- 8 Nisan 2015
- 1.235
- 1.874
- 133
İnşallah süt alerjisi değildir canım ama canını sıkma öyle bile olsa dermansız dert değil dikkat edersen bişey olmaz. Ne zaman gideceksin tekrarKızlar biz de bugün Beren i 2. ay kontrolüne götürdük 1 ayda 1 kilo almış 4800 olmuş. Boyu da 56 cm olmuş kalça ultrasonu temiz çıktı. Ama kaka örneği götürmüştük kakada gizli kan ve bol mukus çıktı ona canım sıkıldı. Tekrardan örnek vereceğiz yüzde 90 alerji dedi doktor yüzünde de sürekli kırmızı kabarık döküntü oluyor o da alerjiden kaynaklı dedi
2 gün önce vermiştik kakasını doktor 2 gün sonra bir örnek daha verin netleştirelim dedi yine çıkarsa diyet vercekmiş. Yüzünde de hiç geçmeyen kırmızı kabarmalar oluyor başta sıcaktan demiştik ama şuan hava epey serin . Onun da alerji belirtisi olduğunj söyledi. Günde 5 kakaya çok dedi artık yavaş yavaş azalması lazımmışİnşallah süt alerjisi değildir canım ama canını sıkma öyle bile olsa dermansız dert değil dikkat edersen bişey olmaz. Ne zaman gideceksin tekrar
Anladım canım ilerlemeden önlem almış olursunuz sıkma canını. İnşallah basit bi diyetle de çözülür sorun.2 gün önce vermiştik kakasını doktor 2 gün sonra bir örnek daha verin netleştirelim dedi yine çıkarsa diyet vercekmiş. Yüzünde de hiç geçmeyen kırmızı kabarmalar oluyor başta sıcaktan demiştik ama şuan hava epey serin . Onun da alerji belirtisi olduğunj söyledi. Günde 5 kakaya çok dedi artık yavaş yavaş azalması lazımmış
Bizde de aynı durum söz konusu yiğitin kakasında kan çıktı ben süt ve türevi olan hiçbir şey yemiyorum geçen cumadan beri ilaç kullanıyoruz. Eğer doktor sana da aynı teşhisi koyarsa ne ilaç verdiğini yazar mısın? Ablamın bebeğinde de aynı durum vardı onun doktoru emzirmeden önce damla vermiş benimki emzirdikten sonra toz ilaç verdi. Yine de inşallah yoktur tabi bebeğindeKızlar biz de bugün Beren i 2. ay kontrolüne götürdük 1 ayda 1 kilo almış 4800 olmuş. Boyu da 56 cm olmuş kalça ultrasonu temiz çıktı. Ama kaka örneği götürmüştük kakada gizli kan ve bol mukus çıktı ona canım sıkıldı. Tekrardan örnek vereceğiz yüzde 90 alerji dedi doktor yüzünde de sürekli kırmızı kabarık döküntü oluyor o da alerjiden kaynaklı dedi
İnşallah canım ben de hemoroid oldum sanırım çarşamba da kendimi doktora götürcemAnladım canım ilerlemeden önlem almış olursunuz sıkma canını. İnşallah basit bi diyetle de çözülür sorun.
Tabiki yazarım ama sanırım ilaç vermeyecek sadece diyetten bahsetti . Senin yediklerinizi kısıtlayacağız zamanla deneyerek tekrar yemeye başlayacaksın dedi. Ben sonuca göre net bilgi veririm sana. Sen kakayı gözle gördün mü tahlilde mi çıktı. Sizde de ciltte döküntü var mıBizde de aynı durum söz konusu yiğitin kakasında kan çıktı ben süt ve türevi olan hiçbir şey yemiyorum geçen cumadan beri ilaç kullanıyoruz. Eğer doktor sana da aynı teşhisi koyarsa ne ilaç verdiğini yazar mısın? Ablamın bebeğinde de aynı durum vardı onun doktoru emzirmeden önce damla vermiş benimki emzirdikten sonra toz ilaç verdi. Yine de inşallah yoktur tabi bebeğinde
Geçmiş olsun aynı dert bizdede vardı doktorumuz prospan bitkisel öksürük şurubu verdi 2 gün içirdim öksürüğümüz kesildi balgam çıkartıyor kusarak ve kakasından , burnu sabah kalktığında tıkalı oluyor fizyolojik serum sıkıyorumGeniz akıntısı
Hapşırma
Akıntı yüzünden öksürme
Ve uyuyamama
Bebeğim çok hasta.
