- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Canım kaç dikiş vardı peki.selam canim. lokal atestezi yapildi. dikisli oldu ve en son koter (sanirim boyleydi ismi) kullandi doktor. yanindaydim ama bakamadim ne yaptigina. bayiltilmadi ama.
Başlayacağız ama hasta oldukCanim sen klasik ile baslayCaktin galiba deneyimlerini simdiden meraK ediyorum bu arada hayirli olsun
bilmiyorum desemCanım kaç dikiş vardı peki.
Aslında çatalla ezmek daha iyi pütürlüye alışsın bende henüz denemedim bakalım biz neler yaşayacağızDün ek gıdaya geçtik
Aman allahım ne heyecan ne heyecan.
Sanki ilk defa mutfağa giriyorum.alt tarafı patates havuç doğrayıp suya koyucam.sma elim ayağım birbirine girdi
Haşlandıktan sonra ezdim patates eziciyle.ince tel süzgecim kötü oldu diye atmıştım.baktım pütürlü hala hafif blendirdan geçirdim.daha içine irmik koyucaktım unuttum :)
Kaşığın ucuyla verdim.bi kaç kaşık yedi.sonra yüzü buruşmaya tiksinmeye başladı :)
Bugün sakince irmikli yapıcam :)
Ama kıvam konusunda kafam karışık.çok sulu olmasın bebeği suyla doyurmayın deniliyor.cıvık püre şeklinde yaptım.
Siz nasıl yapıyosunuz?
Püre gibimi çorba gibimi?
Ve nasıl eziyorsunuz?
Aslında çatalla ezmek daha iyi pütürlüye alışsın bende henüz denemedim bakalım biz neler yaşayacağız
Tşkler canım. Bütün hastaneleri aradık hepsi klasik yapıyor eşimde işkillendi demekki klipsli iyi olsa onuda hastaneler yapar diye . Çok tırsıyorum bi atlatsak başka bişi istemiyorum. Klasik yöntem için iyileşme süresi uzun sürüyor diyorlar o düşündürüyorbilmiyorum desem
Canım blender yada metal ürünlerle değilde cam rendede daha sağlıklı olduğunu okumuştum. İstersen öyle yap sendeBende blandır yaptığımda krema gibi değilde pütürlü bıraktım.
Geçende elma rendeledim.suyundan verdim ama içinde çok az pütürde verdim.
Şimdilik sorun etmedi.
Yavaş yavaş daha pütürlü vermeye başlıcam.
Canım blender yada metal ürünlerle değilde cam rendede daha sağlıklı olduğunu okumuştum. İstersen öyle yap sende
Afiyet olsun kuzuyaCam rende aldım.öyle deniyim bide sağol
Canım kusura bakma dün sana cevap yazamadım yoğunluktan demir ilacını ben 1.1 ml veriyorum oğkumın kilosu 8.3 kgdrucilla merhaba canım. Barış cerrahi yöntemle mi sünnet olmuştu?
Estağfurullah canım. Dün vermedim gece yine aynıydı . Demirden de değil demekki huzursuzluk saat başı uyandı .Canım kusura bakma dün sana cevap yazamadım yoğunluktan demir ilacını ben 1.1 ml veriyorum oğkumın kilosu 8.3 kg
Tşkler canım. Bütün hastaneleri aradık hepsi klasik yapıyor eşimde işkillendi demekki klipsli iyi olsa onuda hastaneler yapar diye . Çok tırsıyorum bi atlatsak başka bişi istemiyorum. Klasik yöntem için iyileşme süresi uzun sürüyor diyorlar o düşündürüyor
Gazı olabilir mi bizim gaz varsa sık uyanıyoruzEstağfurullah canım. Dün vermedim gece yine aynıydı . Demirden de değil demekki huzursuzluk saat başı uyandı .
baris'ta asiri sisme morarma falan olmadi hic. carsamba gunu oldu sunnet pazartesi kontrole gittigimizde cok iyi durumda dedi dr. cok da uzun sayilmaz. ama soyle bir ayrinti var. normalde gordugum kadariyla bardak kapatip buyuk bez baglatiyorlar. bizim dr aksine baski yapacaksiniz dedi. sisip morarmamasi icin. bikac kat gazli bez koymustuk. bir de kantaron yagi vermisti daha cabuk iyilessin diye. bir sorun yasamadik yani. hatta sunnetten bikac gun sonra tekrar donmeye yuz ustu yatmaya basladi baris.Tşkler canım. Bütün hastaneleri aradık hepsi klasik yapıyor eşimde işkillendi demekki klipsli iyi olsa onuda hastaneler yapar diye . Çok tırsıyorum bi atlatsak başka bişi istemiyorum. Klasik yöntem için iyileşme süresi uzun sürüyor diyorlar o düşündürüyor
Tşkler canım. Bütün hastaneleri aradık hepsi klasik yapıyor eşimde işkillendi demekki klipsli iyi olsa onuda hastaneler yapar diye . Çok tırsıyorum bi atlatsak başka bişi istemiyorum. Klasik yöntem için iyileşme süresi uzun sürüyor diyorlar o düşündürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?