Bende prima pampers kullanıyorum ama ciş arada bacak tarafını ıslatıyor sırtına kakası çıkıyor çokta dikkat ediyorum bağlarken. Bezi değiştirmeyi düşünüyordum benimde açılmadık 2 paket bezim kaldı. Sende de bu problemler oluyor mu? Kendimi suçluyordum bağlayamıyor muyum acaba diyeKeşke 3 alsaymışım
Prima nın bezleri çok değişik aynı numaradan iki paket kullandım iki paket arasında hem iç yüzey hem dış desen ve kuruluk farkı vardı nasıl oluyor anlamadımBende prima pampers kullanıyorum ama ciş arada bacak tarafını ıslatıyor sırtına kakası çıkıyor çokta dikkat ediyorum bağlarken. Bezi değiştirmeyi düşünüyordum benimde açılmadık 2 paket bezim kaldı. Sende de bu problemler oluyor mu? Kendimi suçluyordum bağlayamıyor muyum acaba diye
Maşallah kaç günlükDün gece 2 'ye kadar uyutmaya çalıştım.Pışpışladım,evde gezindim en son uyumadığı için kundaklayıp yatağına koydum.O arada içim geçmiş. Bir uyandım saat 7. Oğlum büyük adam gibi 5 saat kesintisiz uyumuş. Büyümüşüz teyzeleri.
Ben olsam değiştirirdim canım yoksa sırtına çıkıyor durmadan üst değiştirmek zorunda kalıyorsun. Büyük olsa da rahat rahat yapsın kuzunGünaydın kızlar bezden konuşulmuşta bende bi soru sorayım dedim :) doğa bir hafta önce 4800 dü şu an iki numara kullanıyoruz 3-6 kg elimdeki paket bitince 3 noya geçerim diyordum bu arada prima hariç diğer bütün bezler de 3 no 4-9 kg yazıyor prima da 5-9 birtek neyse dün arkadaş bez getirmiş sağolsun 2 numara açmadım acaba değissemmi dedim 3 no bezle küçük gelirmi diğer pakette de çok var daha beş kiloyu geçtimi küçük gelir gibi geldi bana ama
Çok ilginç. Hasbelkader ne çıkarsa bahtımıza mı yani :)Prima nın bezleri çok değişik aynı numaradan iki paket kullandım iki paket arasında hem iç yüzey hem dış desen ve kuruluk farkı vardı nasıl oluyor anlamadım
Ben 15 günlükken çıkardım eldivenleri.Elleri bizimkininde soğuk oluyor ama eli soğuk olduğu için hasta olmaz bebekler.Gece yatarken bazen eldiven takıyorum. Emzik için biz zorlanmadık.Aventin gece emziğini kullanıyoruz. Bazı bebekler hiçbir emziği sevmiyorlar. Emiş gücü yüksek bebek yapmışız biz:)))
Ben de ara ara takıyorum eldiven ama geçen yuzumu yırttı tirnaklari kısa olduğu halde ben de kendi yüzünü de yirtmasin diye taktım eldivenini..bizimki de almadı baya bi emzik ama annem her gelmesinde çocuğa baskı yaptısuan emiyo yani 3 4 gündür falan umarım tutar seninki de
Elinden üşümez canım ama ben takıyorum bu aralar. Başta hiç takmıyordum ama yüzünü çok çizdi. En son burnunda derin bi çizik açtı. Çevre baskısı kapat ellerini dedi ben de kapatıyorum artık. Iz kalırsa vicdan azabı çekeceğim. Ama ara ara acabilirsin istersen ellerini biraz keşfetsin.
Ev sıcak olduğu sürece bence sıkıntı olmaz cnm korkma yaniben de sık yikamak istiyorum rahat uyku icin ama acaba usur mu diye de korkuyorum.
Bana 2 gün takip et cnm,sevindim cıkmamasına:)Evet bence de gelmiş. Bilmiyorum ki neden oluyor, gerçi 3 numara da 5 kilodan başlıyor.
Dün akşam son ilacı içtik perşembe kontrole gideceğiz, ay bitmiştir inşallah ya.
Yok teyzeler çıkmadı ateşi çok şükür, bir ara 37'ye çıktı sonra normale döndü. Saat kaça kadar çıkması bekleniyor ateşin?
Ay yazık kuzuya bizimki de gözüne soktu ve çok agladiBende hiç takmamıştım en son gözünün kenarını çizdi çok kötü gözü yaşlandı resmen acısına ogünden beri takıyorum
Biz daha 6 olamadık o yüzden geçmedim 3e ama bakalım ya böyle giderse geçerim. Molfix denedim ben ama naylonsu geldi yine primaya devamDuru 6,5 civarı şimdi cnm,, ama ben 6 kilo olduğundan beri 3 numara kullanıyorum. Bana hep ne kadar büyük o kadar iyi gibi geliyor. Ama bez tamamen dolmuşsa sırtından biraz çıkabiliyor, o konuda yapıcak bişey yok sanırımprima premium care kullanıyoruz bu arada, Ayşe'de bir iki kez başka bez denediğimiz ve sevmediğimiz için bunda hiç denemedim bile.
