- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- 63
Malesef var hala yasayan tabi ki hayat musterek halbuki her anlamda kabullenebilmek gerekir... Bu bir de vicdan meselesi Allah hem bizlere hem yanimizdakilere hem evlatlarimiza hem herkese, temiz bir vicdan nasip etsin ...Evet biz çok çok şanslıyız doğa hasta mesela ben bütün gün onla ilgilendim ağlıyor mızırdanıyor bulaşık makinesi bozuldu eşim kalktı yıkadı bulaşıkları ama herkes bir değil kimisi hala hot zöt malesef kalk yemek yap banane diyen de var okadın da napsın veriyor anason uyutuyor yavrusunu...
Aynen malesef :)) Bu konusmalari saklayalim bence olur ya simdi biz degisimi kabulleniyoruz ama cocuklarimiz buyudugunde biz de dikte ettirmeye calisirsak okuyalim yaslilik ters etki yapmasin bize de
Cok gozlemledim emimim onu verdigim gunler ikiye katlaniyor sancisisiz ne kullaniyorsunuz ?
Kinamak yok kinamak degil yok oyle bisey biz uzuntumuzu dile getiriyoruz sadece
olur mu olur. ne demisler "kınadıklarinizla kınanmadikça bu dunyadan gocmeyeceksiniz"
Haklisin ihmal etmemem gerekir arastiricamcanim d vitamini cok onemli. baska marka al,vermeyr calis.
Haklisin ihmal etmemem gerekir arastiricam
Kinamak yok kinamak degil yok oyle bisey biz uzuntumuzu dile getiriyoruz sadece
Ocean kullanıyorum wellcare kullananlar var topikte ikisinden de memnunlar geneldeCok gozlemledim emimim onu verdigim gunler ikiye katlaniyor sancisisiz ne kullaniyorsunuz ?
Ocean kullanıyorum wellcare kullananlar var topikte ikisinden de memnunlar genelde
Anlayışın için teşekkür ederim:)bende günü geldiğinde insallah sizden öğrenecek çok şeyim olacak. Ek gıda süreci çok karmaşık çünkü. Bana bir broşür vermişti sağlık ocağı onu incelemeye aksan bile olmadı. Red döneminde diye başlamak istemiyorum vakti gelemedenSağol canım.şunu peşinen söyleyim çocuğumla ilgili hiç bir bilgi beni kırmaz :)
İlk günün heyecanından azcık blender tuttum ama bugün pütürlü verdim.irmikte vardı içinde.suratını buruştura buruştura yedi :)
Ohh cok sukur,gözünaydın:)
Tesekkur ederim biz de birinden memnun kaliriz umarimOcean kullanıyorum wellcare kullananlar var topikte ikisinden de memnunlar genelde
Canım lokal anestezi şuan 6aylık. Cuma günü olcak inş.kac aylikken olacak yani ve tam anestezi mi?
Anlayışın için teşekkür ederim:)bende günü geldiğinde insallah sizden öğrenecek çok şeyim olacak. Ek gıda süreci çok karmaşık çünkü. Bana bir broşür vermişti sağlık ocağı onu incelemeye aksan bile olmadı. Red döneminde diye başlamak istemiyorum vakti gelemeden
Bi dw gecmezse ihmal etmeden götürün bnce Allah korusun cigeelere inmesin.Oda havalandırma ve nevresim değiştirmeyi ben çok yapıyorum. İse yaradığını düşünüyorum. Çok şükür daha iyi gibi. Ama kan ilacindan midir bilmem huzursuz gibi. Dr a gpturmedim babası akşamki duruma göre randevu alacak insallah. Sorduğunuz için cok teşekkür ederim çok mutlu oldum :-
Hayırlı ugurlu olsun:)Dün ek gıdaya geçtik
Aman allahım ne heyecan ne heyecan.
Sanki ilk defa mutfağa giriyorum.alt tarafı patates havuç doğrayıp suya koyucam.sma elim ayağım birbirine girdi
Haşlandıktan sonra ezdim patates eziciyle.ince tel süzgecim kötü oldu diye atmıştım.baktım pütürlü hala hafif blendirdan geçirdim.daha içine irmik koyucaktım unuttum :)
Kaşığın ucuyla verdim.bi kaç kaşık yedi.sonra yüzü buruşmaya tiksinmeye başladı :)
Bugün sakince irmikli yapıcam :)
Ama kıvam konusunda kafam karışık.çok sulu olmasın bebeği suyla doyurmayın deniliyor.cıvık püre şeklinde yaptım.
Siz nasıl yapıyosunuz?
Püre gibimi çorba gibimi?
Ve nasıl eziyorsunuz?
emire kucuk kirmizi baligi actim,yuzunu burusturdu
hoslanmiyor sanirim
Hayırlı ugurlu olsun:)
Bn püre gibi yapıyorum,bebedorun bu ezicisini aldım pratik oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?