2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
nisan1990 Simge 84 sağolun kızlaar :)

Bu sabah daha da sesi gitmiş kuzumun antibiyotiğin tadı kötü yarısı dışarı yarısı içeri gidiyor. Emme süresi kısaldı, burnundan zor alıyorum sümükleri, dokundurtmuyor. Kaynanam gelmiş avizeleri siliyim 2 hafta oldu silmiyoduk diyo evet kaynanacım zaten tek derdim avizelerdi. Sabahın köründe zabıtalar gelmiş zile basıyor çocuk zaten zor dalmış hayır 1 kez bastın sorunu sordun cevabını aldın 2 ye neden basıyosun? 2. Kez bastın 3 de neden kapı zilene basıyosun güne harika başladım

Geldi mi hep üst üste gelir zaten,,, kıyamam kuzuya yaa bizde öyleydik,öksürükten uyuyamıyordu kuzum..offf hiç bi cocuk/bebek hasta olmasın yaaa...
Bu arada kayınvalidenin sıkıntısı da büyükmüş gercekten töbee töbe...

Gecmis olsun canım,hosgelmişsin ek gıda macerasına :)

Kızlar sizin bebeklerde ciyak ciyak bağırıyor mu duyanda canını yakıyoruz sancak çocuğumun. Kızım ayıp yüksek sesle konuşma diyorum hem gülüyo salyasını akıta akıta hemde bağırınıyo

aynen bizde de durum bu sekilde. odasi 22-23 derece. gogsu ve sirti bu tulumu giydigi zaman soguk oluyor. omuzlar zaten buz gibi onu soylememe gerek yok :) evet belki yun oldugu icin fiyati normal ama benim simdiye kadar aldigima pisman oldugum bir kac seyden biri. cocugun icine kalin giydirdikten sonra da tulumun bir anlami kalmiyor. kisaca ben begenmedim.

Çok güldüm

Haftasonu bizin halimiz de boyleydi ve haftasonu olmasina ragmen esimi zar zor uyandirdim nobet degisimi canim siz dolaniyorsunuz ben kestiriyorum deyip biraktim kucagina karni toktu pasamin derdi oyun saat gecenin 4 u emzik istemez hic alismadi bizimki sallanmayi sevmez ninni soylesen guler uyumaz boyle. Tek caresi kucakta gezinti

Bu arada okuyorum tek tek isim aklimda tutamadim bebisleri hasta olan tum arkadaslarim Allah acil sifalar versin kuzucuklariniza insan dayanamiyor biliyorum tez zamanda iyilessinler insallah ...

Bende de bugun bir bas donmesidir gidiyor bakalim hadi hayirlisi kafamin arkasinda bir uyusukluk sonra yalpalamaya basliyorum yorgunluktan zannimca uzerinize afiyet ama var mi ayni dertten muzdarip olan?

Benim öyle olduğu zaman tansiyonum çıkmış oluyo genelde imkanın varsa bi ölç istersen düşmüş de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…