sürekli emziriyorum ama geçmedi kaç gündür. Yarın doktor yolları göründü
Öksürmekten uyuyamıyor zavallım.
bebeklerimiz artık büyüyor ve huylarının nasıl olacağı hakkında sinyalleri veriyorlar benım oğlum gündüz 1:45 dk maksımum 2 saatte bir meme istiyor , ve uyku Aralık'ları çok düzensiz hiç uyumuyor diyebilirim ama akşam üstü saat 21.30 oldumu uyumak için ağlıyor ve uyuyor bazen 12 de meme arıyor bazen gece 03.00 Te ama kesin saat 05.45 düzenli uyanıyor .bizim gece uykularımız düzenli uyku egıtımı için hazır gibi ama gündüz tutmuyor ,işime nasıl döneceğim diye düşünüyorım ve süt sağmaya başlamam gerekiyorHanımlar,
İpek bu ay 500 gram almış sadece, bunu kendime dert edinmedim aslında, boy olarak baya uzamış ve kilo olarak da normal persentil değerlerine sahip. Kendi beslenmeme hiç dikkat etmediğin farkındayım, ipeği de her istediğinde emziriyorum, gece daha gak demeden uyanınca memeyi dayıyorum diye sanırım acıkınca ağlayan bi bebek değil uyanır ve bi süre bekler gece, sonra mızlar. Bu yüzden kendimi kampa aldım. 2 saatte bir ve arada da hıçkırık tutarsa, öpüp koklamak isterse, uykusu gelirse veriyorum memeyi. Sonuç olarak sütüm inanılmaz arttı sadece1 buçuk günde. Gündüz fazlasıyla beslendiği için gece çok güzel uyuyor. 5. saatte artık zorla uyandırdım emzirdim sanırım bıraksam sabahı bulacaktı.
Emzirme bir düzeni oturtmak uyku eğitimi için çok önemli. Bizim çok düzensizdi. Bu arada 6 ay anneyle aynı odada kendi yatağında yatmasını öneriyorlar. Gece uyuması demek de 12-6 arası uyuyorsa gece uyuyor demekmiş. Uyku eğitiminde de akşam 7-8 sabaha kadar beslenmeme olayı yok sanırım. Okuyorum hala.
Aynen demek istediğim bu benim de. Anneme sordum gece emmesini ne zaman keserim diye memeyi bırakana kadar kes mezsin hatta son zamanlar sadece gece emer uyanmadan sesi bence mantıklı gece zaten uyanmadan emebiliyor
konunun basini bilmiyorum canim ama sut alerjisi mi cikti? diyete girdim yazmissin, oyle bir durumda sut ve sut urununu direkt olarak tuketmenin haricinde, sut urunu iceren herhangi birsey de tuketmemen gerekiyor diye biliyorum.Kızlar benim içim hiç rahat değil. Bebeğimin kakasındaki kan için doktor gaviscon infant diye bi ilaç yazdı okuyorum araştırıyorum hep reflü için verilmiş, kullanışmış. Bizim reflü sorunumuz yokki bebeğime yaramayacaksa boşuna ilaç vermek istemiyorumda. 2 kakasında kan olmuyo ama 3. De mutlaka kan oluyo. Laktoz içerikli beslenmiyorum diyete girdim. 2 gün oldu kullanalı ama bana işe yaramayacakmış gibi geliyo. Boşuna çocuğa ilaç veriyomuşum hissine kapıldım
canim bizimki de en az 4 kaka yapiyor ve sumuksu. sayisina bizim dr cok demedi ama yine de fazla guvenmiyorum kendisine. gaita testi icin ornek verdik sonucu bekliyorum ben de. gizli kan negatif cikti. alerji ve parazit icin sonuc henuz cikmadi.2 gün önce vermiştik kakasını doktor 2 gün sonra bir örnek daha verin netleştirelim dedi yine çıkarsa diyet vercekmiş. Yüzünde de hiç geçmeyen kırmızı kabarmalar oluyor başta sıcaktan demiştik ama şuan hava epey serin . Onun da alerji belirtisi olduğunj söyledi. Günde 5 kakaya çok dedi artık yavaş yavaş azalması lazımmış
Bizim de gece tam bu şekilde uyku eğitimi rahat olacak gibi ama sabah hiç uyumuyor yA emmesi aynı yaklaşık 2 saatte bir saat başı verip deniyorum almıyor mesela ama uyku yok yarım saat en fazla 6 ay sonrası düzelir mi sence ? Ne zaman başlayacaksın işeGeçmiş olsun aynı dert bizdede vardı doktorumuz prospan bitkisel öksürük şurubu verdi 2 gün içirdim öksürüğümüz kesildi balgam çıkartıyor kusarak ve kakasından , burnu sabah kalktığında tıkalı oluyor fizyolojik serum sıkıyorum
