2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet işte şuan aynı yöntemleri kullanıyorum, gelecekteki halimiz demek ki hiçbiri kar etmeyecek.

Yok ben zaten verme diye demedim yanlış anlama. Belki çok aşırı değildir ve ilacın da gözle görülür bir faydası yoksa çocuğu zorlama diye dedim. Yoksa tabiki ihtiyacı varsa vermek lazım.
Kuzenine de üzüldüm inşallah bizim kızın öyle bir durumu olmaz. Doktor ilaç vermedi ama belki ilaclik ağır bir durum görmedi.
Anına da güldüm ama hastalığa da gülünmez ki ya

Ne güzel doktorun var senin, bizim doktora enson elini emmesini sordum amacım bana gelişimi ile ilgili birkaç cümle kurmasıydı çok normal dedi geçiştirdi. Ben de böyke gelişimi ile ilgili beni bilgilendiren bir doktor istiyorum , bu üçüncü doktorumuz ama bulamadım henüz. Bıgün kucakta uyuyup ,uyur vaziyette yatağına yatırabildim. Hergün değişik bir huyu çıkıyor ya hayırlısı.

Haklısın yılmak yok, sık sık emzirmeye devam. Bebek mevlidi için Babannem geldi ona bırakıp çıkarım artık dışarıya da, moralimi bozmayacağım

Herkese merhabalar. Uzun bir aradan sonra geri döndüm. Çok nadir girip bakabildim foruma. Bi kaç haftadır biraz yoğunuz. Kardeşimin düğününe az bir vakit var. Deniz kucağımda onunla bir koşturmacanın içindeyim:) bu arada annemin yanına gidip heldim adanaya. Bi kaç gün kaldım ama okadar iyi geldiki bana bu kaçamak. Deniz uçaktada hiç sorun çıkartmadı orada da hiç düzenini bozmadı. Üstelik hiç evde değildik her gün bi yerlerde gezmeler tozmalar ev araba başka evde misafirlik hatta yakın başka bir şehire ziyaret vs vs... anladımki artık oğluşum büyümüş. Hiç sorun çıkarmadı bana. Amaaaa bir haftadır uyku düzenimiz alt üst olmuş durumda. Bir anda oldu. Galiba atak haftasındayız. Bugün 12. Hafta bitti. Sanırım herkeste genel durum iyi. Aaa özlemişim burayı.

Aynen canım kilo alımını duyunca hemen aklımdan ben nasıl anneyim bakamamışım oğlum sana diye geçirdim ama yılmayacağım emzirmeye devam

yemek programi yaparken daha bi itici geliyordu. simdi de bayilmiyorum ama diger bayık programlara bakmaktansa ordaki uzmanlari dinlemek daha iyi:))

bu arada oyku degil ezgi canim
Aynen yemek programında hiç çekilmiyordu ama yine de izliyordum bazen Stokholm sendromu gibi:))) bu program da o saatlerde izlenebilecek en eli yüzü düzgün program, ben de birkaç kez denk geldim, dediğin gibi uzmanlar fena olmuyor.
Ezgi olduğu sonradan aklıma geldi benim de, uydurmuşum:))

dogal insanlari seviyorum. tvde de en azindan dogala yakin. mutlaka bi yapmaciklik oluyor ama ezginin gulusleri falan abarti yani:))

Aynen canım kilo alımını duyunca hemen aklımdan ben nasıl anneyim bakamamışım oğlum sana diye geçirdim ama yılmayacağım emzirmeye devam
Öyle bişey yok. Bu aylarda kilo alımı durabilir bile. 3-4. Aylarda çok normal bu durum. Hiç kafanı takma. Sen çok iyi bi annesin ve bebeğine çok iyi bakıyorsun.

Öyle bişey yok. Bu aylarda kilo alımı durabilir bile. 3-4. Aylarda çok normal bu durum. Hiç kafanı takma. Sen çok iyi bi annesin ve bebeğine çok iyi bakıyorsun.

Size alerji teşhisi konulmuş muydu? Diyeti bu teşhis üzerine mi yapmıştın? Daha önce hiç test yapıldı mı? Yapılmadıysa kesin yaptır, belki de bizimki gibi mikrop falandır canım
Bizim kakada kan vardı gittik tahlil yaptırdık ve kan olduğu netleşti. Sonra doktor bana süt ve ürünlerine diyet yap dedi ve gavizcon verdi kullandık diyette yaptım ve çok şükür geçmişti. Bu aralar kan yok ama mukus görüntüsü ara ara görüyorum aldırış etmemiştim ama sormak lazım yine de doktoruna tabi.

Yorumları okurken hep su sızdırıyor diye okudum mobilyaya falan sizdirmis diye okudum da ondan sordum. Gerçi bir sürü ürün inceleyip yorum okuyunca hangisi için deniyordu emin değilim ama buhar makinelerinde böyle bir sorun olabiliyormuş diye sorayım dedim. Biz de sipariş verdik Loobex sıcak soğuk, cumaya gelir umarım.

Kuzenime ben de üzülüyorum ya, neyse şimdi ergenliğe falan girecek sesi yasitlarina benzeyecek en azından. Bu anıma eşim de gülüyor ya, komik olunca hastalığa da gülünür hem ciddi olmayan hastalıkla da eğlenmeyelim mi
Biliyorum kötü anlamda demediğini ben de hastalığı biraz anlatayım istedim şüphelenen varsa ciddiye almamazlık etmesin diye.

Nerede oturuyorsun? Sana doktorumuzu önerebilirim
Ben de seviyorum adamı ya, bundan önce kaknem bir kadın vardı doğumdan sonra ilgilenen, kadından nasıl kaçacağımı bilemedim. İnşallah gönlüne göre bir doktor bulursun, doktorun aklindaki sorulara cevap verebilmesi çok önemli.

500 gram almış canım
3. Ay için normal değil mi? Biraz beslenmesini siklaştirarak cozulmeyecek bir sorun değil ki üzme kendini, stres hepten beter yiyor insanı.

Anladım canım, diyeti biraz bozmuşsun ya ondan olmuş olabilir. Çok zor ya bi şeylerin yasak olması, özellikle süt ürünlerinin ama ne yapalım, her şey bebeklerimiz için

Tuniko'dan aldığım kanguru örtüsü geldi. Sanki biraz ince gibi hissettim ama içi tavşan tüyü dışı polyester su geçirmez. Yarın bir giyip deneyelim bakalım. Inşallah sıcak tutar yoksa o kadar parayı boşa vermiş olacağım. Kullanan varsa nasıl sizce?

Kızlar Ege 1 haftadır aynı saatte gece uykusuna yatıyordu. Ben de beslemeden önce bir iyi geceler öpücüğü verip öyle beslemeye başlıyordum. Bu gece bizimkinin uyku saati değişmiş, gece uykusuna 1 saat erken yatmış meğerse oğlum. Nasılsa uyumaz uyanır diye öpücüğünü veremedim, içime dert oldu Çok özledim oğlumu... Bu gece bir şeyler eksik kaldı çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…