2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya aklıma takıldı, ilacı kullandıktan sonra kakası yeşil kahverengi gibi renkler olmaya başladı oğlumun, arada epey sıvı yapıyor falan. Öncesinde sarı ama köpüklü ve mukusluydu. Bu renkler mikrobun vücuttan atıldığını mı gösteriyor ya da durumun kötüleştiğini mi gösteriyor sence? Siz yaşadınız mı böyle bi şey? Genel durumu iyileşti ilaçtan sonra ama kaka fena oldu sanki Gretchen Grundler

İlacı kullanırken hala devam ediyordu kahverengi ve yeşil kaka ilacın bitmesinin sonrasında geçti. Bizim sorunlarımızdam biri kahverengi kaka olduğu için dikkat etmedim o yüzden. Doktoru arayıp bir sor istersen. Belki dediğin gibidir akla yatkın geliyor.

Tamam canım bi sorayım, içim rahat etsin.

nerde oturuyorsun? ben de arastiriyorum. kartala yakin bir yerde. bulursan bana da soyle litfen litfennn
Ben sancaktepedeyim nerede olursa gitmeye razıyım tabi yakın olsa ne ala. Memnun kaldığım olursa yazarım.
Medivia hospital cengelkoyde oguzhan bey
Oguzhan beyi duydum çok yogun oluyor galiba baya önceden randebu almak grekiyormuş doğru mu hatırlıyorum?
Uyku tulumu kullanmayanlar pıtırcıkların üstünü gece neyle örtüyorsunuz kalın battaniyeye geçtiniz mi
Ben bayadır pelüş ortuyorum hatta genelde kadife tulum+ banyo yaptıysa penye battaniye+ peluş battaniye. Ki ben uyku tulumu alsam yinede üstünü örterim diye düşünüyorum. Bi örtme hastalığı var hep üşüyecek diye korkma falan
Bebislerin uyku suresi uzadi heralde kimse yok artik qeceleri bi ben miyim ya
( yalnizim dostlarim yalnizim yalniz ) diyesim qeldi
Biz hala üç saati bulamadık yaaişin enteresanı bazen beni uyku tutmuyo hayretlik iş

Son düzenleme:
ay ne diyecegimi bilemedim simdi. bir derd mi var defne kizin? biz suan salondayiz mesela. kakasini yapmaya calisiyor saatlerdir meme de fayda etmedi. anakucagina titresime koydum bakalim :)

ay ne diyecegimi bilemedim simdi. bir derd mi var defne kizin? biz suan salondayiz mesela. kakasini yapmaya calisiyor saatlerdir meme de fayda etmedi. anakucagina titresime koydum bakalim :)
Burnu tıkalı işte, sorunu o. 40 dk önce uyudu mesela şimdi yine uyandı hep bölük pörçük uyuyor. Bakalım ümitler buhar makinesine devretti. Bir de diş etleri kaşınıyor eli sürekli ağzında. O kadar kundak yapıyorum hala çıkıyor eli dışarı, vock vock emiyor elini.

Titreşim işe yarar ve bir fayda eder umarım, komik oluyorlar ıkınırken, Defne'nin kaşları kıpkırmızı oluyor kaka yapma macerasında, Barış nasıl?

Günaydın anneler güne yara bere içinde başladık yüzü gözü kafası her yerini çizmiş tirnaklariyla. Çok da olmamıştı keseli. Nolcak böyle bilmiyorum

Ben uyku tulumunu biraa buyuk almisim suan qiydiremediqim icin bi kalin battaniye bide karnini bacaqini ortecek kadar ince yun yorgan ortuyorum ewim soquk olduqu icin
Benmkide büyğk ama giydiriyorum.içinde kayboluyor:) ama boyun kısmı geniş değil o yüzden sıkıntı etmiyorum

ay bizim burun acik tikali farketmiyor gunduz uykularimiz hep yarim saat 40 dk. el emme bizde de var uykusunda kiprasirken bile elini goturuyor agzina. kendi parmagimi veriyorum bazen burnunu aspire etmek icin. sert bi sekilde isiriyor. buhar makinesi ise yararsa bana da yazar misin. barisin da cok tikaniyor.
Titreşim işe yarar ve bir fayda eder umarım, komik oluyorlar ıkınırken, Defne'nin kaşları kıpkırmızı oluyor kaka yapma macerasında, Barış nasıl?
valla baris hic komik olmuyor. ortaligi ayaga kaldiriyor kakasi var ve yapamiyorsa. sabah ciglik cigliga gitti yine :) neyse titresimde uyudu kalktiginda emdi emdikten bi 15 dk sonra anca yapabildi. bacak hareketleri ve karin ovusturma sonrasi.

