2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cnm iste biz de premature oldugumuzdan 4 gundur veriyorum takviye halbuki 15 gundur veriyor olmaliydim. Cok arastirdim 11 gunum arastirmayla ve kivranmayla gecti. Aslinda test yaptirsaydim daha iyiydi ama heryerde prelerde demir deposu cok az bilgisine ulastim gene de haftaya yaptiracagim.

Memeyi teklif etmeye devam edeceksin cnm... uykuluyken ver memeyi

gunaydin arkadaslar iki aylik bebegim yatagindan yuzustu yere dustu yaklasik 50 cnm yukseklikten halinin uzerine dustu. Tehlikeli midir hastaneye gotureyim mi ya da bekliyim mi basinda sisme yok suan

gunaydin arkadaslar iki aylik bebegim yatagindan yuzustu yere dustu yaklasik 50 cnm yukseklikten halinin uzerine dustu. Tehlikeli midir hastaneye gotureyim mi ya da bekliyim mi basinda sisme yok suan
Geçmiş olsun bi götürün isterseniz Allah korusun belki kemiklerine filan bir şey olduysa

Gecmis olsun ben olsam gotururdum aklinizda soru isareti kalacaqina bi qotur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…