2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İkinci çocuk ama kafam çok karışık ya zor iş ek gıda
Bende ek gıdanın cok eglenceli olacagını düsünmüstüm,yani ne verirsem değişik bi tat oldugu icin büyük zevkle yiyecek die hayal kurmuştum ama hiç öyle olmadı maalesef zar zor veriyorum,ısrarda etmiyorum artık ne kadar alırsa... zamanla düzelir herhalde.

Geçmiş olsun nesi vardı tam olarak iyileşsin kuzular ya ne zormuş, o neşeli gülücükler atan bebekler gidiyo yerine masum masum bakan, dokunsan ağlıcak bebekler geliyor.

Sakın ısrar etme yavaş yavaş çok normal öyle yapması

Aynen yeni yeni tadlar böyle her şeye ağzını sapirdatinca bende öyle düşünmüştüm neler verdin şimdiye kadar?

1 hafta sürdü ama öksürükte vardı bizde 10 gün olmasına ragmen öksürügümüz az ama hala var.yavas yavas geciyor o da.
Öksürük bizdede var ilk geniz akıntısı gibiydi arada şimdi köh köh gidiyor. İlaç ne verzdiler acaba size. Bize ateş düşürücü, zinco-k ve biogaia damla verdi. Zinco veremiyorum çok fazla kusuyor biogaia da ishalini fazlalaştırdı.

Gecmis olsun.uyusukluk yoktu bende ama yilbasinda acile gidip serum yedigim gun sarhos gibiydim.yorgunluk hastalik ustuste gelmisti

Gecmis olsun.uyusukluk yoktu bende ama yilbasinda acile gidip serum yedigim gun sarhos gibiydim.yorgunluk hastalik ustuste gelmisti
Sagol canim sana da gecmis olsun umarim hastaneye gitmek zorunda kalacak kadar buyumez benimki de yalnizim esim beni goturmeye kalksa bebegimizin de bizimle gelmesi gerekir iyi bakmaya calisiyorum jendime o yuzden ama yorgunluga iykusuzluga caremiz yok ... Allah bizlere de saglik sihhat versin ki evlatlarimiza layigiyle bakabilelim

Amin cnm.bizim de birakacak kimsemiz yok.yilbasi sabahi uyuttum esime biraktim.hastanemiz yakin taksiye bindim bi serum yedim 1 saat dolmamisti dondugumde.hala uyanmamisti kuzum.gerek duyarsan git gitmemek icin direnme.biz iyi olacagiz ki kuzulara bakacagiz.

Hadi yaa bu üründen çok ümitliydim.bebeğim gece döne döne uyuyo uyuduğu nadir zamanlarda.ona güvenerek almıştım ama ziyan oldu sanki.sağlık olsun,cevap için teşekkürler

Geçmiş olsun arkadaşlar bizim gibi hasta olanlar varmış. Ben oğlum ablası hasta olduk nasıl öksürüyor kuzum. Gecmeyince antibiyotik tedavisine başlattı Dr. İlk defa antibiyotik alacagiz. Bütün kuzular iyi olsun inşallah. Kızlar bu arada saç dökülmesine andiz pekmezi iyi geliyormuş kullanmaya başladım ben inşallah faydası olur.

Canım merhaba nasılsın bizde bu ay sidefer demir ilacına başladık bizdede huzursuzluk gaz sancısı geceleri ıkınarak uyanma ve ugku bölünmeleri yaşadık doktorumla tekrar görüştük demir ilacı ilk başlandığı zaman vücut alışına kadar böyle yan etkiler görülebileceğinimilaca en az 1 hafta alışma süresi vermek gerektiğini söyledi. Eğer yine devam etseydi içinde paraben olmayan ve yan etkisi daha az olan bir demir şurubu önerdi adı flodix . Umarım bebeğin alışır bizim sıkıntımız 1 hafta sonra geçti o yüzden sidefere devam ediyoruz biz.

Eklentiler

• 6999847a-2b76-4e83-bfc1-02ceee44c1ee.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba . Bende doktorumuza msj attım ama henüz dönüş yapmadı. Yan etki yaptı diye bugün direkt bıraktım ben. Sizin oğlunuz kaç kilo ve kaç ml kullanıyorsunuz. Doktorumuz 8damla dedi oda 0.5 ml tekabül ediyor. Gece bi an fazla mı geldi acaba diye 0.5ml saydım 7 8 damla yapıyor
Saat 21.30da uyurdu en geç şimdi 11 12yi buluyor uyuması ve gece saat başı uyanıyor. Bugün kullanmadım bakalım gecemiz nasıl geçecek

Bu arada diğer msjımda unutmuşum doktorumuz ferromixin vermişti . Aldık baktım toz ve yediği bişeye karıştırarak vermek gerekiyor. Bizde henüz ek gıdaya geçmediğimz için sidefer almıştık.

Eklentiler

• 20180116_205726.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 33
Bizim atak değil, ikinci diş geliyor galiba aynı belirtiler

Eklentiler

• CB200616-26F5-48AC-8991-E1CA860A1CF2.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 64
Hadi yaa bu üründen çok ümitliydim.bebeğim gece döne döne uyuyo uyuduğu nadir zamanlarda.ona güvenerek almıştım ama ziyan oldu sanki.sağlık olsun,cevap için teşekkürler
gunduz oda sicakligi 24e falan ciktigi zaman onu giydiriyorum ben. sen de belki oyle yapabilirsin. ya da havalar isinmaya basladiginda ince biseye ihtiyac duyacagiz. o zaman ise yarayabilir :)

Bugün bitmeyecek gibi[)0lll)l)
Evt bana da bir uzun geldi nedense...
Bankada calisirken boyle bitmeyecekmis gibi gelen gunlerde "acep dunya bugun yavas mi donuyor"derdimşube arkadaslarima da yavas gecerdi o gun... Ogle arasi ;aksam subenin musteriye kapanis saati bile gelmezdi cikabilmek bir kenarda dursun.hakikaten bazi gunler cogu insan icin benzer sekilde yavas geciyor..sanirim bugun de oyle...sayenizde o gunler geldi aklima

Bugün denize ne oldu anlamadım. Uykuları yarım saati geçmedi ve uykuya çok zor daldı. Foruma yeni göz attım herkes şikayetçiymiş. Vardır bir sebebi. Umarım gece devam etmez enerjim bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…