Kızlar Ege 1 haftadır aynı saatte gece uykusuna yatıyordu. Ben de beslemeden önce bir iyi geceler öpücüğü verip öyle beslemeye başlıyordum. Bu gece bizimkinin uyku saati değişmiş, gece uykusuna 1 saat erken yatmış meğerse oğlum. Nasılsa uyumaz uyanır diye öpücüğünü veremedim, içime dert oldu Çok özledim oğlumu... Bu gece bir şeyler eksik kaldı çok
Kızlar Ege 1 haftadır aynı saatte gece uykusuna yatıyordu. Ben de beslemeden önce bir iyi geceler öpücüğü verip öyle beslemeye başlıyordum. Bu gece bizimkinin uyku saati değişmiş, gece uykusuna 1 saat erken yatmış meğerse oğlum. Nasılsa uyumaz uyanır diye öpücüğünü veremedim, içime dert oldu Çok özledim oğlumu... Bu gece bir şeyler eksik kaldı çok
Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceģiniz cocuk doktoru var mı? Hem tecrübeli hem iletişime açık hemde tıptaki gelişmelerle kendini güncelleyen biri olsa düper olur,? Hepsi birarada zor gibi ama
Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceģiniz cocuk doktoru var mı? Hem tecrübeli hem iletişime açık hemde tıptaki gelişmelerle kendini güncelleyen biri olsa düper olur,? Hepsi birarada zor gibi ama
Bence hiç canını sıkma canım sonuçta yarım kilo almış sütün yaramasa hiç almaz eşimin amca kızıyla aramızda bir hafta var o bebeğine mama veriyor ama anne sütüyle hiç kilo almadığı için başlandı mamaya gelişimi ve kilo alması devam ediyorsa bence sıkıntı yok
@garipkedi ben kullanmıyorum ama sen yazınca merak edip baktım ne güzel bişeymiş kanguru örtüsü sıcacık tutar inşallah memnun kalırsın bi ben sevemedim sanırım şu kanguru olayını çok rahatsız oluyorum önümde çocuk sırtımda çanta sıkışmış hissediyorum kendimi :)) geçen gün bankada işim vardı hadi dedim vir şans daha veriyim yok ama olmadı geri dönüp bebek arabasıyla çıktım gerçi doğa da pek hoşlanmıyor kasılıp duruyor içinde tek artısı dolaşırken gazı çıkıyor :) ama ben yinede bebek arabası candır diyenlerdenim
Ben uyku tulumunu biraa buyuk almisim suan qiydiremediqim icin bi kalin battaniye bide karnini bacaqini ortecek kadar ince yun yorgan ortuyorum ewim soquk olduqu icin
Ben anneme kadife ipten battaniye ördürmüştüm çok yumşak bişe tavsiye ederim herkese onu ve üstüne penye battaniye örtüyorum yalnız evde kısa kollu kıyafetle geziyoruz hala. ama gece uyandığımda hiçbiri üstünde olmuyor tekmeliyor o yüzden ben de geçeceğim uyku tulumuna
Ben anneme kadife ipten battaniye ördürmüştüm çok yumşak bişe tavsiye ederim herkese onu ve üstüne penye battaniye örtüyorum yalnız evde kısa kollu kıyafetle geziyoruz hala. ama gece uyandığımda hiçbiri üstünde olmuyor tekmeliyor o yüzden ben de geçeceğim uyku tulumuna
Sağından solundan iyice altına sıkıştırıyorum ben açmıyor üstünü. Uyku tulumunu alana kadar iyice altına sıkıştırıp üstünü açmamasını sağla. Anlamı okuyunca uyku tulumunu alma gibi görünüyor biraz ama öyle demedim aldığın vakte kadar dedim gece gece farklı anlama gelecek alternatif bulamadı uykulu kafam