- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Soğuk süt içebilirsiniz bana çok iyi geliyor.Kızlar reflü ağrısı için önerebileceğiniz bişe var mı evden uygulanabilecek. Ailemin yanına geldim şurubumu almayı unutmuşum
Neden kullanamadiniz acaba elektrikliyi ben Medelaninkinden cok memnun kaldim hastanede bebegim sezeryan oldugu icin emmekte cok zorlandi vs ben makinayla basardim yoksa benim uykucu tembel emmicekti 15 sonra memeye gecti devamli olarak oncelikle emdirdim 5 dk sonra sagip veriyordum ben kesinlikle tavsiye ederim calismiyorum ama evde esim oldugunda bebegi birakip disari cikabildim bu sayede vs bende bir kaza sonucu kaybettim malesef makinami cok sert bir sekilde masadan dustuBebeğe kendiniz bakacaksanız çok sık emen bebekse sağmaya vakit de süt de kalmıyor. Bazı anne hiç sağamıyor zaten.. bazı bebek biberon almıyor vs vs... ben sinirlenip çöpe attım en son elektrikli olanı :))) ama tabi çalışacaksanız ve sütünüz olursa almanız lazım; o zaman da ben kesinlikle elektrikliyi tavsiye ederim. Öbürü tam bir zülumdu benim içinbelki de ben beceremedim
Çok saolun içtim hemen az bişe azaldı gerçekten teşekkür ederim :)Soğuk süt içebilirsiniz bana çok iyi geliyor.
Ben su icmeyi unutanlar grubundayim malesef ama kahveyi asla unutmuyorum o baska durum boyle olunca sik tuvalet ihtiyaci dogmuyor yalniz yatmadan once gece bir bardak su iciyorum tahmini 2 saat sonra tuvaletteyim sadece 1 kez ama:)Sizin tuvalet ihtiyacınız ne durumda? Ben bütün gün ve gece mütemadiyen tuvaletteyim; su içmeye korkar oldumilkinde son ay çok olmuştu, bu sefer en baştan beri böyle
Gercektende ikiside baska tatlar yasamadan bilinmiyor rabbim isteyen herkeze nasip etsin aratmasin en onemlisiEvet hepsi bir başka, aynı cinsiyette olanların bile hepsi bambaşka :) o yüzden insan kız da olsa erkek de olsa iyiki kız olmuş veya iyiki erkek olmuş diyor heralde :) yalnız erkek çocuk kesinlikle anneye daha düşkün oluyor büyüdükçe; o konuda hemfikiriz :))) kız çocuğun da babayla ilişkisi daha farklı tabi... demek istediğim hamileyken ne isterseniz isteyin doğup büyüdükçe insan keşke kız olsaydı keşke erkek olsaydı demiyor, hep iyiki diyor... o yüzden etrafın inşallah kızın olur oğlun olur gibi yorumlarını falan da hiiç takmamak lazım. İnsana en kıymetlisi kendi evladı çünkü...
Rica ederim :) süt çok iyi geliyor sana da iyi gelmesine sevindimÇok saolun içtim hemen az bişe azaldı gerçekten teşekkür ederim :)
Keske ebebeyn banyonuz olsaydi cok rahat oluyor hamilelikte cunkuBen de denedim ama aşırı susuyorum bu defa daçıldırtıcı birşey :))) bir de evin bi ucu wc; nasıl üşeniyorum anlatamam
Kesinlikle katiliyorum kizlar babaci erkekler anneci ve cok tatli oluyorlar adam adam kucuk gomlekleri vs ben sevdim erkek annesi olmayida insallah sende bu dogumda yasarsin bu duyguyu sonucta gunumuzde evlatlardan birsey beklersek yandik biz onlari sadece sevip koklayalim guzelce buyutelim anne baba derler heralde vefali evlat olsunda kiz da erkekte ayni hepsi canimizHerkese selam kizlar muhabbet güzel bende 3 kiz annesi olarak fikir soylim dedim. valla kızları buyut büyüt ama tam babaci oluyorlar . ne yapsam yinede o lar için dünya bir yana baba bir yana bu nasil bir ilişki yarabbi. ben sevim beslim buyutim cadilar yinede babammmmm diyo. hele 1 yasindaki kızım kapi sesini duyunca koşa koşa babababa diyo . eeee beni kim bu kadar sevecek:))))) bakalim bu sefer oğlum olursa belki bana düşkün olur. yoksa vay halime gerci bende babama aşık bir kızdım. Sonuç belli yani eltimin 2 oğlu var annesiz befes almaya korkuyorlar. demekkki yaratilista var baglilik . ayyyy minnaklarim sizi coook seviyorum.
