2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
insan bi guvenszlik duyunca korkuyor demi canim. bizimki hic bi test istemedi ya 11. haftadayim garip yani.

insan bi guvenszlik duyunca korkuyor demi canim. bizimki hic bi test istemedi ya 11. haftadayim garip yani.
Değiştirin bence. Bende her gidişte tansiyona bakıyor ama içime dinmeyen birşeyleri var bilmiyorum. Bu sefer bende degistiricem. Biraz samimiyet güler yüz yakın ilgi bekliyor insan. Bazen devlet dr daha iyi çıkabiliyor

nilselen canım naptın? Dün ikili testin vardı?
Güzel geçti canım, doktor yarım saat her organını gösterdi ve açıkladı çok memnun kaldım perinotoloğdan. Ense 1.5cm max, kan sonucum da 1/5996 çıktı henüz bakmadım ama sorun yok sanırım. :) doktor çocuğunuz erkek dedi kesin. Orada bir şok yaşadım. Ben kız çocuğu hayranı bir insan olarak hep kız istedim ama tabi sağlıklı olsun gerisi yalan. Hala bir umut belki değişir cinsiyeti diyorum

hayırlı olsun canımm oğlunn
herşeyin yolunda olmasına sevindim hep böyle dewam etsin inşallahh

benim doktorum da bakıyor canm kg ya, tansiyonu acil de ölçtür diyor sadece, aslında kişilik olarak çok ısındığımı söyliyemicem, ama çok fazla iyi yorum wardı hakkın da ve tecrübeli bir doktordu o yüzden tercih sebebim olmuştu. ilk doğumumu yaptı çok şükür bir sıkıntı yaşamadığım için yine aynı dr a gidiyorum, ama biz kadınlar özellikle de hamilelik döneminde daha farklı bir yaklaşım bekliyoruz doktorlardan,inşallah istediğin gibi doktor bulabilirsin canm içine sinmesi önemli

Hayırlı olsun ilk kesin cinsiyet sizden geldi galiba

Günaydın kızlar... Kan sulandırıcı iğne kullanan vardı sanırım benm gbi ya son 3_4 gündür morarma oldu çok ve bı noktada beze gibi sertleşme gibi bişey var aciyor

Merhaba arkadaslar ben yeni katildim, bu bugun 13 haftali hamileyim ama son bir haftadir benden su geliyor azar azar, bu sabah kalktigimda da su geldigini hissettim, bu tehlikeli birsey mi, camasirimi islatacak kadar geliyor,

Canım cok sevindim hep böyle güzel haberler alalim ins. Bu gun ben de kan sonucumu aldim ve usg de baktık bebise. Risk 1:5742 çıktı. Bebis de erkek olduğunu bir kez daha gösterdi Sağlıkla gelsinler ins.♥

Merhaba ben de çok sık bulantı yaşıyorum bu nedenle çok düzensiz besleniyorum. Yemem gereken birçokseyi yiyemiyorum bulantıdan. Bu durumu çok fazla takıyorum bebeğim için gelişimi için biran önce bitse

bebeğinizin gelişimi çok fazla etkilenmez, o alacağını sizden alır. ama sizin sağlıklı iyi bir hamilelik geçirmeniz için önemli beslenmek yoksa saçlardan dişlere tırnaklara kadar bütün vücudunuz etkileniyor inanın. ben de kilo verdim ama et, yumurta, peynir, süt gibi temel ürünleri muhakkak tüketiyorum. aslında yemek daha çok bastırıyor mide bulantısını. yerken zor ama birkaç dakika sonra aslında çok iyi geldiğini farkediyorsunuz sağlıklı gıdaları tüketince. ama yine de endişelenmeyin, aylarca hiçbir şey yiyemeyip serumla beslenmek zorunda olanlar da oluyormuş... ne yesem kar diye düşünün :)

Kızlar reflü ağrısı için önerebileceğiniz bişe var mı evden uygulanabilecek. Ailemin yanına geldim şurubumu almayı unutmuşum

yudun yudum süt için... doktorlar süt reflüyü gidermez öteler diyor ama madem şurubunuz yok bir de yüksek yastık, onu biliyorsunuzdur zaten bir yerlerden p....t alamaz mısınız? eczane yok mudur yakınlarda?

BEN sadece folik asit kullanıyorum canım

Ben de özel kliniğe gidiyorum 200₺ veriyorum birde. Ne kilo ne tansiyon bakmadı şimdiye kadar. Benm de kafama takılıyor acaba yeni diye mi ama onca para verince insan daha detay ve ilgi istiyor. Ben bu muayene de değiştirecğm doktorumu

Merhaba arkadaslar ben yeni katildim, bu bugun 13 haftali hamileyim ama son bir haftadir benden su geliyor azar azar, bu sabah kalktigimda da su geldigini hissettim, bu tehlikeli birsey mi, camasirimi islatacak kadar geliyor,
Hoş geldin,hayırlı olsun bebeğin,
su olduğuna emin misin, akıntı gelmesi normal fakat gelen su ise mutlaka gecikmeden doktora gitseniz iyi olur normal bir durum değil çünkü

belki de ben beceremedim. bir saat sağıyodum on cc bile çıkmıyordu.. gerçi benim müthiş yara olmuştu... belki onun etkisidir... doğumdan sonra gerek olursa alıcam o yüzden. şimdi acele etmek istemiyorum... bazı çocuk da biberonu hiçbir şekilde almıyor çünkü.. bu defa herşeyi hemen alıp boşa masraf yapmak istemiyorum çünkü diğerinde çok abartmıştık emzirme yastığını bile gidip 180 liralık yok antibakteriyelli bilmemnelisinden almıştı eşim, bir ay bile kullanmadım. 10 liralık da olsa aynı şey olucaktı... hala evde yer kaplıyo boşuna. pahalı olunca atmaya da kıyamıyo insan... niye bu kadar para verdin desem bu sefer de seni düşündüm kabahat mi diyecek :))) o yüzden elzem şeyleri alıp diğerlerini ihtiyaca göre daha mantıklı düşünürek aldırmakta kararlıyım bu defa :))

Ben su icmeyi unutanlar grubundayim malesef ama kahveyi asla unutmuyorum o baska durum boyle olunca sik tuvalet ihtiyaci dogmuyor yalniz yatmadan once gece bir bardak su iciyorum tahmini 2 saat sonra tuvaletteyim sadece 1 kez ama:)

kahveyi ben de unutamıyorum ( su içmeyi unutan arkadaşlarım telefonlarına program indiriyor yalnız hep.. deneyin isterseniz :)

tansiyon ve kiloyu her defasında ölçüyor. kan tahlili vs için de biz hiç karışmıyoruz, ne derse onu yapıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…