2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz arkadaşlar bi tane daha ultrason görüntüsü var ama onu yukleyemedim boyutu büyük diye uyarı veriyor defalarca çektim hepsi büyük oldu boyut olarak

nihayet başardım yüklemeyi cinsiyet tahminini kimler yapıyordu arkadaşlar bize de bi tahminde bulunun lütfen

Kızlar mrb
Nasıl gidiyor hamilelik?
Ben iyiyim ama bebisi hissetmiyorum bazen hiç belirti olmuyor korkuyorum.

Günaydın kızlar... Kan sulandırıcı iğne kullanan vardı sanırım benm gbi ya son 3_4 gündür morarma oldu çok ve bı noktada beze gibi sertleşme gibi bişey var aciyor
Mrb cnm bende kullanıyorum. İlk hamileligimde de kullandım. Merak Etme normal..bende de morluklar ve beZeler oluşuyor. .geçiyor zamanla

Evet ben her gittigim
benim fikrimi sorarsan kesinlikle gönül rahatlıgıyla al kullan nöral tup defekti ,spinal kemik için önemli

Bu arada valla emzirme yastıgı elzem oldu bana ben ondan da cok memnun kaldım sezeryan olunca onu koyup emzirmek çok rahat oluyor iyi hatırlattın ben de neyim var neyim yok unuttum canım cidden çok para harcıyoruz yaramazlarada tek derdim saglıcakla dogmaları mesela nift test down için yaptırıyorum %100 rahat mıyım degilim pipiriklilik aranım tavan

benim fikrimi sorarsan kesinlikle gönül rahatlıgıyla al kullan nöral tup defekti ,spinal kemik için önemli[/QUOTE]

kahveyi ben de unutamıyorum ( su içmeyi unutan arkadaşlarım telefonlarına program indiriyor yalnız hep.. deneyin isterseniz :)
Kızımda var hatta gecenlerde gösterdi anne bak bu insan su içtikce ne kadar daha içmeli vs görebilirsin diye kahvesinide ölçen var diyo aman dedim valla unutkanım da aynı zamanda çesme gorunce aklıma geliyo bazı içiyorum o

Evet rahat gerçekten ama çok pahalı bişey almaya hiç lüzum yok bence.. arkadaşlarım 10-15 liraya aldı çok da rahat ettiler :)

Kızlar bugün kan ve idrar testi olmuştum. Sonuçlara baktım bilgisi olan varsa yorumlar mi
Rubella igg pozitife
Keton pozitif
Anti cmw pozitif. Bunlar normal disiymis

Mrb cnm bende kullanıyorum. İlk hamileligimde de kullandım. Merak Etme normal..bende de morluklar ve beZeler oluşuyor. .geçiyor zamanla
cevabn için saol canm normal bişey olduğunu duyunca içim rahatlıyor :))

Kızlar şeker yanlış yazılmış 92.3 müş
Vücudum susuz kalmış serum aliyorum suan hastanede yim
Çok geçmiş olsun canım, su önemli, doktorum en az 3 lt iç dedi, ben hatta bazen 4lt bile içiyorum. Elimde su şişemle dolaşıyorum her yerde. İçine limon falan koy içemiyorsan, ya da tarçın dene.

hayırlı cumalar kızlar .. günaydın ama bana hiç aymadı çok uykum var çalışasım hiç yok kalan 6 ayı böle geçirmek istyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…