İnşallah. Sizin ne kadar sürdü.
Bende ek gıdanın cok eglenceli olacagını düsünmüstüm,yani ne verirsem değişik bi tat oldugu icin büyük zevkle yiyecek die hayal kurmuştum ama hiç öyle olmadı maalesefİkinci çocuk ama kafam çok karışık ya zor iş ek gıda
Geçmiş olsun nesi vardı tam olarak iyileşsin kuzular ya ne zormuş, o neşeli gülücükler atan bebekler gidiyo yerine masum masum bakan, dokunsan ağlıcak bebekler geliyor.Geldi mi hep üst üste gelir zaten,,, kıyamam kuzuya yaabizde öyleydik,öksürükten uyuyamıyordu kuzum..offf hiç bi cocuk/bebek hasta olmasın yaaa...
Bu arada kayınvalidenin sıkıntısı da büyükmüş gercekten töbee töbe...
Sakın ısrar etme yavaş yavaş çok normal öyle yapmasıBende ek gıdanın cok eglenceli olacagını düsünmüstüm,yani ne verirsem değişik bi tat oldugu icin büyük zevkle yiyecek die hayal kurmuştum ama hiç öyle olmadı maalesefzar zor veriyorum,ısrarda etmiyorum artık ne kadar alırsa... zamanla düzelir herhalde.
Aynen yeni yeni tadlar böyle her şeye ağzını sapirdatinca bende öyle düşünmüştümBende ek gıdanın cok eglenceli olacagını düsünmüstüm,yani ne verirsem değişik bi tat oldugu icin büyük zevkle yiyecek die hayal kurmuştum ama hiç öyle olmadı maalesefzar zor veriyorum,ısrarda etmiyorum artık ne kadar alırsa... zamanla düzelir herhalde.
Öksürük bizdede var ilk geniz akıntısı gibiydi arada şimdi köh köh gidiyor. İlaç ne verzdiler acaba size. Bize ateş düşürücü, zinco-k ve biogaia damla verdi. Zinco veremiyorum çok fazla kusuyor biogaia da ishalini fazlalaştırdı.1 hafta sürdü ama öksürükte vardı bizde 10 gün olmasına ragmen öksürügümüz az ama hala var.yavas yavas geciyor o da.
Gecmis olsun.uyusukluk yoktu bende ama yilbasinda acile gidip serum yedigim gun sarhos gibiydim.yorgunluk hastalik ustuste gelmistiBu arada okuyorum tek tek isim aklimda tutamadim bebisleri hasta olan tum arkadaslarim Allah acil sifalar versin kuzucuklariniza insan dayanamiyor biliyorum tez zamanda iyilessinler insallah ...
Bende de bugun bir bas donmesidir gidiyor bakalim hadi hayirlisi kafamin arkasinda bir uyusukluk sonra yalpalamaya basliyorum yorgunluktan zannimca uzerinize afiyet ama var mi ayni dertten muzdarip olan?
Sagol canim sana da gecmis olsun umarim hastaneye gitmek zorunda kalacak kadar buyumez benimki de yalnizim esim beni goturmeye kalksa bebegimizin de bizimle gelmesi gerekir iyi bakmaya calisiyorum jendime o yuzden ama yorgunluga iykusuzluga caremiz yok ... Allah bizlere de saglik sihhat versin ki evlatlarimiza layigiyle bakabilelimGecmis olsun.uyusukluk yoktu bende ama yilbasinda acile gidip serum yedigim gun sarhos gibiydim.yorgunluk hastalik ustuste gelmisti
Amin cnm.bizim de birakacak kimsemiz yok.yilbasi sabahi uyuttum esime biraktim.hastanemiz yakin taksiye bindim bi serum yedim 1 saat dolmamisti dondugumde.hala uyanmamisti kuzum.gerek duyarsan git gitmemek icin direnme.biz iyi olacagiz ki kuzulara bakacagiz.Sagol canim sana da gecmis olsun umarim hastaneye gitmek zorunda kalacak kadar buyumez benimki de yalnizim esim beni goturmeye kalksa bebegimizin de bizimle gelmesi gerekir iyi bakmaya calisiyorum jendime o yuzden ama yorgunluga iykusuzluga caremiz yok ... Allah bizlere de saglik sihhat versin ki evlatlarimiza layigiyle bakabilelim
Hadi yaa bu üründen çok ümitliydim.bebeğim gece döne döne uyuyo uyuduğu nadir zamanlarda.ona güvenerek almıştım ama ziyan oldu sanki.sağlık olsun,cevap için teşekkürleraynen bizde de durum bu sekilde. odasi 22-23 derece. gogsu ve sirti bu tulumu giydigi zaman soguk oluyor. omuzlar zaten buz gibi onu soylememe gerek yok :) evet belki yun oldugu icin fiyati normal ama benim simdiye kadar aldigima pisman oldugum bir kac seyden biri. cocugun icine kalin giydirdikten sonra da tulumun bir anlami kalmiyor. kisaca ben begenmedim.
