Değiştirin bence. Bende her gidişte tansiyona bakıyor ama içime dinmeyen birşeyleri var bilmiyorum. Bu sefer bende degistiricem. Biraz samimiyet güler yüz yakın ilgi bekliyor insan. Bazen devlet dr daha iyi çıkabiliyorinsan bi guvenszlik duyunca korkuyor demi canim. bizimki hic bi test istemedi ya 11. haftadayim garip yani.
Güzel geçti canım, doktor yarım saat her organını gösterdi ve açıkladı çok memnun kaldım perinotoloğdan. Ense 1.5cm max, kan sonucum da 1/5996 çıktı henüz bakmadım ama sorun yok sanırım. :) doktor çocuğunuz erkek dedi kesin. Orada bir şok yaşadım. Ben kız çocuğu hayranı bir insan olarak hep kız istedim ama tabi sağlıklı olsun gerisi yalan. Hala bir umut belki değişir cinsiyeti diyorumnilselen canım naptın? Dün ikili testin vardı?
75 tl avrasya hospital ist,doğum için henüz fiyat almadım canmKızlar özelde mi devlette mi takipçisiniz? Gittiğiniz özellerin fiyatı ne kadat muayene ve dopum için ?
hayırlı olsun canımm oğlunnGüzel geçti canım, doktor yarım saat her organını gösterdi ve açıkladı çok memnun kaldım perinotoloğdan. Ense 1.5cm max, kan sonucum da 1/5996 çıktı henüz bakmadım ama sorun yok sanırım. :) doktor çocuğunuz erkek dedi kesin. Orada bir şok yaşadım. Ben kız çocuğu hayranı bir insan olarak hep kız istedim ama tabi sağlıklı olsun gerisi yalan. Hala bir umut belki değişir cinsiyeti diyorum
benim doktorum da bakıyor canm kg ya, tansiyonu acil de ölçtür diyor sadece, aslında kişilik olarak çok ısındığımı söyliyemicem, ama çok fazla iyi yorum wardı hakkın da ve tecrübeli bir doktordu o yüzden tercih sebebim olmuştu. ilk doğumumu yaptı çok şükür bir sıkıntı yaşamadığım için yine aynı dr a gidiyorum, ama biz kadınlar özellikle de hamilelik döneminde daha farklı bir yaklaşım bekliyoruz doktorlardan,inşallah istediğin gibi doktor bulabilirsin canm içine sinmesi önemliDeğiştirin bence. Bende her gidişte tansiyona bakıyor ama içime dinmeyen birşeyleri var bilmiyorum. Bu sefer bende degistiricem. Biraz samimiyet güler yüz yakın ilgi bekliyor insan. Bazen devlet dr daha iyi çıkabiliyor
Hayırlı olsun ilk kesin cinsiyet sizden geldi galibaGüzel geçti canım, doktor yarım saat her organını gösterdi ve açıkladı çok memnun kaldım perinotoloğdan. Ense 1.5cm max, kan sonucum da 1/5996 çıktı henüz bakmadım ama sorun yok sanırım. :) doktor çocuğunuz erkek dedi kesin. Orada bir şok yaşadım. Ben kız çocuğu hayranı bir insan olarak hep kız istedim ama tabi sağlıklı olsun gerisi yalan. Hala bir umut belki değişir cinsiyeti diyorum
Canım cok sevindimGüzel geçti canım, doktor yarım saat her organını gösterdi ve açıkladı çok memnun kaldım perinotoloğdan. Ense 1.5cm max, kan sonucum da 1/5996 çıktı henüz bakmadım ama sorun yok sanırım. :) doktor çocuğunuz erkek dedi kesin. Orada bir şok yaşadım. Ben kız çocuğu hayranı bir insan olarak hep kız istedim ama tabi sağlıklı olsun gerisi yalan. Hala bir umut belki değişir cinsiyeti diyorum
Merhaba ben de çok sık bulantı yaşıyorum bu nedenle çok düzensiz besleniyorum. Yemem gereken birçokseyi yiyemiyorum bulantıdan. Bu durumu çok fazla takıyorum bebeğim için gelişimi için biran önce bitse
Kızlar reflü ağrısı için önerebileceğiniz bişe var mı evden uygulanabilecek. Ailemin yanına geldim şurubumu almayı unutmuşum
BEN sadece folik asit kullanıyorum canımBu arada ben de bir şey sormak istiyorum.
Ben folic (d vit+kalsiyum+folic asit) kullanıyorum da... bitmek üzere. Bir kutu içtim hamileliğim belli olduğundan beri. Bir kutu daha almalı miyim? Siz ne içiyorsunuz acaba merak ettim. Şu an şehir dışındayım da doktora gitme imkanım yok. Çok kafama takıldı.
Ben de özel kliniğe gidiyorum 200₺ veriyorum birde. Ne kilo ne tansiyon bakmadı şimdiye kadar. Benm de kafama takılıyor acaba yeni diye mi ama onca para verince insan daha detay ve ilgi istiyor. Ben bu muayene de değiştirecğm doktorumuDoktoruma bu durumu nasil belirtsemki yada belirtmeden yarinki kontrolumede gidip tekrardan ayni seyleri yaparsa baska bi doktor arayisinami cikmaliyim acaba. insanlar niye byle ya anlam veremiyrm gercekten. ozel hastanedeye gidiyrm birde devlete degil.
Hoş geldin,hayırlı olsun bebeğin,Merhaba arkadaslar ben yeni katildim, bu bugun 13 haftali hamileyim ama son bir haftadir benden su geliyor azar azar, bu sabah kalktigimda da su geldigini hissettim, bu tehlikeli birsey mi, camasirimi islatacak kadar geliyor,
Neden kullanamadiniz acaba elektrikliyi ben Medelaninkinden cok memnun kaldim hastanede bebegim sezeryan oldugu icin emmekte cok zorlandi vs ben makinayla basardim yoksa benim uykucu tembel emmicekti 15 sonra memeye gecti devamli olarak oncelikle emdirdim 5 dk sonra sagip veriyordum ben kesinlikle tavsiye ederim calismiyorum ama evde esim oldugunda bebegi birakip disari cikabildim bu sayede vs bende bir kaza sonucu kaybettim malesef makinami cok sert bir sekilde masadan dustusimdilik dusunmekteyim
Ben su icmeyi unutanlar grubundayim malesef ama kahveyi asla unutmuyorum o baska durum boyle olunca sik tuvalet ihtiyaci dogmuyor yalniz yatmadan once gece bir bardak su iciyorum tahmini 2 saat sonra tuvaletteyim sadece 1 kez ama:)
Keske ebebeyn banyonuz olsaydi cok rahat oluyor hamilelikte cunku
selam arkadaslar sizlere bisey sormak istiyorum. Doktorunuza gittiginizde kilonuzu tansiyonunuzu her kontrolde takip ediyormu. ve yapilan kan tahlillerini sizmi doktora belirttiniz yoksa doktorunuzmu sizi yonlendiriyor. cnku benim doktorum sadece ultrasona bakiyor tamam bebek gayet iyi diyor kan tahlili yada bisey yapmadan bana vitamin veriyor previt positive diye. ama benim kafam cok karisti doktoru degistirip degistirmeme konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?