Sağolun kızlar sizi okuyunca ben baya ince örtüyormuşum Gretchen Grundler bende senin gibi örtüyorum ama üşüyor sanırım iki gündür kaka sayısı fazlalaştı şüphede kaldım
Şüphe ediyorsan battaniyeyi kalinlaştır istersen. Çift kat penye battaniye varsa onlara geçebilirsin. Ben yünlü ve orgulere geçmedim çok terler diye. Biz battaniyeye geçmeden onu da yunlulere gecirmem diye düşünüyorum.
Günaydın anneler güne yara bere içinde başladık yüzü gözü kafası her yerini çizmiş tirnaklariyla. Çok da olmamıştı keseli. Nolcak böyle bilmiyorum
Ben 5 günde bir kesmeye başladım çok çabuk uzuyor. Bir de sivri yer birakmamaya çalışıyorum çünkü ikinci günde bile çizebiliyor yüzünü.

Bizim kız yemiyor artık parmağımı verip aspire etme olayını
Defne komik ya, ağlayıp inletse de hareketleri beni gulduruyor bir bacağını kaldırıyor dudaklarını sıkıp dudak çevresini karartiyor ıkınmaktan, kaşlar zaten kırmızı; 3. sınıf komedi filmi gibi oluyor ama ben seviyorum filmde kızım oynayinca
Yazarım tabi, inşallah işe yarar da kurtuluruz şu tıkanıklıktan, 1 haftadır uyku kalmadı bende ya, hirpalandım resmen. Yenidoğanlığa dönüş yaptık. Gece 20 dk-40 dk-1 saat aralıklarla uyandım hep. Şimdi de uyusa da uyusam diye gözlerine bakıyorum

Uyku tulumu kullanmayanlar pıtırcıkların üstünü gece neyle örtüyorsunuz kalın battaniyeye geçtiniz mi
Biz geçtik canım hatta uyku tulumu kullansam bile ince bir battaniye örtüyorum öbür türlü içim rahat etmiyor

Törpülüyor musun canım? Bi de uyurken mi kesiyorsun ben çok zorlanıyorum uyanikken mümkün değil uyurken de uyanıyor keserken

Aynen benimkinin eli de profesyonel kundak kaçkını. Ne kadar sararsam sarayım illa o eli çıkarıp cork cork emicek :))

Törpülüyor musun canım? Bi de uyurken mi kesiyorsun ben çok zorlanıyorum uyanikken mümkün değil uyurken de uyanıyor keserken
Torpulemiyorum çünkü bebeğin tırnakları nasıl torpulenir hayal edemiyorum sivri yerlerini sununla kesiyorum. Hepsi bittikten sonra elimle kontrol edip sivri yer kaldiysa duzeltiyorum. Evet uyurken kesiyorum. Kucağıma emzirme yastığını koyuyorum bacaklarını bir yanimdan uzatıyorum başı yastıkta kalıyor. Uyanır gibi olduğunda dizimi sağa sola sallayıp dalmasıni bekliyorum öyle devam ediyorum. Bazen 3-4 uyku sürüyor tırnaklarını kesmek. Benim kızımı anlattığım kadariyla azıcık anlamışsındır uyanikken mümkün değil izin vermez, keserim etini diye korkuyorum.

Ben de tırnaklarını kestikten sonra törpülüyorum çünkü parmak emiyor baş parmağını emerken diğer parmaklar gözlerine giriyor
Ya bizim ev 24 derece, ben uyku tulumu giydirirsem içine bir kat kosa kollu bir kat uzun kollu giydiriyorum altına da tayt. Üstüne ince penye battaniye örtüyorum ama yine de içim rahat etmiyor nasılsa açıyor üstünü diye ama dün gece kısa kollu zıbın üstüne içi penye dışı polar tulum giydirip üstüne 2 katlı penye battaniyeye eş değer bi tarafı peluş bi tarafı kumaş pikesini örttüm. İnce mi diye düşünmüyorum çünkü kalın gelirse her tarafı kabarıyor casper kızımın

Sağolun kızlar sizi okuyunca ben baya ince örtüyormuşum Gretchen Grundler bende senin gibi örtüyorum ama üşüyor sanırım iki gündür kaka sayısı fazlalaştı şüphede kaldım
Ben uzun süre 2 yün battaniye örttüm, sonra baktım çok terliyor bire düşürdüm. :) Ben çok üşüyen biri olduğum için o da üşüyor gibi geliyor bana, ama eşim kendini değil beni baz al diyerek duruma el koydu.:) Dün gece 2 penye 1 yün battaniye örttüm. Ev 25 derece, bilmiyorum hala fazla mı örtüyorum diye düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…