- 18 Ocak 2017
- 783
- 972
- 103
Bende damaklıyla başlamıştım sonra aventin gece emziğini aldım kiraz başlısından. Bunu daha iyi tuttu ama 2 dk dan fazla tutturamıyorum tiksiniyor gibi midesi bulanacak gibi şekillere giriyor. Ara ara denemeye devam edeceğim sende unutturmadan ara ara verebilirsinKizlar gunaydin. Size bazi sorularim olacak. Oglum 58 gunluk ama elleri hala eldivensiz soguk oluyo. Ellerini tanimasi belli bi sureden sonra eldivenleri cikarmak gerekiyo ya. Ne zaman cikarmaliyim? Yoksa ara ara mi cikarmaliyim? Sizler napiyosunuz? Bide emzik tutturamiyorum ogluma. Tutturmanin Bi caresi varmidir?
Anneler siz demir ilacı kullanıyor musunuz?
Ay yazık kuzuya bizimki de gözüne soktu ve çok agladi
Biz daha 6 olamadık o yüzden geçmedim 3e ama bakalım ya böyle giderse geçerim. Molfix denedim ben ama naylonsu geldi yine primaya devamBiz de premiumcare kullanıyoruz.
Yok canım ben de dikkat ediyorum resmen bezi ortaliyirum fila cetvel olsa cetvelle yapacağım o derece ama yine de sızıyor:))
@BeyazBulut O farklılık şundan olabilir bi normal prima var bi de premium care
Kendi çizdiği iz yapmaz olurmu canım benim 20 yaşında kuzenim var yanağını küçükken çizmiş ve hala derin izi duruyor yanağında direk. İnce çizgiler tamam ama derin çizgilere dikkat etmende fayda varKendi çizdiği iz yapmıyormuş öyle demişti bi arkadaş çok dert etmiyorum inşallah öyledir dün alnını çizmiş kocaman sürekli bi çizik var yüzünde ama geçiyor hep
Damla da çok tatlı maşallah
Merhaba. O ikisinde değil ama yıldıztabyada özel yıldız academia hastanesinde Yusuf bey var. 4 yeğeniminde doktoru kendisi bende doğumdan sonra kendisine gittim. Muayenesi biraz pahalı sgk anlaşması yok ama tavsiye ederim. Öğlene kadar orda öğleden sonra belde tıp merkezinde sanırımMerhaba arkadaslar gaziosmanpasada bildiginiz iyi bir cocuk doktoru var mi medicalpark ya da gaziosmanpasa hastanesinde. Yardimci olabilir misiniz
Bende kartaldayım canım. Daha öncede söylemiştim eren hastanesini ama eğer araç varsa rahat ulaşımı. Yoksa sana ters gelebilir hastanenin yeri. Benim doktorum tavsiye etti nilüfer hanımı. Şimdilik çok memnunuz.büyük oğlumun doktoru süperdi ama kartaldan taşınınca ümraniye tıp merkezinde çalışmaya başladı. Orası da bize çok ters diye bıraktık. Neşet baycan ismi. Ama maltepede de var bir dr orası daha yakın kartala. Ben büyük oğlumu diğer dr gidince oraya başlamıştım. maltepe tıp merkezinde mustafa beye götürüyordum o da iyiydi.çok karışık mı yazdım acaba. Ama özetle neşet bey ve nilüfer hanımı düşün.kartaldayim canim
Bende soğuk oluyor diye bi süre takmıştım iki hafta kadar. Sonra doktorumuz bir aydan sonra hiç takma artık tutma refleksi oluşsuntemas etsin dedi. Zaten dolaşım sisteminde en son el be ayklara geliyormuş kan akışı onun içinde en soğuk yerleri oralar. Zaten hareketlendikçe dolaşımda hızlanıyor. Şuan deniz 63 günlük hiç soğuk değil eli ayağı.Kizlar gunaydin. Size bazi sorularim olacak. Oglum 58 gunluk ama elleri hala eldivensiz soguk oluyo. Ellerini tanimasi belli bi sureden sonra eldivenleri cikarmak gerekiyo ya. Ne zaman cikarmaliyim? Yoksa ara ara mi cikarmaliyim? Sizler napiyosunuz? Bide emzik tutturamiyorum ogluma. Tutturmanin Bi caresi varmidir?
Bnm kızında elleri hep soguk dr olabilir dedi.biz dgru düzgün hiç eldiven kullanmadık.hele ki 2,5 aylık olduk simdi ellerini inceliyor vs hiiç takmam
Emzik konusunu da bilemiyorum sanırım biraz da bebekle ilgili bir durum:/
Bizimde bacaklarda iz oluyor kıyamıyorum tam bağlamasam sırtına çıkıyor tam bağlasam bacağını kesiyorbüyüğe geçme vakti gelmiş
Bende ellerini açık bırakıyım hem emerken bana dokunsun kendini tanısın diyorum ama sabah bi baktım gözünün kenarını çizmiş.. Kalıcı iz olacak diye korkumdan eldiven takıyorum artık tırnaklarını kesmeme rağmen nasıl çiziyor anlamış değilim..
Bende damaklıyla başlamıştım sonra aventin gece emziğini aldım kiraz başlısından. Bunu daha iyi tuttu ama 2 dk dan fazla tutturamıyorum tiksiniyor gibi midesi bulanacak gibi şekillere giriyor. Ara ara denemeye devam edeceğim sende unutturmadan ara ara verebilirsin
Bende soğuk oluyor diye bi süre takmıştım iki hafta kadar. Sonra doktorumuz bir aydan sonra hiç takma artık tutma refleksi oluşsuntemas etsin dedi. Zaten dolaşım sisteminde en son el be ayklara geliyormuş kan akışı onun içinde en soğuk yerleri oralar. Zaten hareketlendikçe dolaşımda hızlanıyor. Şuan deniz 63 günlük hiç soğuk değil eli ayağı.
