2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar benim içim hiç rahat değil. Bebeğimin kakasındaki kan için doktor gaviscon infant diye bi ilaç yazdı okuyorum araştırıyorum hep reflü için verilmiş, kullanışmış. Bizim reflü sorunumuz yokki bebeğime yaramayacaksa boşuna ilaç vermek istemiyorumda. 2 kakasında kan olmuyo ama 3. De mutlaka kan oluyo. Laktoz içerikli beslenmiyorum diyete girdim. 2 gün oldu kullanalı ama bana işe yaramayacakmış gibi geliyo. Boşuna çocuğa ilaç veriyomuşum hissine kapıldım

Birde nasıl bir ilaçsa bebek alır almaz ağırlaşıyor 2-3 saat uyuyor. Gündüzleri daha hiç görmemiştim bu kadar uyuduğunu şimdi ilaç sonrası uyuyunca ağır mı geldi diye de düşündüm

Valla kızın için hayır demelisin bence.3cocugu var ne kadar iyi bakabilir ki senin kızına hem dedigin gibi okula giden cocugu var,hastalanacak seninki daha cok ufak ona da gecirecek sonra hastane hastane kostur bunları güzel bi şekilde izah et bence anlar.. kaldı ki onunla sütüyle senin sütünün degeri bir deil ,böyle biseyi sakın kabul etme bnce.

Ben de bez diyecektim ama sen istememişsin. O zaman mont falan alabilirsin, uyku tulumu alabilirsin, soğuk olur sizin oralar mevsime göre bir şey alabilirsin.

Çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşir inşallah annesi, şifa olsun sütün.

Meme ucun acıyorsa yavaş hızda sağarsın sorun olmaz. Bir de meme ucunu ortalarsan hiç acimiyor.
Eşine de ki
*O kadar çocuğun arasında sık sık hastalanır, astarı yüzünden pahalıya gelir bir de tadimizin kaçtığıyla kalırız yavrmnuz hasta diye
* Çocuğumu başkasının emzirmesini kesinlikle istemiyorum, bunu teklif ettiyse ben sütünü verme desem bile kolayına geleceği için emzirir
*1,5 yaşında çocukla 3 aylik çocuğun ihtiyacı bir değil sütü yetmez bizim bebeğimiz hastalığa açık hale gelir
* Çocuğunu okula götürüp getiriyor, 2 çocuğa zaten zor bakıyor, bizim bebeğimiz çok zor durumda kalır
* Eğer kardeşler birbirine şiddet uyguluyorsa hepsi bir olup bizim bebeğimize saldırırlar yabancı olduğu için.
* Çocuklarını büyütme şeklini sevmiyorum
* Bakıcıya yapma etme denir ama kardeşe söylersen kırılır alınır
* Çocuklarına vuruyorsa bunu da söyle
* Ayrıca parayi kim için kazanıyoruz ki, feda olsun bebeğimize
* Çocuk kendi evinde büyüsün başka yerde değil.
* Yarın bir gün başımıza kakar çocuğunuzu büyüttüm, annesinden çok hakkım var diye.

Bir de her zaman kibar olma, çok canını sikarlar, bazen yetti ne deyip çatarsan en azından tersi pismiş deyip canını sıkacak onerilerle gelmezler

Bu ne hadsiz bir teklif. Eşin de sana bu kısmı söylemediğine göre anormal olduğunun farkında. Senim bebeğinin ihtiyacı ile o bebeğinki bir mi. Ne fayda edecek bazı insanlar fantazi haline getiriyor süt anne olayını. Ayrıca islam dininde gerektiğinde süt anne olayı vardır. Ancak sorumluluğu da fazla. Araştırılırsa çok derin bi konu.Arada akrabalık var. Bi kaç kuşak sonrasının evlenmelerini kontrol edemezsiniz. Bi tv programnda telefon bağlantısını dinledim. Süt anne ölüp eşi başka biriyle evleniyor ve çockları oluyor. O çockla bile evlenilmez dedi din adamı. O adam da süt baban! oldu dolayısyla onun çockları da kardeşin dedi. Ben çok şaşırmıştım. Yani burdan da vurabilirsin olayı:) gereksizken böyle bişey yapmasın diye

