2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333
Neden kullanamadiniz acaba elektrikliyi ben Medelaninkinden cok memnun kaldim hastanede bebegim sezeryan oldugu icin emmekte cok zorlandi vs ben makinayla basardim yoksa benim uykucu tembel emmicekti 15 sonra memeye gecti devamli olarak oncelikle emdirdim 5 dk sonra sagip veriyordum ben kesinlikle tavsiye ederim calismiyorum ama evde esim oldugunda bebegi birakip disari cikabildim bu sayede vs bende bir kaza sonucu kaybettim malesef makinami cok sert bir sekilde masadan dustu simdilik dusunmekteyim
 
Sizin tuvalet ihtiyacınız ne durumda? Ben bütün gün ve gece mütemadiyen tuvaletteyim; su içmeye korkar oldum ilkinde son ay çok olmuştu, bu sefer en baştan beri böyle
Ben su icmeyi unutanlar grubundayim malesef ama kahveyi asla unutmuyorum o baska durum boyle olunca sik tuvalet ihtiyaci dogmuyor yalniz yatmadan once gece bir bardak su iciyorum tahmini 2 saat sonra tuvaletteyim sadece 1 kez ama:)
 
Gercektende ikiside baska tatlar yasamadan bilinmiyor rabbim isteyen herkeze nasip etsin aratmasin en onemlisi
 
Kesinlikle katiliyorum kizlar babaci erkekler anneci ve cok tatli oluyorlar adam adam kucuk gomlekleri vs ben sevdim erkek annesi olmayida insallah sende bu dogumda yasarsin bu duyguyu sonucta gunumuzde evlatlardan birsey beklersek yandik biz onlari sadece sevip koklayalim guzelce buyutelim anne baba derler heralde vefali evlat olsunda kiz da erkekte ayni hepsi canimiz
 
 
selam arkadaslar sizlere bisey sormak istiyorum. Doktorunuza gittiginizde kilonuzu tansiyonunuzu her kontrolde takip ediyormu. ve yapilan kan tahlillerini sizmi doktora belirttiniz yoksa doktorunuzmu sizi yonlendiriyor. cnku benim doktorum sadece ultrasona bakiyor tamam bebek gayet iyi diyor kan tahlili yada bisey yapmadan bana vitamin veriyor previt positive diye. ama benim kafam cok karisti doktoru degistirip degistirmeme konusunda.
 
Cnm bnmki ilk kilomu tartıyor tansiyomunu ölçüyor snra muane ediyorvuzun uzn anlatyr bebegi kan fln alınacaksa kendi syluyor neler yemem nelr yapmm lazm olduğunu anlatıyor
 
Benim gittiğim doktorda tansiyon kilo takibi yapılıyor
Testleri de kendi istedi canım, zaten ne test gerektiğini biz nerden bilebiliriz ki :/ İstersen doktoruna bir sor için rahat etmezse değişirsin
 
Bu arada ben de bir şey sormak istiyorum.
Ben folic (d vit+kalsiyum+folic asit) kullanıyorum da... bitmek üzere. Bir kutu içtim hamileliğim belli olduğundan beri. Bir kutu daha almalı miyim? Siz ne içiyorsunuz acaba merak ettim. Şu an şehir dışındayım da doktora gitme imkanım yok. Çok kafama takıldı.
 
benim doktorum hic birini yapmiyor bu dikkatimi cekti. rubella toxoplazma hemgram testini yapacakmiyiz doktor hanim diyorm. aaa onlari yapmadikmi diyor. kafasina gore vitamin veriyor. hic bir tahlil yapmadan. kesinlikle degistireyim bu doktoru en guzeli. BEN antalyadayim ve buranin yabancisiyim kime gidecegm hic bir bilgim yok off off
 

folik asiti bildigim we arastirdigim kadariyla 12 13. haftaya kadar kullaniyorsunuz. cnku folik asit vucutta depolanabilen birsey degil gunluk alimi gerekli. isterseniz internetten arastirin sizde bi. ben cok arastiriyrm okuyorm.
 
Evt cnm kilo tansiyon her gittigimde olculuyor. Testleri dr um belirliyor. Gecen hafta folic+b12+demir 3 u bir arada vitamin verdi. Redkrill oil diye omega 3 var ondan verdi. Zinc c diye cinko takviyesi var bir de ondan verdi.
 
Evt cnm kilo tansiyon her gittigimde olculuyor. Testleri dr um belirliyor. Gecen hafta folic+b12+demir 3 u bir arada vitamin verdi. Redkrill oil diye omega 3 var ondan verdi. Zinc c diye cinko takviyesi var bir de ondan verdi.


Doktoruma bu durumu nasil belirtsemki yada belirtmeden yarinki kontrolumede gidip tekrardan ayni seyleri yaparsa baska bi doktor arayisinami cikmaliyim acaba. insanlar niye byle ya anlam veremiyrm gercekten. ozel hastanedeye gidiyrm birde devlete degil.
 
folik asiti bildigim we arastirdigim kadariyla 12 13. haftaya kadar kullaniyorsunuz. cnku folik asit vucutta depolanabilen birsey degil gunluk alimi gerekli. isterseniz internetten arastirin sizde bi. ben cok arastiriyrm okuyorm.
Evet biliyorum. Benim de okuduğuma göre 3 ay kullanmak gerekiyormuş. Hatta yurt dışında planlı hamileliklerde 3 ay önceden başlaniyormus. Kendim alıp kullansam acaba doğru olur mu diye düşünüyorum. Bebeklerin sinirsel gelişimi için önemliymiş, nöral tüp sendromunu engelliyormus sanırım..
 
Ayni hastanede farklı bir doktoru deneyin. Ben öyle yaptım. Hangisine içim isindiysa ona devam ettim.
 
Benim doktorum kilo tansiyon bakmıyor yani iki kere gittim ikisindede bakmadı testleri kendi söyledi ama bende hala emin değilim doktordan bu gittiğimde karar vericem
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…