Sali sallandikca sallandiHepsi anlaştı mı bu bebelerin ya. Bizimki de geceden beri üst düzey performans gösteriyor yine. Bugün yine sabah uykusunu es geçtik şimdi yine uyutmaya çalışıyorum. Gece gozu kapali aglama krizlerine girdi. Bi de emzik kaybolmasın mi. Yedeği de annemde kalmıştı. Gece saat 3 tam korku filmiydi. Eşim bi ara o deriiin uykusundan uyanıp şöyle bi bakindi emzik diğer odada kalmıştır diye yolladı beni. Kerem tabi kucağımda ağlıyor o sırada. Kaç dakika o şekilde emzik aradım bilmiyorum. En son eşimi zorla kaldırıp verdim bebeği kucağına ve ne göreyim. Eşim emziğin üzerine yatmış!Horuldadigi ve kalkmadığı yetmiyor gibi bi de işimi zorlaştırdi ya tabi Kerem uyuyunca bi kavga dövüş o saatte
Benimde başım çatlıyor. Oğlum uyulmadigi gibi durmamayi da çok güzel başarıyor. Hep başında durayin istiyor ama nasıl olacak o is... biraz uyku hepimize insallahbu nasil bir agridir. basim catliyor
Gecmis olsunbu nasil bir agridir. basim catliyor
Biz hep bu moddayızGündüz uykuları kısacık olanlardan biri de benim kızım. Geri sayım başlıyor uyur uyumaz, ne yapacağımı şaşırıyorum resmen
Benim de sadece aklımın ucundan geçebiliyorBiz hep bu moddayızdiğerlerini yapmak aklımın ucundan bile geçmiyor geçemiyor
Hadi geçmiş olsun. Maşallah kızınadaBugün kakada kan icin kontrole gittik. Demir ilacından sonra oldu, daha önce de iki kez olmuştu ama tahlilde hersey normal cıkmıstı. Ilaçi tekrar vermedim ama kan tekrar etti. Doktorumuz başka demir ilacı kullanmamızı önerdi.
Ben pek istemiyorum deyince de kızımın gelişiminin önde oldugunu bu yüzden daha çok vitamin ve demire ihtiyac duyacağını soyledi ek gıdayla tamamlayana kadar demire devam edeceğiz galiba.
Bu aralar süt içtiysen farklı bir sey tükettiysen onunla alakali olabilir dedi.
Ve evet bu ara aksamlari süt iciyorum iyi uyumak için, kesmem mi gerekir birkaç arkadaş diyet yapiyor dedim.
Hayir kesinlikle kesme dedi, aşırı kan kaybı, ciltte dökuntu egzama, kusma, uyuyamama gibi ciddi bir sekilde rahatsızlık vermiyorsa diyet uygulamamak gerekir dedi. O diyetler cok ağır diyetler ve bu aşamada onları yapmak sorunu sadece ileriye atmak olur dedi. Sen türlu turlu besleneceksin ki o proteinler bebege geçecek ve metabolizması onlara alısacak. Ama tabi ağır bir sekilde ilerlerse tekrar tahlil yaparız.
Ek gıdaya başlayınca sorun olmayacak mı peki dedim. Zaten tadim tadim ilerleyecez o zamana kadar da senin sütünden alısmaya vakti olacak dedi.
Gece çok sık uyanıyor yeterince beslenmiyor olabilir mi dedim de güldü hatta ben israrla yarim saat uyuyor emmek istiyor diye anlatmaya calışıyorum. Gayet normal dediben yine o konuda bir çözum bulamadim. Gelisimsel olarak dönem dönem olabilirmis ihtiyacı varmışmış cadı kızımın. Doymasaymıs kilo almazmış boyu uzamazmış ek gida için 6. Aydan sonra duruma gore bakacakmışız
Aman sabahlar olmasın modundayız zaten doktoru da arkasına aldı hepten coşmaz umarım.
Tabi bu anlattıklarım bizim doktorumza ve benim kızımın gelisimine göre, ama benim içimi sendi şimdilik boyle devam edecez galiba.
