- 29 Mayıs 2016
- 126
- 106
- 103
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde uni baby kullanıyoruz ama köpük olanı değil diğer yenidoğan ı. İlk başta eşim bayağı bi araştırmıştı sonuç olarak bi zararına rastlamamıştık. Artık onu bulamadığımız için bübchen siparişi verdik bu sefer. Deterjan da dalan roxy kullanıyorumSevgili anneler birde şampuan ve deterjanda neleri tercih ediyorsunuz ben unibayb kullanıyorum zararlı olduğuna dair bir bilgisi olan varmı
Içime sinmese de camaşır deterjanı da omo kullanıyorum eşim almış gelmiş :)
Bizde sıvı olanı kullanıyoruz paraben boya sls sles yok Vs dediği içinBizde uni baby kullanıyoruz ama köpük olanı değil diğer yenidoğan ı. İlk başta eşim bayağı bi araştırmıştı sonuç olarak bi zararına rastlamamıştık. Artık onu bulamadığımız için bübchen siparişi verdik bu sefer. Deterjan da dalan roxy kullanıyorum
Masallah kac aylik bilmiyorum ama bana ac kalma suresi uzunmus gibi geldi eger gelisimi normalse hic dusunme keyfini cikar derim :) bizde rekor deliksiz 4 saat ustune cikamadik henuz o dq cok nadir her gun degil :)
Doktoru derken düzenli gidiyor musunuz ben götürmedim de kötü mu yapıyorum ki
Şampuan olarak Eyüp Sabri tuncer kullanıyorum deterjan dalan roxs ama 6. Aydan sonra başka deterjana geçicem ek gıda lekelerini çıkarmıyormuş çünkiSevgili anneler yeni geldiğimden aklımdaki her şeyi peşpeşe soruyorum şampuan ve deterjanda neleri tercih ediyorsunuz ben unibayb kullanıyorum zararlı olduğuna dair bir bilgisi olan varmı
Hangi mamayı veriyorsun canım4.5 aylık :)
Gelişiminde kilo alımında sorun yok çok şükür.bizimki uykuyu seviyor.ama mama yediği için daha tok oluyor diğer bebeklerden.bununda etkisinin olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlar aranizda süt kampına giren bı arkadaş vardı adını hatırlamıyorum bayağı olmuştu yazalı. Uzun zamandır giremiyorum. Sütü ne alemde acaba ise yaradi mi?hifanur senin sütun nasıl cnm azalıyor demiştin sende ?
Evolvia dr tavsiyesiHangi mamayı veriyorsun canım
Sevgili anneler yeni geldiğimden aklımdaki her şeyi peşpeşe soruyorum şampuan ve deterjanda neleri tercih ediyorsunuz ben unibayb kullanıyorum zararlı olduğuna dair bir bilgisi olan varmı
Ben de aynı durumdayim. bitmek üzere sütümCanım ben her saat başı sağdım.
Farkı oldu arttı.ama bazı sebeplerden dolayı bitme seviyesine geldi.
Sen yarım saatte bir 5 dk sağ.işe yarıyor.
Solgar denedin mi burda çok arkadaş faydalan dı bende kullanıyorumBen de aynı durumdayim. bitmek üzere sütüminşallah işe yarar.
Bizim kız bazen fazla sütü çıkarıyor oda leke yapıyo sarı sarı direkt atıp denemedim hiç frosch leke çıkarıcı kullanıyorum onlarda, birde kaka lekelerinde. Acaba direkt leke çıkaran deterjan var mı kiŞampuan olarak Eyüp Sabri tuncer kullanıyorum deterjan dalan roxs ama 6. Aydan sonra başka deterjana geçicem ek gıda lekelerini çıkarmıyormuş çünki
Canım şuara sabahları kıştan hazırladığım domates sosu ve farklı olarak birde çekirdek yedim. Fındık fıstık alerjisi duydum da ayçekirdeğine de olur mu alerji bilemiyorum . Domates de alerjen miş , e yemeklere de domates salçası koyuyorum sonuçta, ayy bilemedim bu işin içinden çıkamıycam sanırım ben.Demekki yediğin bir sey yine alerjisini tetiklemis olabilir ne yedigini hatırlıyor musun canim? Zamanla geçecek bu rahatsızlık su an bağışık sistemleri zayıf olduğu için alerjik tepki gösteriyorlar inşallah bir an önce bağışıklık kazanırlar ben de tavuk ve yoğurt yiyince daha çok kizariyor onu farkettim deneyerek anlayacagim alerji testi sonuçlanıncaya
Şampuan Sebamed kullanıyorum, deterjan Unibaby mavi sıvı deterjan. İkisinden de memnunum. Deterjandan ekstra memnunum.Sevgili anneler yeni geldiğimden aklımdaki her şeyi peşpeşe soruyorum şampuan ve deterjanda neleri tercih ediyorsunuz ben unibayb kullanıyorum zararlı olduğuna dair bir bilgisi olan varmı
Muhtemelen domates gibi görünüyor, of domatesin olmadığı yemek mi var Allah aşkına, sadece sebze haşlama yenir bu gidişle, ben de ne yapacağımı şaşırdım şimdi yumurtayı da kesecegim, süt ürünleri de yok kahvaltıda bir zeytin yer yaşarım sanırsamCanım şuara sabahları kıştan hazırladığım domates sosu ve farklı olarak birde çekirdek yedim. Fındık fıstık alerjisi duydum da ayçekirdeğine de olur mu alerji bilemiyorum . Domates de alerjen miş , e yemeklere de domates salçası koyuyorum sonuçta, ayy bilemedim bu işin içinden çıkamıycam sanırım ben.
Kilo boy baş çevresi bıngıldak standart zaten sağlık ocağında da var. Sorunlar ve sorular olursa yönlendiriyor. Kızımın hareketlerine göre gelişimini gözlemliyor. Takip eden ayda bebekte değişecek şeyleri söylüyor ve neleri beklemem nelere hazırlıklı olmam gerektiğini anlatıyor. Bu son dediğimi her doktor yapmıyormuş yalnız benim doktorun huyu olabilir.
Şampuan Sebamed kullanıyorum, deterjan Unibaby mavi sıvı deterjan. İkisinden de memnunum. Deterjandan ekstra memnunum.
duydum ama denemek kısmet olmadı. Birde oğlum emmedi sürekli sagdigim için artık kesilmeye geldi. Pompa ile bu kadar idare edebildim.Solgar denedin mi burda çok arkadaş faydalan dı bende kullanıyorum
hiç bilmiyorum :) deneme yanılma yapıcam bendeBizim kız bazen fazla sütü çıkarıyor oda leke yapıyo sarı sarı direkt atıp denemedim hiç frosch leke çıkarıcı kullanıyorum onlarda, birde kaka lekelerinde. Acaba direkt leke çıkaran deterjan var mı ki