Yok canım ben de dikkat ediyorum resmen bezi ortaliyirum fila cetvel olsa cetvelle yapacağım o derece ama yine de sızıyor:))Bende prima pampers kullanıyorum ama ciş arada bacak tarafını ıslatıyor sırtına kakası çıkıyor çokta dikkat ediyorum bağlarken. Bezi değiştirmeyi düşünüyordum benimde açılmadık 2 paket bezim kaldı. Sende de bu problemler oluyor mu? Kendimi suçluyordum bağlayamıyor muyum acaba diye
Saol cnm icimi rahatlattn ins bizimki de geçerCanım zaten uzamış sarılık demek anne sütü sarılığı demek. Aynı şey. İki ismi var. Halk arasında anne sütü sarılığı deniyor fakat doktorlar bu ismi kullanırlarsa annelerin anne sürü vermeyi keseceğimden korktukları için bu ismini kullanmıyorlar.
Hiç birşey yapma canım benim aynen emzirmeye devam et. Anne sütüne vücudu alıştıkça yani 3 aya kadar geçiyor. Benim bebek 2,5 aylık. Şimdi test yapılsa sanırım 1 falan çıkar. O kadar azaldı. Hatta bitti gibi. Darısı başına canım. Yapacak birşey Yok. Sadece normal hiç sarılık yokmuş gibi yaşamaya devam et. Bizim değerimiz 2. Aya kadar hep 12 ve üstüydü. Sizinki baya düşükmüş. Endişe etme.
Bnm kızında elleri hep soguk dr olabilir dedi.biz dgru düzgün hiç eldiven kullanmadık.hele ki 2,5 aylık olduk simdi ellerini inceliyor vs hiiç takmamKizlar gunaydin. Size bazi sorularim olacak. Oglum 58 gunluk ama elleri hala eldivensiz soguk oluyo. Ellerini tanimasi belli bi sureden sonra eldivenleri cikarmak gerekiyo ya. Ne zaman cikarmaliyim? Yoksa ara ara mi cikarmaliyim? Sizler napiyosunuz? Bide emzik tutturamiyorum ogluma. Tutturmanin Bi caresi varmidir?
Ins cnm baska birsey olmasinda@nilselen bizde 2,5 aylık olduk ptesi dr kontrolumuz vardı,azalmıs 1 haftaya da tamamen gecer dedi,yüzünden bile belli gectigi.bizimde bi sürü test vs yapıldı cok sukur bişey cıkmadı ,anne sütü sarılıgı iste... insan huzursuz oluyor ama en kötü sıkıntımız bu olsun insallah.
Bizimde bacaklarda iz oluyor kıyamıyorum tam bağlamasam sırtına çıkıyor tam bağlasam bacağını kesiyor3 numarayla değiştir bence. 5 kiloyu geçince direk 3 e geçmek lazım hatta ama ben geç kaldım bacaklarında iz olmaya başladı taşmıyor ama elimdekiler bitince direk 3 e geçicem ben. de.
Bende ellerini açık bırakıyım hem emerken bana dokunsun kendini tanısın diyorum ama sabah bi baktım gözünün kenarını çizmiş.. Kalıcı iz olacak diye korkumdan eldiven takıyorum artık tırnaklarını kesmeme rağmen nasıl çiziyor anlamış değilim..Kizlar gunaydin. Size bazi sorularim olacak. Oglum 58 gunluk ama elleri hala eldivensiz soguk oluyo. Ellerini tanimasi belli bi sureden sonra eldivenleri cikarmak gerekiyo ya. Ne zaman cikarmaliyim? Yoksa ara ara mi cikarmaliyim? Sizler napiyosunuz? Bide emzik tutturamiyorum ogluma. Tutturmanin Bi caresi varmidir?
Oyy guzelliikk masallah :)Başardı sanki
Fotoğraf profilde:))
Yalnız şimdi de eşim tutturdu verme diye
Hayır bi fark yok. Zaten sütebi zararı olmaz rahatlıkla kullanabilirsin demişti.İlaç sütüne etki etti mi? Benimkini sanki azalttı biraz. Yeni yeni artıyor(((
Ay maşallah nasıl tatlı Rabbim korusun. Tebrikler sabrın sonu selamet :)Başardı sanki
Fotoğraf profilde:))
Yalnız şimdi de eşim tutturdu verme diye
Kendi çizdiği iz yapmıyormuş öyle demişti bi arkadaş çok dert etmiyorum inşallah öyledir dün alnını çizmiş kocaman sürekli bi çizik var yüzünde ama geçiyor hepElinden üşümez canım ama ben takıyorum bu aralar. Başta hiç takmıyordum ama yüzünü çok çizdi. En son burnunda derin bi çizik açtı. Çevre baskısı kapat ellerini dedi ben de kapatıyorum artık. Iz kalırsa vicdan azabı çekeceğim. Ama ara ara acabilirsin istersen ellerini biraz keşfetsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?