2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
bir daha da gitmem o doktora. anadolu yakasinda dr arastiriyorum simdi
asi olmus sanirim defne kiz ne durumda atesi cikmadi dimi?
.

Canım ataşehir memorial da doğum yaptım oğlumu 5. Ayına kadar götüedüm çok memnundum ayşe özlen çardak dr adı ama bağdat caddesinde oturuyordum ve bana uzak geliyordu trafik felan bende evime yürüme mesafesinde olan bağdat caddesi med amerikan polk. Alev özçelik e götürdüm 1.5 yaşına kadar bursaya taşınınca devam edemedim

Günaydın kızlar bezden konuşulmuşta bende bi soru sorayım dedim :) doğa bir hafta önce 4800 dü şu an iki numara kullanıyoruz 3-6 kg elimdeki paket bitince 3 noya geçerim diyordum bu arada prima hariç diğer bütün bezler de 3 no 4-9 kg yazıyor prima da 5-9 birtek neyse dün arkadaş bez getirmiş sağolsun 2 numara açmadım acaba değissemmi dedim 3 no bezle küçük gelirmi diğer pakette de çok var daha beş kiloyu geçtimi küçük gelir gibi geldi bana ama

3 numarayla değiştir bence. 5 kiloyu geçince direk 3 e geçmek lazım hatta ama ben geç kaldım bacaklarında iz olmaya başladı taşmıyor ama elimdekiler bitince direk 3 e geçicem ben. de.

Gecmis olsun cnm. Seni cok ii anliyorum. Gecenlerde bende ole bi hata yapmistim. Uyandgmda oglumun burnu soguktu. Ama sukurler olsun bise olmamis. Merak etme Allah koruyo onlari bence. bise olmamistir ins.

Primada 5 kiloyu gecince 2 no sizdiriyor bence. Degistirme sansin varsa degistr. Benimde 2 nodan biraz kaldi elimde.

Kizlar gunaydin. Size bazi sorularim olacak. Oglum 58 gunluk ama elleri hala eldivensiz soguk oluyo. Ellerini tanimasi belli bi sureden sonra eldivenleri cikarmak gerekiyo ya. Ne zaman cikarmaliyim? Yoksa ara ara mi cikarmaliyim? Sizler napiyosunuz? Bide emzik tutturamiyorum ogluma. Tutturmanin Bi caresi varmidir?

Ben 15 günlükken çıkardım eldivenleri.Elleri bizimkininde soğuk oluyor ama eli soğuk olduğu için hasta olmaz bebekler.Gece yatarken bazen eldiven takıyorum. Emzik için biz zorlanmadık.Aventin gece emziğini kullanıyoruz. Bazı bebekler hiçbir emziği sevmiyorlar. Emiş gücü yüksek bebek yapmışız biz:)))

Ben de ara ara takıyorum eldiven ama geçen yuzumu yırttı tirnaklari kısa olduğu halde ben de kendi yüzünü de yirtmasin diye taktım eldivenini..bizimki de almadı baya bi emzik ama annem her gelmesinde çocuğa baskı yaptı suan emiyo yani 3 4 gündür falan umarım tutar seninki de

Yok canım yapmadı hala
Asrının normali 3-4 günde bir yapmak. Ama hastalanınca ishal olmuştu. Sanırım ishali geçiyor. Bugün yapmadı en azından. Yarın yaparsa yazarım.
Benm oğluş ta mukuslu iki gündür. Ve tekrar aşırı gaz modunda nedense. Üşüttüm desem sanmıyorum. Biçok sebebi varmş mukuslunun. Devam ederse gideyim doktora

3 numara ile değştir bence. Eğer büyk gelirse 2 alırsın 3 e nasılsa bi süre sonra geçeceksin. Açtığını kullanırsın. 2 yi açıp küçk gelirse elinde patlar:)

Elinden üşümez canım ama ben takıyorum bu aralar. Başta hiç takmıyordum ama yüzünü çok çizdi. En son burnunda derin bi çizik açtı. Çevre baskısı kapat ellerini dedi ben de kapatıyorum artık. Iz kalırsa vicdan azabı çekeceğim. Ama ara ara acabilirsin istersen ellerini biraz keşfetsin.

Bezi açmak zorunda kaldım nedeni ise iğrenç slepy bez yüzünden bir paket 2 numara vardı elimde hamileyken almıştım daha bir Numarası çok sızdırmıştı belki iki numarası iyidir dedim ama yok sabahtan beri üçüncü üst değiştirmem koca bir paket çöp oldu

Bende hiç takmamıştım en son gözünün kenarını çizdi çok kötü gözü yaşlandı resmen acısına ogünden beri takıyorum

Duru 6,5 civarı şimdi cnm,, ama ben 6 kilo olduğundan beri 3 numara kullanıyorum. Bana hep ne kadar büyük o kadar iyi gibi geliyor. Ama bez tamamen dolmuşsa sırtından biraz çıkabiliyor, o konuda yapıcak bişey yok sanırım prima premium care kullanıyoruz bu arada, Ayşe'de bir iki kez başka bez denediğimiz ve sevmediğimiz için bunda hiç denemedim bile.

Duru 6,5 civarı şimdi cnm,, ama ben 6 kilo olduğundan beri 3 numara kullanıyorum. Bana hep ne kadar büyük o kadar iyi gibi geliyor. Ama bez tamamen dolmuşsa sırtından biraz çıkabiliyor, o konuda yapıcak bişey yok sanırım prima premium care kullanıyoruz bu arada, Ayşe'de bir iki kez başka bez denediğimiz ve sevmediğimiz için bunda hiç denemedim bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…