Neden kullanamadiniz acaba elektrikliyi ben Medelaninkinden cok memnun kaldim hastanede bebegim sezeryan oldugu icin emmekte cok zorlandi vs ben makinayla basardim yoksa benim uykucu tembel emmicekti 15 gun sonra memeye gecti devamli olarak oncelikle emdirdim 5 dk sonra sagip veriyordum Bisey yoksa mama ama ben kesinlikle tavsiye ederim calismiyorum bebek kucukken sutunu stokladim fazla emmiyorlar cunki evde esim oldugunda bebegi birakip disari cikabildim bu sayede vs bende bir kaza sonucu kaybettim malesef makinami cok sert bir sekilde masadan dustusimdilik dusunme asamasindayim yenisini
Cnm bnmki ilk kilomu tartıyor tansiyomunu ölçüyor snra muane ediyorvuzun uzn anlatyr bebegi kan fln alınacaksa kendi syluyor neler yemem nelr yapmm lazm olduğunu anlatıyorselam arkadaslar sizlere bisey sormak istiyorum. Doktorunuza gittiginizde kilonuzu tansiyonunuzu her kontrolde takip ediyormu. ve yapilan kan tahlillerini sizmi doktora belirttiniz yoksa doktorunuzmu sizi yonlendiriyor. cnku benim doktorum sadece ultrasona bakiyor tamam bebek gayet iyi diyor kan tahlili yada bisey yapmadan bana vitamin veriyor previt positive diye. ama benim kafam cok karisti doktoru degistirip degistirmeme konusunda.
Benim gittiğim doktorda tansiyon kilo takibi yapılıyorselam arkadaslar sizlere bisey sormak istiyorum. Doktorunuza gittiginizde kilonuzu tansiyonunuzu her kontrolde takip ediyormu. ve yapilan kan tahlillerini sizmi doktora belirttiniz yoksa doktorunuzmu sizi yonlendiriyor. cnku benim doktorum sadece ultrasona bakiyor tamam bebek gayet iyi diyor kan tahlili yada bisey yapmadan bana vitamin veriyor previt positive diye. ama benim kafam cok karisti doktoru degistirip degistirmeme konusunda.
Bu arada ben de bir şey sormak istiyorum.
Ben folic (d vit+kalsiyum+folic asit) kullanıyorum da... bitmek üzere. Bir kutu içtim hamileliğim belli olduğundan beri. Bir kutu daha almalı miyim? Siz ne içiyorsunuz acaba merak ettim. Şu an şehir dışındayım da doktora gitme imkanım yok. Çok kafama takıldı.
Evt cnm kilo tansiyon her gittigimde olculuyor. Testleri dr um belirliyor. Gecen hafta folic+b12+demir 3 u bir arada vitamin verdi. Redkrill oil diye omega 3 var ondan verdi. Zinc c diye cinko takviyesi var bir de ondan verdi.selam arkadaslar sizlere bisey sormak istiyorum. Doktorunuza gittiginizde kilonuzu tansiyonunuzu her kontrolde takip ediyormu. ve yapilan kan tahlillerini sizmi doktora belirttiniz yoksa doktorunuzmu sizi yonlendiriyor. cnku benim doktorum sadece ultrasona bakiyor tamam bebek gayet iyi diyor kan tahlili yada bisey yapmadan bana vitamin veriyor previt positive diye. ama benim kafam cok karisti doktoru degistirip degistirmeme konusunda.
Evt cnm kilo tansiyon her gittigimde olculuyor. Testleri dr um belirliyor. Gecen hafta folic+b12+demir 3 u bir arada vitamin verdi. Redkrill oil diye omega 3 var ondan verdi. Zinc c diye cinko takviyesi var bir de ondan verdi.
Evet biliyorum. Benim de okuduğuma göre 3 ay kullanmak gerekiyormuş. Hatta yurt dışında planlı hamileliklerde 3 ay önceden başlaniyormus. Kendim alıp kullansam acaba doğru olur mu diye düşünüyorum. Bebeklerin sinirsel gelişimi için önemliymiş, nöral tüp sendromunu engelliyormus sanırım..folik asiti bildigim we arastirdigim kadariyla 12 13. haftaya kadar kullaniyorsunuz. cnku folik asit vucutta depolanabilen birsey degil gunluk alimi gerekli. isterseniz internetten arastirin sizde bi. ben cok arastiriyrm okuyorm.
Ayni hastanede farklı bir doktoru deneyin. Ben öyle yaptım. Hangisine içim isindiysa ona devam ettim.benim doktorum hic birini yapmiyor bu dikkatimi cekti. rubella toxoplazma hemgram testini yapacakmiyiz doktor hanim diyorm. aaa onlari yapmadikmi diyor. kafasina gore vitamin veriyor. hic bir tahlil yapmadan. kesinlikle degistireyim bu doktoru en guzeli. BEN antalyadayim ve buranin yabancisiyim kime gidecegm hic bir bilgim yok off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?