2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Maşallah diyeyim öncelikle. Bi benim kızın gece uykuları 1 saat ileri sekiyor sanırım

Ucu aslında alışık olduğumuz boyutlarda dokusu daha yumşak ama şekil olarak biraz farklı ekliyorum fotosunuEki Görüntüle 2065226
Biraz daha memeyi andırıyor sanki. Tedekkurler yarın kesin bakmam lazim
Masallah bunu benim kıza komşunun oģlu böyle yapmış diyerekten anlatmam lazım belki az utanırda yola gelir

Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceģiniz cocuk doktoru var mı? Hem tecrübeli hem iletişime açık hemde tıptaki gelişmelerle kendini güncelleyen biri olsa düper olur,? Hepsi birarada zor gibi ama

Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceģiniz cocuk doktoru var mı? Hem tecrübeli hem iletişime açık hemde tıptaki gelişmelerle kendini güncelleyen biri olsa düper olur,? Hepsi birarada zor gibi ama
nerde oturuyorsun? ben de arastiriyorum. kartala yakin bir yerde. bulursan bana da soyle litfen litfennn

Medivia hospital cengelkoyde oguzhan bey

İç[/QUOTE]
500 gram almış canım
Bence hiç canını sıkma canım sonuçta yarım kilo almış sütün yaramasa hiç almaz eşimin amca kızıyla aramızda bir hafta var o bebeğine mama veriyor ama anne sütüyle hiç kilo almadığı için başlandı mamaya gelişimi ve kilo alması devam ediyorsa bence sıkıntı yok

@garipkedi ben kullanmıyorum ama sen yazınca merak edip baktım ne güzel bişeymiş kanguru örtüsü sıcacık tutar inşallah memnun kalırsın bi ben sevemedim sanırım şu kanguru olayını çok rahatsız oluyorum önümde çocuk sırtımda çanta sıkışmış hissediyorum kendimi :)) geçen gün bankada işim vardı hadi dedim vir şans daha veriyim yok ama olmadı geri dönüp bebek arabasıyla çıktım gerçi doğa da pek hoşlanmıyor kasılıp duruyor içinde tek artısı dolaşırken gazı çıkıyor :) ama ben yinede bebek arabası candır diyenlerdenim

Buradayım canım.
Bazen yazdıklarınıza yetişemiyorum :) arka sayfalardan okuyarak geliyorum

Zor bir 12. Hafta atağı atlattık işte iki gündür kendimize geliyoruz fena çarptı bu atak bizi
Bende diyorumki bu aralar sesi cikmiyo demek atak qeciriyodunuz hadi hadi qecmis olsin canim darisi basimiza

Uyku tulumu kullanmayanlar pıtırcıkların üstünü gece neyle örtüyorsunuz kalın battaniyeye geçtiniz mi
Ben uyku tulumunu biraa buyuk almisim suan qiydiremediqim icin bi kalin battaniye bide karnini bacaqini ortecek kadar ince yun yorgan ortuyorum ewim soquk olduqu icin

Uyku tulumu kullanmayanlar pıtırcıkların üstünü gece neyle örtüyorsunuz kalın battaniyeye geçtiniz mi
Ben anneme kadife ipten battaniye ördürmüştüm çok yumşak bişe tavsiye ederim herkese onu ve üstüne penye battaniye örtüyorum yalnız evde kısa kollu kıyafetle geziyoruz hala. ama gece uyandığımda hiçbiri üstünde olmuyor tekmeliyor o yüzden ben de geçeceğim uyku tulumuna

Sağından solundan iyice altına sıkıştırıyorum ben açmıyor üstünü. Uyku tulumunu alana kadar iyice altına sıkıştırıp üstünü açmamasını sağla. Anlamı okuyunca uyku tulumunu alma gibi görünüyor biraz ama öyle demedim aldığın vakte kadar dedim gece gece farklı anlama gelecek alternatif bulamadı uykulu kafam

Günaydın deme, ben daha uyumadım doğru dürüst, lütfen gunaydin deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…