2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gretchen Grundler cok qecmis olsun cocuk bayaqi uqrasti bu tikaniklikla ya qecsin bian once bide burnuna mi baktirsan acaba hani qeniz eti qibi bisey mi tikiyo olabilirmi diye dusundum bide sertk60 katiliyorum sana canim benim kiz kaloriferden dolayi tikaniyodu tuz lambasi kullaniyoruz qece uyandiqindea 2 dk bi tikanikliqi oluyo sonra qeciyo qercekten ise yariyo yani

Bizim banyo kompakt olduğu için kolay olacaktır ama su açık olmayacak değil mi içeride? Icerinin buharı yeter bize, yıkanmaya gerek yok. Kabin zaten, kapısını kapatınca buhar çok az çıkıyor dışarı.

canim benim cok gecmis olsun.

Ayy kıyamam büyük insanlar bile reflüden neler çekiyor el kadar bebe nasıl zorlanmasın , ilacı içmiyorsa doktor napıp edip içirin der gibime geliyor, belki ilacı değiştirir , memeye yatırdığında ilacı verip hemen ağzına memeyi versen acaba kanmaz mı ? Belkıde denemıssındır .

emir de bazen uyurken agliyor gibi yapiyor. burdayim annecim diye sariliyorum.sakinlestiriyorum.

Aslında bu bebeler her emziği tutmuyor pahalı ucuz demeden bütün emzik markalarını denemeni öneririm bizimki mesela nuk un emziğini aldı. Onun haricinde biberon da kullanıyoruz ben bebeğin yanında olmadığımdan annem sağılmış sütü biberonla veriyor ama yeni doğan akışı zayıf olan biberonlardan kullanıyoruz onu çekerken de emek sarf ediyor kolaya kaçamıyor hatta meme den daha tazyikli süt geliyordur eminim. Biz de şöyle bir durum oldu Metehan 1 aylıkken ben hastanede kaldım o zaman mecburen eşim onu evde besleyebilmek için biberon kullandı . O yüzden başka birinden biberonla beslenmeye alıştı ve 2-3 gün sanırım 3 aylık olan bebeklerde olan bir durum sağ meme reddi yaşadık (biberon kaynaklı olduğunu sanmıyorum) şu an o da geçti. Demem o ki her emzik markasını deneyin ve biberon da yavaş akım biberonlardan olsun belki sizde de işe yarar. Bu emzirme kampında biberon, emzik olayına çok karşı çıkılıyor alıştırma bardağı da bir çözüm olabilir bu durumda..

Yok yok ama sıcak suyu kovada biriktirirsen sanırım bir tık daha uzun süre dayanır içerdeki buhar, hava hemen soğumaya başlamayacağı için.

Aç karnına verilmesi gerekiyor ilacın bir de bu ara memeyle araları bozuk ilacın tadını alırsa hepten küsür diye korktum. Dün kusunca düşündüm yoksa dediğini

emir de bazen uyurken agliyor gibi yapiyor. burdayim annecim diye sariliyorum.sakinlestiriyorum.
İnsan dayanamıyor değil mi

Az once aspiratörle çektim burnunu uyurken, 8 daireli apartmanın hafriyat artığı çıktı resmen. Şunu dün gece yaptirsa tüm apartman huzurla uyuyacaktık aslında, inatçı veledim benim ya.
Ay iyi sevindim valla. Uyurken ses etmediyse hep öyle yap madem. Aklıma ne geldi, hastayken ipek kuzu gibi bekliyordu çekmemi ki normalde nefret eder, aspiratörün ince hortumunu tutar oldu. İşte hastayken nasıl rahatsızsa izin veriyordu çekmeme
Rahatlamıştır Defne şimdi. Uyur da dinlenir inşallah.

canim @cigdemselvi ye kim west metodunda cok aglaniyor demissin, Simge 84 e de kim west i deneyecegim demissin ama isimleri mi yanlis yazdin acaba? pinar sibirsky mi diyecektin?
ona gore izleyecegim:)

Bnmki yatır kaldır metodu tracy hogg un metodu oluyor sanırım,henüz hiçbirini tam inceleyemedim... 4aydan sonra baslamayı düşünüyorum,yanii insallah başarılı olurum:)

Kızlar burun tıkanıklığını önemseyin bebekler 6 aylık olana kadar agızdan nefes almaz.besleme uykudan önce burun temizlenirse daha huzurlu olur.

oyle dusunme canim. son damlasina kadar ver. ne kadar icerlerse kardir.
hifanur canm seni o kadar iyi anlıyorum ki başında bu süt işinden çok çektim ve o kadar çok üzüldüm ki. Benm bebeğim çok erken doğmştu sütüm gelmedi ve bebeğimn çenesi biberon dahi tutamaycak kadar zayıftı. Göğsüme tuttum boş boş uyuyordu filan. Günler sonra sağdığımda zerre süt geldiğinde sütüm var diye dansettim düşün:)) sonra mamayı bıraksın diye haftalarca 15-20 dkkalık uykulara razı oldum. İki çekip uyuyakalıyordu yorgunluktan. 15 dk sonra acıkıp uyanıyordu giderek süre uzadı içtikçe sütüm de geldi. Ahkam kesmek istemem düzene girdik ama sütüm olmayadblir. Tekrar mamaya da dönebilirim söylemek istedğm bunlar değil. Sütün 1 ml sinde 4000 hücre var. Sütün canlı ve çok sağlıklı. Sütümden utanıyorum asla deme. Ne kadarsa onu ver. Devamı gelecek buna inan. Ben çok şey denemiştim ama tekrar söyliym en memnun oldğm solgar oldu. Onu da denemeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…