2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Fırından fırına değişir ama yarım saat 40 dk falan sürer sanırım.
Eşine çok güzel bir jest olur bence. Sabahın köründe börek pişiren eş kolay kolay nasip olmaz bu devirde

bizim daha cok yok yeni yeni basladi salyalar ben hic ona yormamistm. Bir derdi var gibi nasıl bas bas bağırıyo acaba bir yerine birsey mi oluyor yoksa dönemsel bir huysuzlukmu tecrübe eden olduysa paylaşsın lütfen. Sanada çok gecmis olsun çok zorr cok

yap tabi :)) sizin gobek fitigi ne durumda sahi?

Hiç görmemiştim bunu cnm,, saol :) tam da girişte, çok kötü görünüyor; hepsini söktürmem lazım dediğin gibi ki şu an uğraşmam imkansız
Bu dolgudan surersen zamanla kararır bu tip bir kirik icin uygun degil... zira seramiginiz bir de parlak sanirim... seffaf epoksi var o olabilir veya bej renk ile renklendirilmiş epoksi var ondan dökerseniz kirigin oldugu yere dolduracaktir.

Ben de sizden özendim poğaça yaptım yanına da yoğurtlu patates yaptım soslu falan ama poğaçayı ilk defa yaptım benim koca yedi yedi sonra bana niye yedirin diye sitem ediyo sanki silah dayadik kafasına ama sonuç olarak çok beğendi ilk olmasına rağmen

Bizim burda büyükler de melekleri görünce guluyolar derler.Dudak büzme de melekler gidermiş onlarda peşlerinden ağlarmis ben de hiç dayanamiyorum uyusada hemen elini tutuyorum o zaman sakinlesiyo :)

esin bir sey dedi mi yapmana:))

Bizim burda büyükler de melekleri görünce guluyolar derler.Dudak büzme de melekler gidermiş onlarda peşlerinden ağlarmis ben de hiç dayanamiyorum uyusada hemen elini tutuyorum o zaman sakinlesiyo :)
Evet bizimkilerde öyle diyor. Bir de salonun bir duvarının tavanla birleştiği noktaya bakıp gülüyor nerdeyse doğduğundan beri. Bomboş duvar,, dikiyor gözlerini çapkın çapkın gülüyor. En çok onu bilmek isterdim ama hiçbir zaman bilemeyeceğiz tabi :)

Ellerine sağlık Onu da hiç yapmadım ben de :) ya bir de benim annem muhteşem ötesi yemek yapıyor, o yüzden eşimin de çıtası çok yükseldi. O tarif etti aynısını yaptım diyorum, ne yaparsan yap onun gibi olmuyor diyor ama bu ara kararlıyım,, denicem bi süre :)

Bu dolgudan surersen zamanla kararır bu tip bir kirik icin uygun degil... zira seramiginiz bir de parlak sanirim... seffaf epoksi var o olabilir veya bej renk ile renklendirilmiş epoksi var ondan dökerseniz kirigin oldugu yere dolduracaktir.
Baya parlak cnm. Zaten elimden gelse komple söktürüp laminant yaptırıcam mutfağı bile. Nefret ediyorum kalebodurdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…