Emzirip süt sağan anneler ; günde kaç kez sağım yapıyorsunuz ? Tek meme verip tekinimi sağıyorsunuz? Yada hangi yolları uyguluyorsunuz ? Uyguladıklarınızı paylaşırmısınız?
Bizdede avize aşkı,duvar köşesine bakıp gülmek var. Annemlerin evinde eski model kristalli avizeler var. Kafayı yere indiremiyor bebem... Tek olmadığımı öğrenmek içime su serpti.
Emzirip süt sağan anneler ; günde kaç kez sağım yapıyorsunuz ? Tek meme verip tekinimi sağıyorsunuz? Yada hangi yolları uyguluyorsunuz ? Uyguladıklarınızı paylaşırmısınız?
Benm hiç belli olmuyor valla,yeni emmişse birini,diğerini az sagıp rahatlatıyorum.ama bazı gün sanki sütüm daha az oluyor anca gece sagıyorum
Bi de bnm bene cok düzensiz emiyor,6-7 dk fln kısa aralıklarla emiyor o yüzden sagma durumun cok olmayabiliyor...
Kısaca günü gününü tutmuyor benim bebenin ve memenin
Emzirip süt sağan anneler ; günde kaç kez sağım yapıyorsunuz ? Tek meme verip tekinimi sağıyorsunuz? Yada hangi yolları uyguluyorsunuz ? Uyguladıklarınızı
paylaşırmısınız?
Ben genelde önce emzirip sonra eğer süt kalmışsa sağım yapıyorum memeleri boşaltmak için genelde 4 saate bir sağıyorum diyebilirim günde 4-5 defa yani özelliklede gece sağıyorum süt çok oluyor çünkü
Ablam gitti annem gitti eşim de sabah ise gidecek benim tempo başlıyor bir hüzün çöktü içime, kalabalikta bebeğe bakmak daha az yorucu oluyor kucaktan kucağa geziyor çünkü
Bizim kız oyun halisindaki kurbağa prense aşık oldu sanırım. Bi sohbet bi muhabbet... Bi askla bakıyor Ben de artık sürekli çantamda taşıyorum prens hazretlerini.
Bizim de duvar saati var öyle, bazen uyuturken bir süre ona bakmıyorum sonra başımı bir çeviriyorum açmış gözleri kocaman saate bakıyor. Ben araya girip gözlerine bakınca kapatıp uyku moduna giriyor yine. Saadetimize kastı var sanki saatin, ilk günden beri aynı hep ona bakıyor. Şimdi de yatak odasının avizesine taktı, evde gezindiğimiz zaman ona odaklanıyor yatsa da aynaya da baksa yürüyüp geçsek de, siyah beyaz diye olduğunu düşünüyorum.
Bizim kız oyun halisindaki kurbağa prense aşık oldu sanırım. Bi sohbet bi muhabbet... Bi askla bakıyor Ben de artık sürekli çantamda taşıyorum prens hazretlerini.
Yaparsin diye dusunuyorum ancak resimden mi bana oyle geldi yoksa icini bir parca doldurdunuz mu birseyle... cunku sanki icine beyaz dolgu yapilmis gibi duruyor once o doldudan kurtulursan daha saglam olur. Eger dolgu yoksa direk uygula uzerine 24 saat basilmasin ki iyice sertlessin evde cocuk varken zor olur ama bir formul bulursun sen o işe
Yok cnm doldurmadık birşey,, ama katman katman kırılmış gerçekten,, ben de şaşırdım :) dediğin gibi güzel malzeme ama çok kir gösteriyor. Bir de o derzler falan.. ne kadar silinse de temiz değil gibi geliyor bana. Şu evi alsam ilk işim mutfak ve banyoyu söktürmek olacak zaten; kirayken masrafı abartmak istemiyor insan şimdilik alayım ben bunu deneyeyim bakalım. Ayşe çok huyludur, ayağın kötü kokar dersem basmaz muhtemelen :))) Çok saol tekrar cnm; hiç aklıma gelmezdi bilmediğim için. Mağazanın da bir iki yerini kırmıştılar taşınırken, kalanı da oraya kullanırım en azından :))
Kv leri yakinda oturanlar bir sorum olacak ne kadar zamanda bir geliyorlar bebekleri görmeye? Benimkiler 1 saatlik mesafededir 2-3 haftada bir geliyorlar özledik diye. Daha önce çok az gelirlerdi pek iletişim kuramadigimiz için o yüzden şimdi çok sıkılıyorum gelecekleri zaman
Cnm ben sabaha karşı uyandığında tek göğsümü emziriyorum, diğerini de sağıyorum. O emmeden önce sağıcaksam ikisini de sağıyorum. Çünkü sağdıktan sonra emince tekrar süt geliyor zaten. Ama tam tersi emdikten sonra sağınca pek gelmiyor :) gün içinde de uzun uyuduğu zaman mümkün olduğu kadar bekleyip, hatta uyanacağını farkettiğim zaman sağıyorum ki çok çıksın. Bu arada 15'er dakika sağamıyorum ben. 5'er dakika hızlı hızlı geliyor sonra da birden duruyor. Birkaç kere uzattım tekrar geldi, ama sonrasında ağrı yapıyor öyle yaparsam. Tabi benim ciddi bir kist problemim var, o sebeple de olabilir. Başkasında duymadım öyle birşey.
Kv leri yakinda oturanlar bir sorum olacak ne kadar zamanda bir geliyorlar bebekleri görmeye? Benimkiler 1 saatlik mesafededir 2-3 haftada bir geliyorlar özledik diye. Daha önce çok az gelirlerdi pek iletişim kuramadigimiz için o yüzden şimdi çok sıkılıyorum gelecekleri zaman