Ben kullanıyorum ama çok düzenli değil. Aklıma geldikçe.Anneler siz demir ilacı kullanıyor musunuz?
Evet biraz hızlı daldı sanki:)Oyy guzelliikk masallah :)
Valla uykuya dalması konusunda cok yardımcı oluyor bana.
Amin cumlemizinkini. :)Ay maşallah nasıl tatlı Rabbim korusun. Tebrikler sabrın sonu selamet :)
Yapıyor yaa benim kuzenim küçükken boynunu çizmişti hala durur iziKendi çizdiği iz yapmıyormuş öyle demişti bi arkadaş çok dert etmiyorum inşallah öyledir dün alnını çizmiş kocaman sürekli bi çizik var yüzünde ama geçiyor hep
Damla da çok tatlı maşallah
Huggies de deneyeyim bi o zaman merak ettim.Canım ben doktorumun tavsiyesi ile hem demir ilacı hemde krill oil kullnıyorun süt kalitesinin artması için.
Canın bir prima premium care var birde normal prima var rengi yeşil içindeki bezlerde yeşil bizim oğlan 5.200 dü ben hiç sızdırma problemi yaşamıyorum ne kaka da ne çiş te. Aktif bebek premium care den daha iyi sızdırmaZlık konusunda. Bende ilk def dün huggies 2 numara denedim ve çok beğendim bexşn dokusunu ve emiciliğini .
Kizlar gunaydin. Size bazi sorularim olacak. Oglum 58 gunluk ama elleri hala eldivensiz soguk oluyo. Ellerini tanimasi belli bi sureden sonra eldivenleri cikarmak gerekiyo ya. Ne zaman cikarmaliyim? Yoksa ara ara mi cikarmaliyim? Sizler napiyosunuz? Bide emzik tutturamiyorum ogluma. Tutturmanin Bi caresi varmidir?
Can'ım gidip almak istersen Kozahan da yeri, internet de sipariş veriliyor
Valla bende aventin 2 emzigini de denedim. Simdi nuk kaucuk uclu aldim. Simdi denedim. Bunu sanki tutacak gibi. Istersen sende dene.bu iki durum bizde de var canim.
emzik almiyor,gerci ben yeni denemeye basladim. damaksiz avent veriyorum,biraz emip atiyor. baska mi denesem acaba diyorum.
eller de ayni. cikarinca buzz gibi oluyor ve morariyor tirnaklarinin dipleri ama yine de arada bir hava alsin ve hareket ettirsin rahatca diye cikariyorum. usumeye baslayinca takiyorum.
ben cikamiyorum da pek disari ama esime soyleyim de baksin. sagol canim.
9 ağustosda doğdu 62 günlük olduk.Maşallah kaç günlük
Öyle demişti kızının kalmamış hiç yine de dikkat ediyorum ama gece uyurken çiziyor sanırım hiç durmuyor elleri kundağa başladım artk eldiveni çıkarıyor çünküKendi çizdiği iz yapmaz olurmu canım benim 20 yaşında kuzenim var yanağını küçükken çizmiş ve hala derin izi duruyor yanağında direk. İnce çizgiler tamam ama derin çizgilere dikkat etmende fayda var
Allah Allah ben prima ve sleepy kullanfm şimdiye kadar ikisinden de aynı ölçüde memnun kaldım. Ama aynı bedenler sleepy de daha küçük sanki. Ama sızdırma vs yaşamamıştım.Bezi açmak zorunda kaldım nedeni ise iğrenç slepy bez yüzünden bir paket 2 numara vardı elimde hamileyken almıştım daha bir Numarası çok sızdırmıştı belki iki numarası iyidir dedim ama yok sabahtan beri üçüncü üst değiştirmem koca bir paket çöp oldu
Aven ı ilk başta benimkıde almadı en son wee aldım damaklı onu aldı alıştı şimdi avent ı emiyo ama :)Super cok tesekkurler kizlar. Bende cikartayim o zaman. Ara ara cikartiyodum ama buz gibi oluyo elleri. Korkup geri takiyodum. Geceleri hep takiyorum zaten.
Emzigi once avent soothie aldim. Onu tuttu ama her zaman almiyo. Bide tutamiyo dusuruyo agir geliyo. Siz hep avent gece kullaniyorum dediginiz icin ondan da aldim onu hic tutmadi. En son bakkal emzigi gibi nuk'un kaucuk bi emzigi var. Onu aldim ama denemedim daha. Umarim tutar. Tum gun memedeyiz yoksa
Evt cnm gaz sorunumuz yok ama demir damlasindan oturu kabiz oldu 3 gundur kaka yapmiyor ki hergun muhakkak yapardi... ve ilaci kullandigim geceler 2 saatte bir yeni dogmus bebek gibi uyaniyor huzursuz etti bu damla cocugumu... damlayi 2 gecedir vermiyorum dun aksam 12 den 6 ya kadar kesintisiz uyudu... bir sikintisi yoksa 5 6 saat kadar uyuyabiliyor. Tabi saat 6 da uyanip emip oynayip 30 dk 1 saat uyuyor uyaniyor emiyor vb... gunduz uykularimiz kisa kisa ama gece uykularimiz sorunumuz yoksa uzadi. Ayrica damla ile hem de istahi azaldi ben de damlayi biraktim yarin tahlil yaptiracagim ihtiyac yoksa kullanmayacagim.Sizde gaz durumu nasıl canım?
Bitmişti ve okunmadan gece uyuyordu, hala öyle mi?
Bizim 3 aya yaklaştık ama henüz bitip bitmediğini anlamadım. Son günlerde hasta olduğu içim gece uyutmuyor bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?