2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

merhaba geçmiş olsun
banada dikiş atılıcak sanırım ama ölçücez dediler 12.haftada.progesteronda verebilirlermiş. haftaya dr randevum geçmi olmuş olur.daha önce leep ameliyatı oldugumdan gerekebilirmiş.siz hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz?Ben zeynep kamilde Habibe ayvacıya gidiyorum.

Academic hospital ertan ozene gidiyorum. Ne olursa olsun mutlaka dikisinizi gecikmeden attirin. Ihmal etmeyin. 2 bebegimi kaybettim ben bu musibetten ölceriz bicerizlere sakin kanma

Merhaba kızlar bende yeni buldum topiğinizi 13 haftalık hamileyim bende merak ettiğim birsürü şey var burası cok iyi olmuş. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kuzucuklarımızı

Günaydın kızlar... Kan sulandırıcı iğne kullanan vardı sanırım benm gbi ya son 3_4 gündür morarma oldu çok ve bı noktada beze gibi sertleşme gibi bişey var aciyor
ben de kan sulandırıcı iğne oksapar kullanıyorum. göbekten vuruyorum ama geçen beze çıktı sağ tarafımda 1 ayı buldu bezenin geçmesi. şimdi de sol tarafta çıkmış beze elimi dokunduğumda acıyor o bölgeye vurmamaya çalışıyorum. iğneyi vurduğun zaman ufak ufak ovala vurduğun yeri dağılsın ilaç.

Bebeğimin eşinin biraz aşağıda oldugunu söyledi doktorum ama sıkıntı yok dedi biraz araştırdım internetten cok korkutucu yorumlar var bana istirahat filan da demedi

Bebeğimin eşinin biraz aşağıda oldugunu söyledi doktorum ama sıkıntı yok dedi biraz araştırdım internetten cok korkutucu yorumlar var bana istirahat filan da demedi
ilerleyen haftalar da çıkar merak etme,sıkıntılı bir durum olsa dr soylerdı,eger cıkmazsada zorunlu sezaryen oluyorsun, benim ilk hamileliğimde aşağıdaydı sonra yukarı çıktı, sadece 7.ay da kanama riski var demişti doktorum bide erken doğum sanırım,istiharat bana da dememişti o zamanlar,daha fazla okuyup aklını bulandırma derim, boş yere stres yapıyoruz, bazen araştırmamak daha iyi oluyor, durabilirsek tabi :)))

İnşallah öyle olur canım çok sağol rahatladım evet dr bişey demeyince umursamıyo sanıyosun ama öyle değil :) aslında haklısın sanki araştırsam benimkiyle aynı mı olacak sabırsızım işte

Kontrole gittim ben de 2 li test de yapıldı USG iyi dedi burun kemiği var ense kalınlığı normal dedi kalp de 4 odacık var olmasi gerektiği gibi dedi kan verdim haftaya çıkacak sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…