dun annemle carsiya ciktik,emiri de esime biraktim. 1 saat sonra esim aradi. emirin ayaklari cok sismis. doktoru da sehirdisindaymis. bi arkadasina yonlendirdi,gittik,alcilari tamamen cikardilar. birkac gun erken oldu ama iyi oldu,oglusum rahatladi. cok sukur duzelmis ama iki ayaginin da bas parmagi geride duruyor. tarak kemigi kisa olabilir ama yurumesine engel degil demisti doktorumuz. yarin obur gun de esim musait olunca goturecegiz,kendi doktoru bakacak. bundan sonrasi da emirim icin dua ederseniz sevinirim. cunku eski haline donme ihtimali oluyormus,egzersizlerle destekleriz demisti doktor. bakalim ne soyleyecek.
50 gun sonra oglusuma ilk kez corap giydirdim,allahim ayakkabilarini giydirdigim ve kosup yurudugunu gordugum gunleri nasip etsin
allahim herkesin melegine saglik versin
Gozunuz aydin :) Amin. Inşallah her şey normale döner, sağlıkla yürüdüğü koştuğu günleri de görürüz kuzumuzun. Dualarımdan hiç eksik etmeyeceğim canım merak etme kendi evlâdım gibi dua edeceğim.mutlu pazarlar kizlar.
dun yorgunluktan yazamadim,simdi yazayim dedim.emirin alcilari sali gunu acilacakti,bahsetmistim.dun annemle carsiya ciktik,emiri de esime biraktim. 1 saat sonra esim aradi. emirin ayaklari cok sismis. doktoru da sehirdisindaymis. bi arkadasina yonlendirdi,gittik,alcilari tamamen cikardilar. birkac gun erken oldu ama iyi oldu,oglusum rahatladi. cok sukur duzelmis ama iki ayaginin da bas parmagi geride duruyor. tarak kemigi kisa olabilir ama yurumesine engel degil demisti doktorumuz. yarin obur gun de esim musait olunca goturecegiz,kendi doktoru bakacak. bundan sonrasi da emirim icin dua ederseniz sevinirim. cunku eski haline donme ihtimali oluyormus,egzersizlerle destekleriz demisti doktor. bakalim ne soyleyecek.
50 gun sonra oglusuma ilk kez corap giydirdim,allahim ayakkabilarini giydirdigim ve kosup yurudugunu gordugum gunleri nasip etsin
Hadi gözün aydın canım rahatladı kuzun artık maşallah. Artık tekrar alçıya alınma ya da ameliyat gibi durum söz konusu değil sanırım değil mi?mutlu pazarlar kizlar.
Çok sevindim.Büyüdükçe çok daha iyi olacaktır. İlgili anne babası oldukça sırtı yere gelmez bebişiniz. Zor kısmı geçti şimdi egzersizler bebeğinle güzel zaman geçireceğim zamanlar olur inşallah.
Gozunuz aydin :) Amin. Inşallah her şey normale döner, sağlıkla yürüdüğü koştuğu günleri de görürüz kuzumuzun. Dualarımdan hiç eksik etmeyeceğim canım merak etme kendi evlâdım gibi dua edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?