2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba arkadaslar gaziosmanpasada bildiginiz iyi bir cocuk doktoru var mi medicalpark ya da gaziosmanpasa hastanesinde. Yardimci olabilir misiniz

Keşke 3 alsaymışım
Bende prima pampers kullanıyorum ama ciş arada bacak tarafını ıslatıyor sırtına kakası çıkıyor çokta dikkat ediyorum bağlarken. Bezi değiştirmeyi düşünüyordum benimde açılmadık 2 paket bezim kaldı. Sende de bu problemler oluyor mu? Kendimi suçluyordum bağlayamıyor muyum acaba diye

Prima nın bezleri çok değişik aynı numaradan iki paket kullandım iki paket arasında hem iç yüzey hem dış desen ve kuruluk farkı vardı nasıl oluyor anlamadım

Maşallah kaç günlük

Ben olsam değiştirirdim canım yoksa sırtına çıkıyor durmadan üst değiştirmek zorunda kalıyorsun. Büyük olsa da rahat rahat yapsın kuzun

Super cok tesekkurler kizlar. Bende cikartayim o zaman. Ara ara cikartiyodum ama buz gibi oluyo elleri. Korkup geri takiyodum. Geceleri hep takiyorum zaten.
Emzigi once avent soothie aldim. Onu tuttu ama her zaman almiyo. Bide tutamiyo dusuruyo agir geliyo. Siz hep avent gece kullaniyorum dediginiz icin ondan da aldim onu hic tutmadi. En son bakkal emzigi gibi nuk'un kaucuk bi emzigi var. Onu aldim ama denemedim daha. Umarim tutar. Tum gun memedeyiz yoksa

Bana 2 gün takip et cnm,sevindim cıkmamasına:)

Bende hiç takmamıştım en son gözünün kenarını çizdi çok kötü gözü yaşlandı resmen acısına ogünden beri takıyorum
Ay yazık kuzuya bizimki de gözüne soktu ve çok agladi
Biz daha 6 olamadık o yüzden geçmedim 3e ama bakalım ya böyle giderse geçerim. Molfix denedim ben ama naylonsu geldi yine primaya devam Biz de premiumcare kullanıyoruz.
Yok canım ben de dikkat ediyorum resmen bezi ortaliyirum fila cetvel olsa cetvelle yapacağım o derece ama yine de sızıyor:))
BeyazBulut O farklılık şundan olabilir bi normal prima var bi de premium care

Saol cnm icimi rahatlattn ins bizimki de geçer

Bnm kızında elleri hep soguk dr olabilir dedi.biz dgru düzgün hiç eldiven kullanmadık.hele ki 2,5 aylık olduk simdi ellerini inceliyor vs hiiç takmam
Emzik konusunu da bilemiyorum sanırım biraz da bebekle ilgili bir durum:/

Ins cnm baska birsey olmasinda

3 numarayla değiştir bence. 5 kiloyu geçince direk 3 e geçmek lazım hatta ama ben geç kaldım bacaklarında iz olmaya başladı taşmıyor ama elimdekiler bitince direk 3 e geçicem ben. de.
Bizimde bacaklarda iz oluyor kıyamıyorum tam bağlamasam sırtına çıkıyor tam bağlasam bacağını kesiyor büyüğe geçme vakti gelmiş

Bende ellerini açık bırakıyım hem emerken bana dokunsun kendini tanısın diyorum ama sabah bi baktım gözünün kenarını çizmiş.. Kalıcı iz olacak diye korkumdan eldiven takıyorum artık tırnaklarını kesmeme rağmen nasıl çiziyor anlamış değilim..

Kendi çizdiği iz yapmıyormuş öyle demişti bi arkadaş çok dert etmiyorum inşallah öyledir dün alnını çizmiş kocaman sürekli bi çizik var yüzünde ama geçiyor hep
Damla da çok tatlı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…