- 3 Temmuz 2016
- 554
- 746
- 103
Bende de öyle canım çok süt yapıyorKızlar bu irmik helvası bende gerçekten işe yarıyor ya :) yatmadan yedim gece göğüslerim dolu doluydu. Yoksam psikolojik mi
Canım ben klasik yapmıyorum ama kızımda meyveleri cam rendeyle verirdimDün ek gıdaya geçtik
Aman allahım ne heyecan ne heyecan.
Sanki ilk defa mutfağa giriyorum.alt tarafı patates havuç doğrayıp suya koyucam.sma elim ayağım birbirine girdi
Haşlandıktan sonra ezdim patates eziciyle.ince tel süzgecim kötü oldu diye atmıştım.baktım pütürlü hala hafif blendirdan geçirdim.daha içine irmik koyucaktım unuttum :)
Kaşığın ucuyla verdim.bi kaç kaşık yedi.sonra yüzü buruşmaya tiksinmeye başladı :)
Bugün sakince irmikli yapıcam :)
Ama kıvam konusunda kafam karışık.çok sulu olmasın bebeği suyla doyurmayın deniliyor.cıvık püre şeklinde yaptım.
Siz nasıl yapıyosunuz?
Püre gibimi çorba gibimi?
Ve nasıl eziyorsunuz?
Genel cerrahla görüştük biz de cnaım klasik olcsk inş çabuk atlatır ikisideCanım ben ilk oğlumu klasik sünnet yaptırdım drucilla nın yaptırdığı doktora ilk gün biraz sıkıntılı ağrısı oluyor ama ikinci gün hiç bir şeyi kalmamıştı. Bu hafta ikinci oğlumu yaltıracapum ama istanbuldan bursaya taşındığımız için bu doktorda klasik yapıyor ve koter kullanıyor hiç kanama olmıyormuş.
Yok canm gaz sorunumuz kalmamıştı uzuuun zamandır . Başka bişi var ama çözemedim çok huzursuzGazı olabilir mi bizim gaz varsa sık uyanıyoruz
Valla çok sıkıntılı iş canım ya ne desek boş bizde bebklerimiz için en iyisi olsun acısız olsun diye uğraşıyoruz ama istediğimiz gibi olmuyor bazen işlerbama da sıkıntı yapti bu sunnet isi. kime yaptiracagiz hangi yontemle yaptiracagiz hic bilmiyorum.
bizim doktor 6 aydan sonra onerdi. lokal anestezide kullanilan ilaclarin zararli oldugunu soyledi.
6dan sonra da tamamen uyutuyorlar sanirim.
bircok kisi de lokal yaptirdi galiba burda.
offf kafam karisik bilmiyorum.
Canım ben klasik yapmıyorum ama kızımda meyveleri cam rendeyle verirdim
Bir de geçen gün jokerde şöyle bi ürün gördüm.Kullanışlı geldi
http://bebedor.com/urun/sebze-meyve-pure-yapici
Genel cerrahla görüştük bizde klasik olxak artık diğer yöntem hiçbir hastenede yok. Vardır bi bildikleri dedi eşimde. Bakalım bizim doktorumuz ne önerecek . Bi an önce olsun bitsin istiyorum ya sıkıntı bastı düşünmekten.baris'ta asiri sisme morarma falan olmadi hic. carsamba gunu oldu sunnet pazartesi kontrole gittigimizde cok iyi durumda dedi dr. cok da uzun sayilmaz. ama soyle bir ayrinti var. normalde gordugum kadariyla bardak kapatip buyuk bez baglatiyorlar. bizim dr aksine baski yapacaksiniz dedi. sisip morarmamasi icin. bikac kat gazli bez koymustuk. bir de kantaron yagi vermisti daha cabuk iyilessin diye. bir sorun yasamadik yani. hatta sunnetten bikac gun sonra tekrar donmeye yuz ustu yatmaya basladi baris.
Uyusun diye bişeyler vermek içime sinmez benim ya sen bilirsin ama emziriyorsan sen iç rezeneyi belki faydası olurSelam kizlar dun gece 11:30 da uyuduk ardindan 12:30 01:30 02:30 03:30 ...... Seklinde saat basi ayaktaydik bu sabah 07:30 a kadar boyle surdu sonra 09:30 da komple kalktik simdi biraz kestirdi kuzum ama ben hala ayaktayim tabibasindan beri karsiyim ama rezene ya da anason cayi veren var mi bebegine? Bir iki kasik verince gazina yardimci olup uyku verebiliyormus. Ama ben bisey vermiyim alistirmayayim diyenlerdenim yanlis mi yapiyorum bilemedim su an 5 ay 1 haftalik oglum o da dinlenemiyor sonucta dinlendiginde cok neseli bir bebek aslinda .. ?