Daha ne kadar coşabilir inan ki bilmiyorumHadi geçmiş olsun. Maşallah kızınada
İnş. Coşanlar kervanına katılmaz
Gözünüz aydın gelmiş geçmiş olsunBugün kakada kan icin kontrole gittik. Demir ilacından sonra oldu, daha önce de iki kez olmuştu ama tahlilde hersey normal cıkmıstı. Ilaçi tekrar vermedim ama kan tekrar etti. Doktorumuz başka demir ilacı kullanmamızı önerdi.
Ben pek istemiyorum deyince de kızımın gelişiminin önde oldugunu bu yüzden daha çok vitamin ve demire ihtiyac duyacağını soyledi ek gıdayla tamamlayana kadar demire devam edeceğiz galiba.
Bu aralar süt içtiysen farklı bir sey tükettiysen onunla alakali olabilir dedi.
Ve evet bu ara aksamlari süt iciyorum iyi uyumak için, kesmem mi gerekir birkaç arkadaş diyet yapiyor dedim.
Hayir kesinlikle kesme dedi, aşırı kan kaybı, ciltte dökuntu egzama, kusma, uyuyamama gibi ciddi bir sekilde rahatsızlık vermiyorsa diyet uygulamamak gerekir dedi. O diyetler cok ağır diyetler ve bu aşamada onları yapmak sorunu sadece ileriye atmak olur dedi. Sen türlu turlu besleneceksin ki o proteinler bebege geçecek ve metabolizması onlara alısacak. Ama tabi ağır bir sekilde ilerlerse tekrar tahlil yaparız.
Ek gıdaya başlayınca sorun olmayacak mı peki dedim. Zaten tadim tadim ilerleyecez o zamana kadar da senin sütünden alısmaya vakti olacak dedi.
Gece çok sık uyanıyor yeterince beslenmiyor olabilir mi dedim de güldü hatta ben israrla yarim saat uyuyor emmek istiyor diye anlatmaya calışıyorum. Gayet normal dediben yine o konuda bir çözum bulamadim. Gelisimsel olarak dönem dönem olabilirmis ihtiyacı varmışmış cadı kızımın. Doymasaymıs kilo almazmış boyu uzamazmış ek gida için 6. Aydan sonra duruma gore bakacakmışız
Aman sabahlar olmasın modundayız zaten doktoru da arkasına aldı hepten coşmaz umarım.
Tabi bu anlattıklarım bizim doktorumza ve benim kızımın gelisimine göre, ama benim içimi sendi şimdilik boyle devam edecez galiba.
Evet çirkefe bağladım ben anındaSali sallandikca sallandiben cirpinirken eşimin sakin aladagdan serin durusu beni benden alir insanin salon kadini cizgisini bozmamasi cok zor
Biz buhar tedavisi uyguladık gunde 3 kere,ventolin ve cortair.bi de 3 tane igne vuruldukÖksürük bizdede var ilk geniz akıntısı gibiydi arada şimdi köh köh gidiyor. İlaç ne verzdiler acaba size. Bize ateş düşürücü, zinco-k ve biogaia damla verdi. Zinco veremiyorum çok fazla kusuyor biogaia da ishalini fazlalaştırdı.
Çok gecmis olsun cnmGeçmiş olsun arkadaşlar bizim gibi hasta olanlar varmış. Ben oğlum ablası hasta olduknasıl öksürüyor kuzum. Gecmeyince antibiyotik tedavisine başlattı Dr. İlk defa antibiyotik alacagiz. Bütün kuzular iyi olsun inşallah. Kızlar bu arada saç dökülmesine andiz pekmezi iyi geliyormuş kullanmaya başladım ben inşallah faydası olur.
Sakın ısrar etme yavaş yavaş çok normal öyle yapması
Patates,havuc,balkabagıAynen yeni yeni tadlar böyle her şeye ağzını sapirdatinca bende öyle düşünmüştümneler verdin şimdiye kadar?
Bizimki de bronsit olmustuGeçmiş olsun nesi vardı tam olarak iyileşsin kuzular ya ne zormuş, o neşeli gülücükler atan bebekler gidiyo yerine masum masum bakan, dokunsan ağlıcak bebekler geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?