2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende damaklıyla başlamıştım sonra aventin gece emziğini aldım kiraz başlısından. Bunu daha iyi tuttu ama 2 dk dan fazla tutturamıyorum tiksiniyor gibi midesi bulanacak gibi şekillere giriyor. Ara ara denemeye devam edeceğim sende unutturmadan ara ara verebilirsin

Anneler siz demir ilacı kullanıyor musunuz?

Canım ben doktorumun tavsiyesi ile hem demir ilacı hemde krill oil kullnıyorun süt kalitesinin artması için.

Canın bir prima premium care var birde normal prima var rengi yeşil içindeki bezlerde yeşil bizim oğlan 5.200 dü ben hiç sızdırma problemi yaşamıyorum ne kaka da ne çiş te. Aktif bebek premium care den daha iyi sızdırmaZlık konusunda. Bende ilk def dün huggies 2 numara denedim ve çok beğendim bexşn dokusunu ve emiciliğini .

Kendi çizdiği iz yapmaz olurmu canım benim 20 yaşında kuzenim var yanağını küçükken çizmiş ve hala derin izi duruyor yanağında direk. İnce çizgiler tamam ama derin çizgilere dikkat etmende fayda var

Merhaba arkadaslar gaziosmanpasada bildiginiz iyi bir cocuk doktoru var mi medicalpark ya da gaziosmanpasa hastanesinde. Yardimci olabilir misiniz
Merhaba. O ikisinde değil ama yıldıztabyada özel yıldız academia hastanesinde Yusuf bey var. 4 yeğeniminde doktoru kendisi bende doğumdan sonra kendisine gittim. Muayenesi biraz pahalı sgk anlaşması yok ama tavsiye ederim. Öğlene kadar orda öğleden sonra belde tıp merkezinde sanırım

kartaldayim canim
Bende kartaldayım canım. Daha öncede söylemiştim eren hastanesini ama eğer araç varsa rahat ulaşımı. Yoksa sana ters gelebilir hastanenin yeri. Benim doktorum tavsiye etti nilüfer hanımı. Şimdilik çok memnunuz.büyük oğlumun doktoru süperdi ama kartaldan taşınınca ümraniye tıp merkezinde çalışmaya başladı. Orası da bize çok ters diye bıraktık. Neşet baycan ismi. Ama maltepede de var bir dr orası daha yakın kartala. Ben büyük oğlumu diğer dr gidince oraya başlamıştım. maltepe tıp merkezinde mustafa beye götürüyordum o da iyiydi.çok karışık mı yazdım acaba. Ama özetle neşet bey ve nilüfer hanımı düşün.

Bende soğuk oluyor diye bi süre takmıştım iki hafta kadar. Sonra doktorumuz bir aydan sonra hiç takma artık tutma refleksi oluşsuntemas etsin dedi. Zaten dolaşım sisteminde en son el be ayklara geliyormuş kan akışı onun içinde en soğuk yerleri oralar. Zaten hareketlendikçe dolaşımda hızlanıyor. Şuan deniz 63 günlük hiç soğuk değil eli ayağı.

Benimkide artik elini agzina falan goturuyo da bende o yuzden sordum. Cikardim artik zaten. Tesekkur ederim

Ogluma yalniz bakiyorum ve ilk cocugum. O yuzden biraz panigim. Tek derdim üsutmesin. Biraz abartiyorum bu durumu galiba

Anneler siz demir ilacı kullanıyor musunuz?
Ben kullanıyorum ama çok düzenli değil. Aklıma geldikçe.
Oyy guzelliikk masallah :)
Valla uykuya dalması konusunda cok yardımcı oluyor bana.
Evet biraz hızlı daldı sanki:)
Ay maşallah nasıl tatlı Rabbim korusun. Tebrikler sabrın sonu selamet :)
Amin cumlemizinkini. :)
Yapıyor yaa benim kuzenim küçükken boynunu çizmişti hala durur izi
Huggies de deneyeyim bi o zaman merak ettim.

bu iki durum bizde de var canim.
emzik almiyor,gerci ben yeni denemeye basladim. damaksiz avent veriyorum,biraz emip atiyor. baska mi denesem acaba diyorum.
eller de ayni. cikarinca buzz gibi oluyor ve morariyor tirnaklarinin dipleri ama yine de arada bir hava alsin ve hareket ettirsin rahatca diye cikariyorum. usumeye baslayinca takiyorum.

Valla bende aventin 2 emzigini de denedim. Simdi nuk kaucuk uclu aldim. Simdi denedim. Bunu sanki tutacak gibi. Istersen sende dene.
Bende ara ara cikartiyodum. Buz gibi olunca geri takiyodum.

ben cikamiyorum da pek disari ama esime soyleyim de baksin. sagol canim.

Haci serif sitesinden isteyince 2. Gun geliyo canim. Hic yorulmaya gerek yok bence. Bide bebegin ismini falan yazdiriyosun. Guzel oluyo. Foto yukleyemedim. Yoksa fotosunu gonderecektim.

Öyle demişti kızının kalmamış hiç yine de dikkat ediyorum ama gece uyurken çiziyor sanırım hiç durmuyor elleri kundağa başladım artk eldiveni çıkarıyor çünkü

Sabah kalktım burnum yanıyor. Ennn korktuğum şey şuan hasta olmak ve ev halkına bulaştırmak. Çünlü biliyorumki şöyle ilerleyecek. Ben hasta olursam tüm düzen değişecek. Kendimemi bakayım bebeye mi bakayım. Yoksa okula giden oğlumam mı bakayım yemek mi yapayım. Hadi bi şekilde yapılır onlar da ya çocuklara bulaşırsa hemen bitki çayı yaptım kupa kupa içiyorum. C vitaminine de yüklendim. Umarım devamı gelmez

Allah Allah ben prima ve sleepy kullanfm şimdiye kadar ikisinden de aynı ölçüde memnun kaldım. Ama aynı bedenler sleepy de daha küçük sanki. Ama sızdırma vs yaşamamıştım.

Aven ı ilk başta benimkıde almadı en son wee aldım damaklı onu aldı alıştı şimdi avent ı emiyo ama :)

Sizde gaz durumu nasıl canım?
Bitmişti ve okunmadan gece uyuyordu, hala öyle mi?
Bizim 3 aya yaklaştık ama henüz bitip bitmediğini anlamadım. Son günlerde hasta olduğu içim gece uyutmuyor bizi.
Evt cnm gaz sorunumuz yok ama demir damlasindan oturu kabiz oldu 3 gundur kaka yapmiyor ki hergun muhakkak yapardi... ve ilaci kullandigim geceler 2 saatte bir yeni dogmus bebek gibi uyaniyor huzursuz etti bu damla cocugumu... damlayi 2 gecedir vermiyorum dun aksam 12 den 6 ya kadar kesintisiz uyudu... bir sikintisi yoksa 5 6 saat kadar uyuyabiliyor. Tabi saat 6 da uyanip emip oynayip 30 dk 1 saat uyuyor uyaniyor emiyor vb... gunduz uykularimiz kisa kisa ama gece uykularimiz sorunumuz yoksa uzadi. Ayrica damla ile hem de istahi azaldi ben de damlayi biraktim yarin tahlil yaptiracagim ihtiyac yoksa kullanmayacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…