Uyusundan cok gazi rahat ciksin diye ama benim de icime sinmiyor iste malesef esim dahil herkes de ustume geliyor ben iciyorum canim pek faydasini gormedim. Verme taraftari da degilim gazli bebek anneleri varsa aramizda bir danisayim yine de dedim kayinvalidem ile anneme bakarsak bebekken dayiyodum anasonu uyutuyodum napayim basedemiyordum diyorlar ama bana bu cok bencilce geliyorUyusun diye bişeyler vermek içime sinmez benim ya sen bilirsin ama emziriyorsan sen iç rezeneyi belki faydası olur
Selam kizlar dun gece 11:30 da uyuduk ardindan 12:30 01:30 02:30 03:30 ...... Seklinde saat basi ayaktaydik bu sabah 07:30 a kadar boyle surdu sonra 09:30 da komple kalktik simdi biraz kestirdi kuzum ama ben hala ayaktayim tabibasindan beri karsiyim ama rezene ya da anason cayi veren var mi bebegine? Bir iki kasik verince gazina yardimci olup uyku verebiliyormus. Ama ben bisey vermiyim alistirmayayim diyenlerdenim yanlis mi yapiyorum bilemedim su an 5 ay 1 haftalik oglum o da dinlenemiyor sonucta dinlendiginde cok neseli bir bebek aslinda .. ?
Genel cerrahla görüştük bizde klasik olxak artık diğer yöntem hiçbir hastenede yok. Vardır bi bildikleri dedi eşimde. Bakalım bizim doktorumuz ne önerecek . Bi an önce olsun bitsin istiyorum ya sıkıntı bastı düşünmekten.
Uyusundan cok gazi rahat ciksin diye ama benim de icime sinmiyor iste malesef esim dahil herkes de ustume geliyor ben iciyorum canim pek faydasini gormedim. Verme taraftari da degilim gazli bebek anneleri varsa aramizda bir danisayim yine de dedim kayinvalidem ile anneme bakarsak bebekken dayiyodum anasonu uyutuyodum napayim basedemiyordum diyorlar ama bana bu cok bencilce geliyor
Biz genel anestezi ile yaptırdık canım oğlum 5 yaşında, bizim göbek kasık fıtığımız da vardı 35 40 dakka da bitti ,bende çok sıkıntı yapıyordum ,atlattık çok şükür.Sonrası sünnette sorunumuz olmadı ,ama göbek den zorlandı yavrum kaç gün zor yürüdü , gülemiyordu ağrıyor diyordu,hiç birseyi kalmadı iyileşti şükürler olsun.Sende sıkıntı yapma sorunsuz olur biter inşallah :)bama da sıkıntı yapti bu sunnet isi. kime yaptiracagiz hangi yontemle yaptiracagiz hic bilmiyorum.
bizim doktor 6 aydan sonra onerdi. lokal anestezide kullanilan ilaclarin zararli oldugunu soyledi.
6dan sonra da tamamen uyutuyorlar sanirim.
bircok kisi de lokal yaptirdi galiba burda.
offf kafam karisik bilmiyorum.
Valla çok sıkıntılı iş canım ya ne desek boş bizde bebklerimiz için en iyisi olsun acısız olsun diye uğraşıyoruz ama istediğimiz gibi olmuyor bazen işler
Yok canim dr da benim kafadan cok mecbur kalmazsak boyle seylere gerek yok dogal yontemler masaj vs. Deneyerek cozum bulmaya calisin demisti ama o zamanlar 3 aylikti gecen ayki asisi haricinde goturmedim tekrar hic aklimi bulandirmayayim en iyisi aile buyuklerine danismak eskiden makbulmus simdi cok karsi goruslerdeyiz ne yazikkibuyukler o yuzden 5 10 cocuk yapmislar zaten canim.
gaz damlasi vermedi mi doktor
Eşim yoğun çalışıyor o yüzden her zaman al bak diyemiyorum desem de pek susturamax ya da böylesi işine geliyor :) çok uğraşmıyor sağolsun.cocuklarin bakımı ile ilgilenmek, beylerin içinde olmalı. İttire ittire olmuyor pek :)ben sadece bende uyusun,bende sakinlessin istemiyorum. o yuzden annem de esim de uyutuyor. yoksa bu gibi durumlar cok zor.
bu arada uyudum ama gecmedi
@dstn33
klipsle ilgili bir bilgim yok benim de.Genel cerrahla görüştük bizde klasik olxak artık diğer yöntem hiçbir hastenede yok. Vardır bi bildikleri dedi eşimde. Bakalım bizim doktorumuz ne önerecek . Bi an önce olsun bitsin istiyorum ya sıkıntı bastı düşünmekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?