Canım merhaba nasılsın bizde bu ay sidefer demir ilacına başladık bizdede huzursuzluk gaz sancısı geceleri ıkınarak uyanma ve ugku bölünmeleri yaşadık doktorumla tekrar görüştük demir ilacı ilk başlandığı zaman vücut alışına kadar böyle yan etkiler görülebileceğinimilaca en az 1 hafta alışma süresi vermek gerektiğini söyledi. Eğer yine devam etseydi içinde paraben olmayan ve yan etkisi daha az olan bir demir şurubu önerdi adı flodix . Umarım bebeğin alışır bizim sıkıntımız 1 hafta sonra geçti o yüzden sidefere devam ediyoruz biz.Günaydın.
Uykusuz gözlerle yazıyorum bu cümlelerimi..
Bizim saat 21.30 22 de uyuyan bebeğimiz gitti yerine dk başı uyanıp ağlayan bi bebek geldi.3 4 gündür bu böyle.
Dün uyumadan yıkadık rahatlasın daha uzun uyur diye. Yook olmadı hiç fayda etmedi . 2 aydır falan görmemiştik bu hallerini. Gecede saat başı uyandı uyumak bilmedi.
Sonra ben ne yaptım da bu çocuk böyle diye düşününce çözdüm.
Rutini hiç değiştirmedim . Gün içinde her şey aynı farklı olan tek şey yeni kullanmaya başladığımız demir ilacı.
Gece hemen bi araştırma yaptm ve malesef demir ilaçlarının bu şekilde huzursuzluk yaptığını öğrendim.
Sonuç olarak ya değiştireceğiz yada bi kan tahlili yaptırıp hiç kullanmayacağız.
Doktorumuz ferromixin isimli toz demir ilacı vermişti ama ek gıdaya geçmediğimiz için kullanamadık.
Eski günlerim dönsün istiyorummm...
Merhaba . Bende doktorumuza msj attım ama henüz dönüş yapmadı. Yan etki yaptı diye bugün direkt bıraktım ben. Sizin oğlunuz kaç kilo ve kaç ml kullanıyorsunuz. Doktorumuz 8damla dedi oda 0.5 ml tekabül ediyor. Gece bi an fazla mı geldi acaba diye 0.5ml saydım 7 8 damla yapıyorCanım merhaba nasılsın bizde bu ay sidefer demir ilacına başladık bizdede huzursuzluk gaz sancısı geceleri ıkınarak uyanma ve ugku bölünmeleri yaşadık doktorumla tekrar görüştük demir ilacı ilk başlandığı zaman vücut alışına kadar böyle yan etkiler görülebileceğinimilaca en az 1 hafta alışma süresi vermek gerektiğini söyledi. Eğer yine devam etseydi içinde paraben olmayan ve yan etkisi daha az olan bir demir şurubu önerdi adı flodix . Umarım bebeğin alışır bizim sıkıntımız 1 hafta sonra geçti o yüzden sidefere devam ediyoruz biz.
Bu arada diğer msjımda unutmuşum doktorumuz ferromixin vermişti . Aldık baktım toz ve yediği bişeye karıştırarak vermek gerekiyor. Bizde henüz ek gıdaya geçmediğimz için sidefer almıştık.Canım merhaba nasılsın bizde bu ay sidefer demir ilacına başladık bizdede huzursuzluk gaz sancısı geceleri ıkınarak uyanma ve ugku bölünmeleri yaşadık doktorumla tekrar görüştük demir ilacı ilk başlandığı zaman vücut alışına kadar böyle yan etkiler görülebileceğinimilaca en az 1 hafta alışma süresi vermek gerektiğini söyledi. Eğer yine devam etseydi içinde paraben olmayan ve yan etkisi daha az olan bir demir şurubu önerdi adı flodix . Umarım bebeğin alışır bizim sıkıntımız 1 hafta sonra geçti o yüzden sidefere devam ediyoruz biz.
Evt bana da bir uzun geldi nedense...Bugün bitmeyecek gibi
gunduz oda sicakligi 24e falan ciktigi zaman onu giydiriyorum ben. sen de belki oyle yapabilirsin. ya da havalar isinmaya basladiginda ince biseye ihtiyac duyacagiz. o zaman ise yarayabilir :)Hadi yaa bu üründen çok ümitliydim.bebeğim gece döne döne uyuyo uyuduğu nadir zamanlarda.ona güvenerek almıştım ama ziyan oldu sanki.sağlık olsun,cevap için teşekkürler
Bugün bitmeyecek gibi[)0lll)l)
Bankada calisirken boyle bitmeyecekmis gibi gelen gunlerde "acep dunya bugun yavas mi donuyor"derdimEvt bana da bir uzun geldi nedense...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?