- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Bizim banyo kompakt olduğu için kolay olacaktır ama su açık olmayacak değil mi içeride? Icerinin buharı yeter bize, yıkanmaya gerek yok. Kabin zaten, kapısını kapatınca buhar çok az çıkıyor dışarı.Tabi ki yazarım :)
Banyoya giriyorsun sıcak suyu sonuna kadar açıp çıkıyorsun, banyo buhar odası haline geliyor. Sonra girip içine suyla karıştırdığın okaliptus yağını koyduğun fısfıslı şişeden karışımı püskürtüyorsun. Birlikte giriyorsunuz, ara ara hava almaya çıkın ve bol bol sıvı tüketin içerde.
Favoriye attım fırsatım olunca araştıracağım.
Gündüz yatsa da sorun değil ama gece saat 2'de tıkanıyor hep, her gece aynı saatlerde uyanıyor. Gündüz evi havalandırabiliyorum belki o yüzdendir. Buhar banyosu için eski mesajlarını karıştırdım ama bulamadım tekrar yazabilir misin zahmet olmazsa
Serum fizyolojik damlatiyorum ama aspiratör kullanamıyorum 2 gündür, cok huysuz. İlacını da veremiyorum zaten ağlıyor, püskürtüyor ya da kusuyor ağlamaktan. Çocukumun içinden cenavar çıktı anneleeeer
Öğleden sonra rota aşısı icin hastaneye gideceğiz, doktor tekrar bir incelesin bakalım neyini bozdum kurcalarken acaba
Reflüden demişti burun tıkanıklığına ama ilacını içmiyor ki velet, biberon emziğiyle denedim, kaşıkla denedim, ilacın ölçeğiyle denedim, şırıngayla denedim, içine süt katıp kokusunu bastırmayı denedim ama yok yok yok içmiyor. Babası da hiç ilaç İçmez içtiğini kusarmış küçücükken bile, hala Gaviscon hariç hiçbir şey İçmez. Galiba ona çekti
Ayy kıyamam büyük insanlar bile reflüden neler çekiyor el kadar bebe nasıl zorlanmasın , ilacı içmiyorsa doktor napıp edip içirin der gibime geliyor, belki ilacı değiştirir , memeye yatırdığında ilacı verip hemen ağzına memeyi versen acaba kanmaz mı ? Belkıde denemıssındır .Son kontrolde doktora sordum rüya görmeye başladıkları için gece uyanıp ağlayabileceklerini ve yanlarında anne istediklerini söyledi.
Öksürük sadece nefes alamadığı zaman var. Geçen hafta da hep karnında gazı hissettiğim zaman oluyordu çok fazla gazı ağzından çıkartmaya çalışırken öksürüp öğürüyordu. Doktor buna da reflüden dedi. Tüm sorunlarımızın kaynağı reflü
Son kontrolde doktora sordum rüya görmeye başladıkları için gece uyanıp ağlayabileceklerini ve yanlarında anne istediklerini söyledi.
Öksürük sadece nefes alamadığı zaman var. Geçen hafta da hep karnında gazı hissettiğim zaman oluyordu çok fazla gazı ağzından çıkartmaya çalışırken öksürüp öğürüyordu. Doktor buna da reflüden dedi. Tüm sorunlarımızın kaynağı reflü
Aslında bu bebeler her emziği tutmuyor pahalı ucuz demeden bütün emzik markalarını denemeni öneririm bizimki mesela nuk un emziğini aldı. Onun haricinde biberon da kullanıyoruz ben bebeğin yanında olmadığımdan annem sağılmış sütü biberonla veriyor ama yeni doğan akışı zayıf olan biberonlardan kullanıyoruz onu çekerken de emek sarf ediyor kolaya kaçamıyor hatta meme den daha tazyikli süt geliyordur eminim. Biz de şöyle bir durum oldu Metehan 1 aylıkken ben hastanede kaldım o zaman mecburen eşim onu evde besleyebilmek için biberon kullandı . O yüzden başka birinden biberonla beslenmeye alıştı ve 2-3 gün sanırım 3 aylık olan bebeklerde olan bir durum sağ meme reddi yaşadık (biberon kaynaklı olduğunu sanmıyorum) şu an o da geçti. Demem o ki her emzik markasını deneyin ve biberon da yavaş akım biberonlardan olsun belki sizde de işe yarar. Bu emzirme kampında biberon, emzik olayına çok karşı çıkılıyor alıştırma bardağı da bir çözüm olabilir bu durumda..Kocaman bir masallahh biz emzikten kaybediyoruz galiba bir de cadılıktan
Masallah gıptayla okuyorum. Bizimki kundakta çıldırıyor emzikde tutuyor denemez. Biberonu denemek istiyorum ama korkuyorum meme reddi yaşadıgımız için bu ara. Sen nasıl veriyorsun önce biberon sonra meme mi? Hic meme resdi yasadin mı,?
