bizimki de oyle geri geri gidiyor. diyorum oglum ters yone gidiyorsunDerdini anladım ama
An itibariyla geri geri sürünüyo
Var bişey kesin var hepsi nasıl coştu böyleBence dolunay
Geldi mi hep üst üste gelir zaten,,, kıyamam kuzuya yaanisan1990 Simge 84 sağolun kızlaar :)
Bu sabah daha da sesi gitmiş kuzumun antibiyotiğin tadı kötü yarısı dışarı yarısı içeri gidiyor. Emme süresi kısaldı, burnundan zor alıyorum sümükleri, dokundurtmuyor. Kaynanam gelmiş avizeleri siliyim 2 hafta oldu silmiyoduk diyo evet kaynanacım zaten tek derdim avizelerdi. Sabahın köründe zabıtalar gelmiş zile basıyor çocuk zaten zor dalmış hayır 1 kez bastın sorunu sordun cevabını aldın 2 ye neden basıyosun? 2. Kez bastın 3 de neden kapı zilene basıyosun güne harika başladım
Gecmis olsun canım,hosgelmişsin ek gıda macerasına :)Selam kızlar doktor kontrolümüz vardı bugün hafif öksürük ve boğaz kızarıklığı mevcut prospan verdi ve odasına suyun içine nane yağı koyucakmışız nefesini açsın diye kilosu 7200 olmuş yanlız mamaya başladığımızı söyledim mama ticari bir ürün onun yerine üç gün kuralına göre ek gıda ver dedi bizdr ek gıda serüvenine başlıyoruz..
İkinci çocuk ama kafam çok karışık ya zor iş ek gıdaGecmis olsun canım,hosgelmişsin ek gıda macerasına :)
aynen bizde de durum bu sekilde. odasi 22-23 derece. gogsu ve sirti bu tulumu giydigi zaman soguk oluyor. omuzlar zaten buz gibi onu soylememe gerek yok :) evet belki yun oldugu icin fiyati normal ama benim simdiye kadar aldigima pisman oldugum bir kac seyden biri. cocugun icine kalin giydirdikten sonra da tulumun bir anlami kalmiyor. kisaca ben begenmedim.merhaba arkadaslar,sessiz takipcilerdenim.
sizin onerileriniz uzerine woolnattan kolsuz uyku tulumu almistim ayaklari acikta olanlardan. fakat icine kalin pijama giydirmeme ragmen boynu ve yuzu geceleri soguk oluyor. odanin isisi 23 derece civari genelde. kullanan arkadaslardan fikir alabilir miyim, sizlerde de durum boyle mi. usuyor mudur emin olamiyorum
Çok güldümHepsi anlaştı mı bu bebelerin ya. Bizimki de geceden beri üst düzey performans gösteriyor yine. Bugün yine sabah uykusunu es geçtik şimdi yine uyutmaya çalışıyorum. Gece gozu kapali aglama krizlerine girdi. Bi de emzik kaybolmasın mi. Yedeği de annemde kalmıştı. Gece saat 3 tam korku filmiydi. Eşim bi ara o deriiin uykusundan uyanıp şöyle bi bakindi emzik diğer odada kalmıştır diye yolladı beni. Kerem tabi kucağımda ağlıyor o sırada. Kaç dakika o şekilde emzik aradım bilmiyorum. En son eşimi zorla kaldırıp verdim bebeği kucağına ve ne göreyim. Eşim emziğin üzerine yatmış!Horuldadigi ve kalkmadığı yetmiyor gibi bi de işimi zorlaştırdi ya tabi Kerem uyuyunca bi kavga dövüş o saatte
Bade de böyleydibizimki de oyle geri geri gidiyor. diyorum oglum ters yone gidiyorsun
Kızlar sizin bebeklerde ciyak ciyak bağırıyor muduyanda canını yakıyoruz sancak çocuğumun. Kızım ayıp yüksek sesle konuşma diyorum hem gülüyo salyasını akıta akıta hemde bağırınıyo
Sabahın 6sında yapmasa daha iyi ama bizim kız erkenci olduğundan bütün ahaliyi bülbül sesiyle kaldırıyorSes deneme bir-ki yapar gibi sesini kesfediyor artik
Evet deli gibiKızlar sizin bebeklerde ciyak ciyak bağırıyor muduyanda canını yakıyoruz sancak çocuğumun. Kızım ayıp yüksek sesle konuşma diyorum hem gülüyo salyasını akıta akıta hemde bağırınıyo
İnşallah. Sizin ne kadar sürdü.Cok gecmis olsun,bizde atlattık aydı durumları.nası zor bilirim...Onlara gelen bize gelsin diorum vallainsan kıyamıyor...sizde atlatın insallah bi an önce.
Evet canim minikler gune erken basliyorSabahın 6sında yapmasa daha iyi ama bizim kız erkenci olduğundan bütün ahaliyi bülbül sesiyle kaldırıyor
Haftasonu bizin halimiz de boyleydi ve haftasonu olmasina ragmen esimi zar zor uyandirdim nobet degisimi canim siz dolaniyorsunuz ben kestiriyorum deyip biraktim kucaginaHepsi anlaştı mı bu bebelerin ya. Bizimki de geceden beri üst düzey performans gösteriyor yine. Bugün yine sabah uykusunu es geçtik şimdi yine uyutmaya çalışıyorum. Gece gozu kapali aglama krizlerine girdi. Bi de emzik kaybolmasın mi. Yedeği de annemde kalmıştı. Gece saat 3 tam korku filmiydi. Eşim bi ara o deriiin uykusundan uyanıp şöyle bi bakindi emzik diğer odada kalmıştır diye yolladı beni. Kerem tabi kucağımda ağlıyor o sırada. Kaç dakika o şekilde emzik aradım bilmiyorum. En son eşimi zorla kaldırıp verdim bebeği kucağına ve ne göreyim. Eşim emziğin üzerine yatmış!Horuldadigi ve kalkmadığı yetmiyor gibi bi de işimi zorlaştırdi ya tabi Kerem uyuyunca bi kavga dövüş o saatte
Benim öyle olduğu zaman tansiyonum çıkmış oluyo genelde imkanın varsa bi ölç istersen düşmüş de olabilirBu arada okuyorum tek tek isim aklimda tutamadim bebisleri hasta olan tum arkadaslarim Allah acil sifalar versin kuzucuklariniza insan dayanamiyor biliyorum tez zamanda iyilessinler insallah ...
Bende de bugun bir bas donmesidir gidiyor bakalim hadi hayirlisi kafamin arkasinda bir uyusukluk sonra yalpalamaya basliyorum yorgunluktan zannimca uzerinize afiyet ama var mi ayni dertten muzdarip olan?
Evet tansiyonumdan kaynakli olabilir tansiyon aleti de arizaliydi ihmal ettik esimin eline tutusturayim yarinBenim öyle olduğu zaman tansiyonum çıkmış oluyo genelde imkanın varsa bi ölç istersen düşmüş de olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?