Arkadaşlar yapacağım tüm yorumları yapmışlar ben mutisel bir yaklaşım olarak hırla diyorum. Ne alaka ya benim çocuğumu sütüm varken üstelik, başkası emzirecek? Ne münasebet! Kimsenin haddi değil böyle bişeyi bırak yapmayı teklif dahi etmek. Bazen insanları kırmak gerekiyor hadlerini aşıyorlar çünkü. Bu konu çok hassas çok özel. Hadi seviyorlar hadi kucaklarına alıyorlar hadi öpüyorlar hiç hoşlanmam ondan da ama bıraksınlar da emzirmek bari anneyle bebeğinin arasında özel kalsın be kardeşim. Bu kadar da burunlarını sokmasınlar. Tamam belki iyi niyetle söylemiştir kibarca teşekkür ederim lüzumu yok dersin kabul ederse. Çalışıyorsun bakıcı tutmak ve ücretini vermek hakkına sahipsin.

Uyku tulumu ya da mont güzel fikir hiç aklıma gelmemişti sağ ol:)
Günaydınlar gece birde yatınca sabah 7 ye kadar uyumuş doğa ben şok vijdan yaptım aç kaldı diye yanlız deliksiz uyku çok iyi geldi ama yinede gece kalksın ya memeler süt üretimini durdurmasın
sanırım grubun en huylu bebesi doğa. Maşallah ona
G gunesli gunler canım varsa e bebekte astronot mont al çok rahat giydir çık dişarı üşüdümü derdi yok
Aklıma gelmemişti güzel fikir sağ ol

Bu burun tıkanıklığı ne zaman geçer acaba ya çok fazla çekerek temizlemek istemiyorum ama sabahları nefes alamıyor çocuk uyuyamiyor ememiyor mecbur temizliyorum tahriş olacak diye korkuyorum bütün kış sürer mi sizce? Yoksa mevsim geçişinden midir?

Günaydınlar gece birde yatınca sabah 7 ye kadar uyumuş doğa ben şok vijdan yaptım aç kaldı diye yanlız deliksiz uyku çok iyi geldi ama yinede gece kalksın ya memeler süt üretimini durdurmasın
Ohhh sende dinlenmissin wallla ne quzel olmus benimkide arada bi ole cok uyuyo sabah moralim sifir oluyo hemen sut kesilevek saniyorum

Hanımlar,
İpek bu ay 500 gram almış sadece, bunu kendime dert edinmedim aslında, boy olarak baya uzamış ve kilo olarak da normal persentil değerlerine sahip. Kendi beslenmeme hiç dikkat etmediğin farkındayım, ipeği de her istediğinde emziriyorum, gece daha gak demeden uyanınca memeyi dayıyorum diye sanırım acıkınca ağlayan bi bebek değil uyanır ve bi süre bekler gece, sonra mızlar. Bu yüzden kendimi kampa aldım. 2 saatte bir ve arada da hıçkırık tutarsa, öpüp koklamak isterse, uykusu gelirse veriyorum memeyi. Sonuç olarak sütüm inanılmaz arttı sadece1 buçuk günde. Gündüz fazlasıyla beslendiği için gece çok güzel uyuyor. 5. saatte artık zorla uyandırdım emzirdim sanırım bıraksam sabahı bulacaktı.
Emzirme bir düzeni oturtmak uyku eğitimi için çok önemli. Bizim çok düzensizdi. Bu arada 6 ay anneyle aynı odada kendi yatağında yatmasını öneriyorlar. Gece uyuması demek de 12-6 arası uyuyorsa gece uyuyor demekmiş. Uyku eğitiminde de akşam 7-8 sabaha kadar beslenmeme olayı yok sanırım. Okuyorum hala.

Ya kizlar bisey sorucam ? Simdi hani 2 saate bi emziiyoruzya benim kizi 2 saat bekletip emzirdikten sonra cocuk nerdeyse 6-7 kere cektikten sonra yutkunuyo...acaba 2 saatte sut birikmiyo mu ki ? Sizinkilerdr oyle mi ?

Gece beslenmeyi kesmeyecez sanırım ya 2 yaşına kadar emzirenler gece hiç kesmedik uyku arasında verdik vs diyorlar memeyi bıraktırırken gece emziriyorsun fln dediler kesmeyecez sanırım geceyi azaltmayı düşünüyorum o dönem gece bi sefer de olsa. Veririm galiba bırakana kadar kitapta ne diyor 6 ayda geceyi bırakıyor muyuz

Hala okuyorum canım fırsat buldukça, okuyayım da yanlış bişey yazmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…