2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar biz de bugün Beren i 2. ay kontrolüne götürdük 1 ayda 1 kilo almış 4800 olmuş. Boyu da 56 cm olmuş kalça ultrasonu temiz çıktı. Ama kaka örneği götürmüştük kakada gizli kan ve bol mukus çıktı ona canım sıkıldı. Tekrardan örnek vereceğiz yüzde 90 alerji dedi doktor yüzünde de sürekli kırmızı kabarık döküntü oluyor o da alerjiden kaynaklı dedi

İnşallah süt alerjisi değildir canım ama canını sıkma öyle bile olsa dermansız dert değil dikkat edersen bişey olmaz. Ne zaman gideceksin tekrar

İnşallah süt alerjisi değildir canım ama canını sıkma öyle bile olsa dermansız dert değil dikkat edersen bişey olmaz. Ne zaman gideceksin tekrar
2 gün önce vermiştik kakasını doktor 2 gün sonra bir örnek daha verin netleştirelim dedi yine çıkarsa diyet vercekmiş. Yüzünde de hiç geçmeyen kırmızı kabarmalar oluyor başta sıcaktan demiştik ama şuan hava epey serin . Onun da alerji belirtisi olduğunj söyledi. Günde 5 kakaya çok dedi artık yavaş yavaş azalması lazımmış

Anladım canım ilerlemeden önlem almış olursunuz sıkma canını. İnşallah basit bi diyetle de çözülür sorun.

Bizde de aynı durum söz konusu yiğitin kakasında kan çıktı ben süt ve türevi olan hiçbir şey yemiyorum geçen cumadan beri ilaç kullanıyoruz. Eğer doktor sana da aynı teşhisi koyarsa ne ilaç verdiğini yazar mısın? Ablamın bebeğinde de aynı durum vardı onun doktoru emzirmeden önce damla vermiş benimki emzirdikten sonra toz ilaç verdi. Yine de inşallah yoktur tabi bebeğinde

Tabiki yazarım ama sanırım ilaç vermeyecek sadece diyetten bahsetti . Senin yediklerinizi kısıtlayacağız zamanla deneyerek tekrar yemeye başlayacaksın dedi. Ben sonuca göre net bilgi veririm sana. Sen kakayı gözle gördün mü tahlilde mi çıktı. Sizde de ciltte döküntü var mı

Geçmiş olsun aynı dert bizdede vardı doktorumuz prospan bitkisel öksürük şurubu verdi 2 gün içirdim öksürüğümüz kesildi balgam çıkartıyor kusarak ve kakasından , burnu sabah kalktığında tıkalı oluyor fizyolojik serum sıkıyorum
bebeklerimiz artık büyüyor ve huylarının nasıl olacağı hakkında sinyalleri veriyorlar benım oğlum gündüz 1:45 dk maksımum 2 saatte bir meme istiyor , ve uyku Aralık'ları çok düzensiz hiç uyumuyor diyebilirim ama akşam üstü saat 21.30 oldumu uyumak için ağlıyor ve uyuyor bazen 12 de meme arıyor bazen gece 03.00 Te ama kesin saat 05.45 düzenli uyanıyor .bizim gece uykularımız düzenli uyku egıtımı için hazır gibi ama gündüz tutmuyor ,işime nasıl döneceğim diye düşünüyorım ve süt sağmaya başlamam gerekiyor

gunaydin hanimlar

konunun basini bilmiyorum canim ama sut alerjisi mi cikti? diyete girdim yazmissin, oyle bir durumda sut ve sut urununu direkt olarak tuketmenin haricinde, sut urunu iceren herhangi birsey de tuketmemen gerekiyor diye biliyorum.
canim bizimki de en az 4 kaka yapiyor ve sumuksu. sayisina bizim dr cok demedi ama yine de fazla guvenmiyorum kendisine. gaita testi icin ornek verdik sonucu bekliyorum ben de. gizli kan negatif cikti. alerji ve parazit icin sonuc henuz cikmadi.

Bizim de gece tam bu şekilde uyku eğitimi rahat olacak gibi ama sabah hiç uyumuyor yA emmesi aynı yaklaşık 2 saatte bir saat başı verip deniyorum almıyor mesela ama uyku yok yarım saat en fazla 6 ay sonrası düzelir mi sence ? Ne zaman başlayacaksın işe

Gizli kanın negatif çıkması çok iyi inşallah diğerleri de sorunsuz gelir. Sümüksü olduğunda rengi nasıl oluyor kakanın sizde

Ben kakasındaki kanı gördüm canım soluk renkli kırmızılıklar vardı mukus şeklinde. Şüphelendim ve tahlil yaptık kan olduğu ortaya çıkınca direk ilaç yazdı bana da süt ürünleri yasaklandı. Derisinde bi sıkıntı yok pul pul kaka da yapmıyor bizimki mukus gibi.

Süt alerjisi olduğunu tahmin etti sadece canım bebeğimin kakasında kan çıktı doktorsa süt ürünlerini yeme dedi ve ilaç verdi. Aynen içinde süt olan hiçbir şey yemiyorum kalsiyum ihtiyacını semizotundan giderebilirsin dedi.

Sadece tahminle mi ilaç verdi?

İlacı başka bir doktora daha danışmanı tavsiye ederim canım. 2 arkadaşımda oldu besin alerjisi ikisi de sadece diyet yaptı

Çocuk gastroenterolojiye götürmelisiniz kızlar, vakit kaybetmeden. Alerji ciddi bi hastalık ve iç organlarına zarar verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…