2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim sen klasik ile baslayCaktin galiba deneyimlerini simdiden meraK ediyorum bu arada hayirli olsun

çok ilginç benim de oğlumun gündüz uykuları çok kısa sürdü 3o dk yı geçmedi. normalde bir gündüz uykusunda 1.5 saat uyurdu. ve akşam uyuttuktan 1 saat sonra şimdi uyandı.
Çoook cok ılginçtir ama bizim kiz 3 gundur fenalarda. Uyumuyor asabi asabi haller huzursuzluklar kucaktan inmek istemiyor bir turlu. Memeyle savas halinde zaten emmek istemiyor.
Anlamadim.ben nedir bu atak hafyasi gorunmuyor. Ilk defa bu durumlari yasiyorum kizlar bana kafa tutuyor kizim resmen
Herkesin bebisinin ayni durumda olmasini birileri aciklasin lutfen

diyet yapmak agir olur demis,kafamkaristi

Patates,havuc,balkabagı
Meyvelerden armut elma,muzu da yalattım sadece.
Bi de yogurt ama yogurdu hiiiç sevmedi:))
Hos digelerinr de bayılmadı ya.
Yoğurt genelde ilk başta sevilmeyen gıdalardan hatta ben o yüzden ilk yoğurt yemesini kaydetmek istiyorum çok sevimli olacağına inanıyorum
3 gün denesin yemezse daha sonra tekrar dene genelde ilk başta sevmedikleri gıdayı 8. Aya kadar ara ara verince seviyorlarmış. Yılma, daha bilmiyor ki anne sütünden başka bir şey yavaş yavaş alisacak

Yine bir 'sabahlar olmasın atak günleri'nden daha herkese selamlar. Görüyorum ki bütün bebekler oturmaya mı geldik deyip pistlere fırlamış, birinin onlara evet oturmaya hatta uyumaya geldiniz demesi lazım. Uyusun da büyüsün içeren ninnilere daha çok yer vereceğim sanırım bundan sonra çünkü belli ki benim kızın haberi yok bu durumdan

Ay guldurdun vallahi.

gecmis olsun. doktorunu pek sevdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…