2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım öyle utanıyorum deme, çok üzülüyorum. Benim de bir ara sütüm azdı, diyordum herhalde böyle azalıp gidecek. Sonra dedim ki elimden gelen her şeyi yapmadan pes edersem kendimi hiç affedemem.
Araştırmaya başladım. Emzirme kampı yaptım, 3 gün. Eşim de yardım etti sağolsun, sütümün arttığını hissettim daha 2.gün.
Seninki çok azsa arkadaşlar da yazmış, pompa kampı yap, bebeğini göğsüne yatır, sürekli birlikte olun. Çıplak olun ikiniz de, ondaki emme refleksini uyandırmak ve sendeki hormonları tetiklemek için bu. G gunesli gunler nin paylaştığı linklerde daha detaylı yazıyor hepsi.
Lütfen bunları yapmadan kabullenme sütüm yok diye. Eminim bunları yaparsan olacak sütün. hifanur

Canim yanlış anlama sakin beni maddi durumunu da bilmiyorum ama eğer iyiyse bir emzirme danismanindan Yardım Al En azından belki bilmediğimiz sana iyi gelecek şeyleri bilip yardım eder ya biliyorum belki bazıları para tuzağı diye düşünüyor ama eğer ki imkan varsa en azından denerdim boşa giderse de süt gibi değerli bir şey için gider bugün doktora gittik şükür biraz kilo almış memeyi emek istemiyordu bu aralar eğer kilo almasaydi ben arayacaktim danışmanı tabi ki facebook ve instagram da yardımcı olan çok insan var ama bazen birebir görüşmek özellikle anne psikolojisi için çok önemli dilerim hiçbir şeye gerek kalmadan sütün bol bol olur :)

:))) üçüncü olurmu bilmem ama Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin beklediğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herşeyden önemlisi şu anda kucağımızdalarya gerisi teferruat

Gretchen Grundler cevap verir sen sor :)
Tahlil yapmadan mı verdi bu ilacı?

Benim bebeğim de biberon almıyordu ucunu çiğniyordu emmek yerine dr.browns ve avent ti denediklerim. Lansinoh wave tavsiye etti arkadaşım dün aldım ve denedim emdi ucu çok güzel. Açıklamasında emme refleksini harekete geçirdiği yazıyor zaten denememi tavsiye ederim

Kızlar malum birkaç haftadır meme reddi yaşıyoruz emziği tercih ediyor sıpa çok aç olunca emiyor gece sıkıntı yok uykulu olduğu için ama gündüz az emiyor kakası yeşil birkaç gündür arada normal renge döndü ama az emme yeşil kakaya sebep oluyor denmişti burada ondan mı acaba sıkıntı olur mu yeşil yapması bide günde 5-6 kez yapıyor gaz çıkarırken az az geliyor bezi dolduracak kadar 2 sefer ancak yapıyor sorun var mı sizce sizde nasıl kakalar

her kakasi mi yesil oluyor? uzun sure emmeyip az emiyorsa atistirma seklinde besleniyor ve sadece onsutu aldigi, bunun da yesil kakaya sebep oldugu yaziyor bi cok yerde. usutmenin sebep olabilecegini de okumustum. hatta yesil kaka bagirsaklarin fazla aktif calistigini da gosteriyor-mus. bizim de oluyor arada. her gun her kakasi yesil degilse bence endiselenecek bi durum yok.

kaka uzmani olucam yakinda suan bunu hissediyorum

Masallah canim.. Hangi biberonu kullaniyosun?

Hep değil işte arada bi normal renk oluyor gece emdiği için sabah kakası normal mesela ön sütten diye düşünüyorum bende az emiyor emdiği zaman da zaten of ne zor işler ya :) senin nasıl gidiyor gündüz aynı Mı barış

İki gündür kucağımda uykuya dalıyor, yatağına yatırınca uyanıyor, yanına ben de yatarsam uykuya devam ediyor. Sanırım kokıma alıştı. Herkes eyvah, çok zor modunda. Bende baştan aman alışsın bir tanecek çocuğum var tabi alışacak modundaydım, ama bugün kayınvalideme geldim orda da aynı şeyi istedi, normalde ayak bile uzatmayı sevmem başkasının yanında, şuan açtık çekyatı yatıyoruz mecburen. E heryerde yatak mı arayacağız, bu huyundan nasıl vazgeçirebilirim, ayakta sallamayı bile denedim yokyemiyor evlat yahu.

Tam olarak bunun için yazmıştım:) çok sevindim moral bulmana inşallah çare de bulacaksın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…