2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

nilselen bizde 2,5 aylık olduk ptesi dr kontrolumuz vardı,azalmıs 1 haftaya da tamamen gecer dedi,yüzünden bile belli gectigi.bizimde bi sürü test vs yapıldı cok sukur bişey cıkmadı ,anne sütü sarılıgı iste... insan huzursuz oluyor ama en kötü sıkıntımız bu olsun insallah.

bir daha da gitmem o doktora. anadolu yakasinda dr arastiriyorum simdi
asi olmus sanirim defne kiz ne durumda atesi cikmadi dimi?

kizlar bebisleri ne zaman yikiyorsunuz,
daha ayilmadan yani uyanmaya yakin mi,yoksa uyaninca mi?
emir uyanir uyanmaz agliyor,yani boyle uyanip etrafa bakinmiyor. herkesin bebesi boyle mi?

Biz 2 günde bir aksam yıkıyoruz yatmasına yakın ki,rahat uyusun.ağlama durumu değişebiliyor biZim bazen gidiyorum bakıyorum uyanmıs etrafa bakıyor baZen bi anda aglayarak uyanıyor:)

Bana riskli bi yöntem gibi geldi canım hem genzine kaçma açısından hemde meme emerken ağzına birden acı ilaç gelmesi soğutmazmı memeden
Yok canım zaten emdiği için memenin ucunun kenarından veriyorsun ve onu da süt ile birlikte emiyor canım. Ben ilk günden beri gaz şurubunu da böyle veriyorum. Çok rahat oluyor.

kizlar bebisleri ne zaman yikiyorsunuz,
daha ayilmadan yani uyanmaya yakin mi,yoksa uyaninca mi?
emir uyanir uyanmaz agliyor,yani boyle uyanip etrafa bakinmiyor. herkesin bebesi boyle mi?
Benimki de ağlıyor canım.
Ben uyanıkken yıkıyor sonra besleyip uyutuyorum canım

Evet bence de gelmiş. Bilmiyorum ki neden oluyor, gerçi 3 numara da 5 kilodan başlıyor.

Sağol canım benim

Sizin bağırsaklar Ne durumda? Amin için tekrar bir test olacak mı?
Dün akşam son ilacı içtik perşembe kontrole gideceğiz, ay bitmiştir inşallah ya.

bir daha da gitmem o doktora. anadolu yakasinda dr arastiriyorum simdi
asi olmus sanirim defne kiz ne durumda atesi cikmadi dimi?

Gretchen Grundler naptın? Cıkmadı insallah atesi ?
Yok teyzeler çıkmadı ateşi çok şükür, bir ara 37'ye çıktı sonra normale döndü. Saat kaça kadar çıkması bekleniyor ateşin?

Bitmiştir canım merak etme
Defne kız kurtulmuştur o pis amiplerden inşallah

bize saglik ocagindaki hemsire genelde 8. saatten sonra yukselir ama 4. saatten sonra takip etmeye basla, 24-48 saat boyunca da takip et dedi.
bizim normalimiz 37 bu arada defne kizin normalde kac oluyor merak ettim :))

Ay moralim sifir kkzlar ya qece acayip uyku basti bende yatarak emziriyim dedim emdikten snra memeyi cektim yerine koyayim derken uyumusum kizimda uyumus ew soquktu ole ustu acik yatmis 2 saat burnu falan tikanmis bisey olurmu ya Allah korusun cigerini falan usuttummu diye korkuyorum dahada uyku tutmaz beni bogmak istiyorum suan kendimi nasil ole bi hata yaptim

Biz 2 günde bir aksam yıkıyoruz yatmasına yakın ki,rahat uyusun.ağlama durumu değişebiliyor biZim bazen gidiyorum bakıyorum uyanmıs etrafa bakıyor baZen bi anda aglayarak uyanıyor:)

ben de sık yikamak istiyorum rahat uyku icin ama acaba usur mu diye de korkuyorum.

bize saglik ocagindaki hemsire genelde 8. saatten sonra yukselir ama 4. saatten sonra takip etmeye basla, 24-48 saat boyunca da takip et dedi.
bizim normalimiz 37 bu arada defne kizin normalde kac oluyor merak ettim :))
36.8 bizim normalimiz, daha hic farklı bir dereceye denk gelmemiştim. Takip ederim zaten ya, daha birkaç gün huzur yok bana ama atlattık sanki bunu da
Darısı tüm bebelerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…