Cnm iste biz de premature oldugumuzdan 4 gundur veriyorum takviye halbuki 15 gundur veriyor olmaliydim. Cok arastirdim 11 gunum arastirmayla ve kivranmayla gecti. Aslinda test yaptirsaydim daha iyiydi ama heryerde prelerde demir deposu cok az bilgisine ulastim gene de haftaya yaptiracagim.
Doğa bugün hep memeyle kavga etti emerken ara verip tekrar emziriyorum yoksa ememiyor kıvranıyor ama bugün gazı çıkarsam da memeyi tutmakta hep zorlandı agladi mızırdandı atak haftalarında böyle bişey yaşadınız mı 52 günlük 7 haftalık mı oluyor meme reddi gibi durumlarda izlediğiniz bir yol varmı
Bizim ki reddedince çekiyorum memeyi vermiyorum bende bekliyo annem ağzıma tiksin diye ama yemezler :) sonra kendisi istiyo ağlıyo ve emiyo kötü anne oluyorum ama yapcak bişey yok o inatsa ben daha inadım
Günaydııın Babamızla konuştuk anlaştık akşam 10 dan beri 2 kere emzirme seansı dışında o ilgileniyor ben uyuyorum. Şimdi bebişi aldım ben bakıyorum o uyuyor ah oyle iyi geldi ki her gün böyle olsa.. Haftasonu= mutluluk
gunaydin arkadaslar iki aylik bebegim yatagindan yuzustu yere dustu yaklasik 50 cnm yukseklikten halinin uzerine dustu. Tehlikeli midir hastaneye gotureyim mi ya da bekliyim mi basinda sisme yok suan
gunaydin arkadaslar iki aylik bebegim yatagindan yuzustu yere dustu yaklasik 50 cnm yukseklikten halinin uzerine dustu. Tehlikeli midir hastaneye gotureyim mi ya da bekliyim mi basinda sisme yok suan