Yok yok ama sıcak suyu kovada biriktirirsen sanırım bir tık daha uzun süre dayanır içerdeki buhar, hava hemen soğumaya başlamayacağı için.Bizim banyo kompakt olduğu için kolay olacaktır ama su açık olmayacak değil mi içeride? Icerinin buharı yeter bize, yıkanmaya gerek yok. Kabin zaten, kapısını kapatınca buhar çok az çıkıyor dışarı.
Aç karnına verilmesi gerekiyor ilacın bir de bu ara memeyle araları bozuk ilacın tadını alırsa hepten küsür diye korktum. Dün kusunca düşündüm yoksa dediğiniAyy kıyamam büyük insanlar bile reflüden neler çekiyor el kadar bebe nasıl zorlanmasın , ilacı içmiyorsa doktor napıp edip içirin der gibime geliyor, belki ilacı değiştirir , memeye yatırdığında ilacı verip hemen ağzına memeyi versen acaba kanmaz mı ? Belkıde denemıssındır .
İnsan dayanamıyor değil miemir de bazen uyurken agliyor gibi yapiyor. burdayim annecim diye sariliyorum.sakinlestiriyorum.
Aç karnına verilmesi gerekiyor ilacın bir de bu ara memeyle araları bozuk ilacın tadını alırsa hepten küsür diye korktum. Dün kusunca düşündüm yoksa dediğini
İnsan dayanamıyor değil mi
Az once aspiratörle çektim burnunu uyurken, 8 daireli apartmanın hafriyat artığı çıktı resmen. Şunu dün gece yaptirsa tüm apartman huzurla uyuyacaktık aslında, inatçı veledim benim ya.
Yanında olunca daha çabuk sakinleşiyorlar bu ara oğlum da ağlıyor hıçkırıyor uykuda kucağıma alınca hemen sakinleşiyoremir de bazen uyurken agliyor gibi yapiyor. burdayim annecim diye sariliyorum.sakinlestiriyorum.
Ay iyi sevindim valla. Uyurken ses etmediyse hep öyle yap madem. Aklıma ne geldi, hastayken ipek kuzu gibi bekliyordu çekmemi ki normalde nefret eder, aspiratörün ince hortumunu tutar oldu. İşte hastayken nasıl rahatsızsa izin veriyordu çekmemeAz once aspiratörle çektim burnunu uyurken, 8 daireli apartmanın hafriyat artığı çıktı resmen. Şunu dün gece yaptirsa tüm apartman huzurla uyuyacaktık aslında, inatçı veledim benim ya.
Yanında olunca daha çabuk sakinleşiyorlar bu ara oğlum da ağlıyor hıçkırıyor uykuda kucağıma alınca hemen sakinleşiyor
canim @cigdemselvi ye kim west metodunda cok aglaniyor demissin,Simge 84 e de kim west i deneyecegim demissin ama isimleri mi yanlis yazdin acaba? pinar sibirsky mi diyecektin?
ona gore izleyecegim:)
Canım Günde kaç öğün ya da kaç saatte bir mama veriyorsun, her öğünde ne kadar mama içiyor bebiş
Bnmki yatır kaldır metodu tracy hogg un metodu oluyor sanırım,henüz hiçbirini tam inceleyemedim... 4aydan sonra baslamayı düşünüyorum,yanii insallah başarılı olurum:)
Canim dün benimki kucagimda uyuya kaldi. 15dk sonra falan kahkaha atti resmen uykusunda :) hahahaaaa yapti agzi kulaklarindaSanki ruya qibiydi ewet biseyden korkmus qibiydi bu donemde ruya qormeye basladilarmi ki acaba ?
oyle dusunme canim. son damlasina kadar ver. ne kadar icerlerse kardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?