bebeklerimiz artık büyüyor ve huylarının nasıl olacağı hakkında sinyalleri veriyorlar benım oğlum gündüz 1:45 dk maksımum 2 saatte bir meme istiyor , ve uyku Aralık'ları çok düzensiz hiç uyumuyor diyebilirim ama akşam üstü saat 21.30 oldumu uyumak için ağlıyor ve uyuyor bazen 12 de meme arıyor bazen gece 03.00 Te ama kesin saat 05.45 düzenli uyanıyor .bizim gece uykularımız düzenli uyku egıtımı için hazır gibi ama gündüz tutmuyor ,işime nasıl döneceğim diye düşünüyorım ve süt sağmaya başlamam gerekiyor
Gizli kanın negatif çıkması çok iyi inşallah diğerleri de sorunsuz gelir. Sümüksü olduğunda rengi nasıl oluyor kakanın sizdegunaydin hanimlar
konunun basini bilmiyorum canim ama sut alerjisi mi cikti? diyete girdim yazmissin, oyle bir durumda sut ve sut urununu direkt olarak tuketmenin haricinde, sut urunu iceren herhangi birsey de tuketmemen gerekiyor diye biliyorum.
canim bizimki de en az 4 kaka yapiyor ve sumuksu. sayisina bizim dr cok demedi ama yine de fazla guvenmiyorum kendisine. gaita testi icin ornek verdik sonucu bekliyorum ben de. gizli kan negatif cikti. alerji ve parazit icin sonuc henuz cikmadi.
Ben kakasındaki kanı gördüm canım soluk renkli kırmızılıklar vardı mukus şeklinde. Şüphelendim ve tahlil yaptık kan olduğu ortaya çıkınca direk ilaç yazdı bana da süt ürünleri yasaklandı. Derisinde bi sıkıntı yok pul pul kaka da yapmıyor bizimki mukus gibi.Tabiki yazarım ama sanırım ilaç vermeyecek sadece diyetten bahsetti . Senin yediklerinizi kısıtlayacağız zamanla deneyerek tekrar yemeye başlayacaksın dedi. Ben sonuca göre net bilgi veririm sana. Sen kakayı gözle gördün mü tahlilde mi çıktı. Sizde de ciltte döküntü var mı
Süt alerjisi olduğunu tahmin etti sadece canım bebeğimin kakasında kan çıktı doktorsa süt ürünlerini yeme dedi ve ilaç verdi. Aynen içinde süt olan hiçbir şey yemiyorum kalsiyum ihtiyacını semizotundan giderebilirsin dedi.gunaydin hanimlar
konunun basini bilmiyorum canim ama sut alerjisi mi cikti? diyete girdim yazmissin, oyle bir durumda sut ve sut urununu direkt olarak tuketmenin haricinde, sut urunu iceren herhangi birsey de tuketmemen gerekiyor diye biliyorum.
canim bizimki de en az 4 kaka yapiyor ve sumuksu. sayisina bizim dr cok demedi ama yine de fazla guvenmiyorum kendisine. gaita testi icin ornek verdik sonucu bekliyorum ben de. gizli kan negatif cikti. alerji ve parazit icin sonuc henuz cikmadi.
Sadece tahminle mi ilaç verdi?Süt alerjisi olduğunu tahmin etti sadece canım bebeğimin kakasında kan çıktı doktorsa süt ürünlerini yeme dedi ve ilaç verdi. Aynen içinde süt olan hiçbir şey yemiyorum kalsiyum ihtiyacını semizotundan giderebilirsin dedi.
İlacı başka bir doktora daha danışmanı tavsiye ederim canım. 2 arkadaşımda oldu besin alerjisi ikisi de sadece diyet yaptıBen kakasındaki kanı gördüm canım soluk renkli kırmızılıklar vardı mukus şeklinde. Şüphelendim ve tahlil yaptık kan olduğu ortaya çıkınca direk ilaç yazdı bana da süt ürünleri yasaklandı. Derisinde bi sıkıntı yok pul pul kaka da yapmıyor bizimki mukus gibi.
Umarım cnmUmarım bakıcı kaynaklı değildir yaa. O zaman hafta sonları gelsin istemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?