2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Dün ek gıdaya geçtik
Aman allahım ne heyecan ne heyecan.
Sanki ilk defa mutfağa giriyorum.alt tarafı patates havuç doğrayıp suya koyucam.sma elim ayağım birbirine girdi
Haşlandıktan sonra ezdim patates eziciyle.ince tel süzgecim kötü oldu diye atmıştım.baktım pütürlü hala hafif blendirdan geçirdim.daha içine irmik koyucaktım unuttum :)

Kaşığın ucuyla verdim.bi kaç kaşık yedi.sonra yüzü buruşmaya tiksinmeye başladı :)
Bugün sakince irmikli yapıcam :)
Ama kıvam konusunda kafam karışık.çok sulu olmasın bebeği suyla doyurmayın deniliyor.cıvık püre şeklinde yaptım.

Siz nasıl yapıyosunuz?
Püre gibimi çorba gibimi?
Ve nasıl eziyorsunuz?

Aslında çatalla ezmek daha iyi pütürlüye alışsın bende henüz denemedim bakalım biz neler yaşayacağız

alerji konusunda hemen diyete başlanmaması gerektiğini ben de duydum. belirtiler az olduğu için böyle bir girişime gerek yok çünkü alerji olup olmadığı belli değil , onca vitaminden geri kalınmamalı. Ki alerjik olan şeyler önemli gıdalar. döküntü, egzama vs birçok belirti varsa o zaman diyet öneriliyor. Allah öyle olanların yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda geçer. “ alerji olup diyet yapan anneler, böyle bir derdi olmayanlara göre daha fazla mükafat alacaktır.” Kimse herhangi bir çileyi boşuna çekmiyor. tüm hastalıklarımıza , hasta bebeklerimize şifalar olsun analar.

Aslında çatalla ezmek daha iyi pütürlüye alışsın bende henüz denemedim bakalım biz neler yaşayacağız

Bende blandır yaptığımda krema gibi değilde pütürlü bıraktım.
Geçende elma rendeledim.suyundan verdim ama içinde çok az pütürde verdim.
Şimdilik sorun etmedi.
Yavaş yavaş daha pütürlü vermeye başlıcam.

bilmiyorum desem
Tşkler canım. Bütün hastaneleri aradık hepsi klasik yapıyor eşimde işkillendi demekki klipsli iyi olsa onuda hastaneler yapar diye . Çok tırsıyorum bi atlatsak başka bişi istemiyorum. Klasik yöntem için iyileşme süresi uzun sürüyor diyorlar o düşündürüyor

Canım blender yada metal ürünlerle değilde cam rendede daha sağlıklı olduğunu okumuştum. İstersen öyle yap sende

Canım kusura bakma dün sana cevap yazamadım yoğunluktan demir ilacını ben 1.1 ml veriyorum oğkumın kilosu 8.3 kg
Estağfurullah canım. Dün vermedim gece yine aynıydı . Demirden de değil demekki huzursuzluk saat başı uyandı .

Canım ben ilk oğlumu klasik sünnet yaptırdım drucilla nın yaptırdığı doktora ilk gün biraz sıkıntılı ağrısı oluyor ama ikinci gün hiç bir şeyi kalmamıştı. Bu hafta ikinci oğlumu yaltıracapum ama istanbuldan bursaya taşındığımız için bu doktorda klasik yapıyor ve koter kullanıyor hiç kanama olmıyormuş.

Kızlar ben işk oğlumda ek gıdaya kalsik+ ble yapmıştım ve hiç blendır kullanmadım doktor önermemişti hep çatalla ezdim onyüzden pütürlü gıdalarda sorun yaşamadık tavsiye ederim

baris'ta asiri sisme morarma falan olmadi hic. carsamba gunu oldu sunnet pazartesi kontrole gittigimizde cok iyi durumda dedi dr. cok da uzun sayilmaz. ama soyle bir ayrinti var. normalde gordugum kadariyla bardak kapatip buyuk bez baglatiyorlar. bizim dr aksine baski yapacaksiniz dedi. sisip morarmamasi icin. bikac kat gazli bez koymustuk. bir de kantaron yagi vermisti daha cabuk iyilessin diye. bir sorun yasamadik yani. hatta sunnetten bikac gun sonra tekrar donmeye yuz ustu yatmaya basladi baris.

bama da sıkıntı yapti bu sunnet isi. kime yaptiracagiz hangi yontemle yaptiracagiz hic bilmiyorum.
bizim doktor 6 aydan sonra onerdi. lokal anestezide kullanilan ilaclarin zararli oldugunu soyledi.
6dan sonra da tamamen uyutuyorlar sanirim.
bircok kisi de lokal yaptirdi galiba burda.
offf kafam karisik bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…