- 13 Ocak 2018
- 341
- 439
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun ortadan ikiye bölüp başucuna koyabilirsin yatağının. Cinsi fark etmez sanirimKızlar soğani odaya nasıl koycm tıkanıyor oğlumbeyaz soğan olurmu
Hemen yaptım teşekkürlerÇok geçmiş olsun ortadan ikiye bölüp başucuna koyabilirsin yataginin
Yatağını da biraz yükselt canım geçmiş olsun hemencecik iyi olsunKızlar soğani odaya nasıl koycm tıkanıyor oğlumbeyaz soğan olurmu

Yükseltm iki gece önce çok teşekkürler hatırlatma için. İnsallah amiin. Nerde hasta varsa insallah.Yatağını da biraz yükselt canım geçmiş olsun hemencecik iyi olsun![]()
@bursa_83 yaparsın canım yaparsın:) hemde istersin heveslenirsin yine ilki gibi heyecanlı oluyor. Ben ikisinide sezaryen ile doğum yaptım normal ile kıyaslayamam. Ama sanma ki sezaryen daha kolay. Sancı yok evet ama ya sonrasıdramatik bir tablo çizmek istemem fakat benim ikinci gerçekten çok çok zordu. İki hafta sürdü toparlanmam. Sebebi ise deniz zaten 3 hafta erken alındı mecburen. Çünkü başını benim eski dimiş yerime dayamış ve oradaki tüm dokuyu ezmişti. Daha fazla bekletemedi dr. Ben istemedim erken diye ama daha fazla beklersek dikişlerinde sıkıntı olabilir dedi. Neyse alındı işte. Allahım o ağrıyı iliklerime kadar hissediyorum şuan. Ağrıdan krize girdim iki kez. Doktorumun açıklaması ise şuydu. Neşteri vurduğum an deniz çıktı. O 7 kat olan deri yağ kas tabakası sende yoktu ezilmiş yok olmuş dedi. Sonra dikiş atacak doku bulamadığım için normalden farklı yöntemlerle zımbalayaak ve çift kat çekiştirerek diktim dedi. Karın kası en sağlam kastır onu eski haline getirmek zorundaydım onun içinde ağrın daha fazla oluyor dedi. Ama ne ağrı. Kollarımdan sürükleyerek wc ye götürüyorlardı. Tabii benimki istisnai bir durum. Ama ilkinde de evet ağrım çoktu ama ilk günden sonra hızlı bir şekilde iyileşme sürecim olmuştu. Yani demem o ki bunlar bir süre sonra unutuluyor. Hikaye gibi anlatıyoruz sadece. Ve bir cesaret ikinciler geliyor. Tabii bizim deniz oğlan baktı ki anada babada niyet yok süpriz yapıp kendi geldi. Herşeye rağmen iyi ki geldi
![]()
Hadi gecmis olsun,sonrasını da kolay bir sekilde atlatırsın insallah..Oğlum sünnetinş oldu çok şükür ki atlattık...
Darısı size inş canım@bursa_83
3 ayda hiçbişey olmaz,, hatta 4 yazıyor bir sürü kaynakta ama tedbirli olmakta fayda var tabi. Nasıl çözdürdün??Ya bu donmuş çözmüş sütün kokusuda bi tyhaf geldi bana tadıda![]()
Vay canına insan bu kadar uzun uzun neden yazar ki?
Ne derler bilirsiniz;
Dedikodu yapmam diyenden korkacaksınız.
Pes gerçekten sen saman altından su yürüt sonra gel buraya bla bla he canım bizde yedik![]()
nilselen "yarası olan gocunur"diye bir laf var bilmem bilir misin ??? Bayagi bi yaran varmis bizimle kiiii buraya kendini aklamak icin yazdinda yazdin ama biz ordan aptal gibi mi gorunuyoruz acaba ? Millet burda bizi hep kotu bildi noldu amacina ulastin mi ? HAYIR...!!! Buradakileri bilmem ama bizim niyetimizi icimizi Rabbim biliyo o yeter kimsenin arkadan kuyusunu kazmadik kazmayiz...!!! vay beee bukadar iki yuzlu olunmaz insanlik nereye gidiyor pessss...!!!
Arch da o gruptan canım şikayet edecegini zannetmiyorum. Ama@bursa_83 yok sen normal Doğuma cesaret edemeyeceğini söylemişsin genel olarak 2. çocuğa cesaret edemiyormuşsun anlaşılmış gibi. :)
arch2401 yoksunuz sanki birkaç gündür ?
Bu arada yine bir iki tane değişik yazı var yine bir yerlerde kavga oldu burda mı devam ediyor? Lütfen kirlenmesin buralar, biz böyle iyiyiz :)
Bize paranoyak oldunuz diyen arkadaş iki yuzlu olup insanların arkasından is çevirmek nasıl bi duygu acaba? Vicdanin rahat mı? Ben olsam rahat uyuyamazdım yazık gerçekten üzülüyorum sana!!!öyle hesap kapatıp gitmekle olmaz bu işler biz burdayız hadi gel kim paranoyakmis görelimarka planda değil sahalarda görmek isteriz seni!!!unutma hiç bir gerçek saklı kalmaz
@nilselen
Allah damatlığını görmeyi nasip etsin inşallahOğlum sünnetinş oldu çok şükür ki atlattık...
Darısı size inş canım@bursa_83
Kimisi bir takım alt üst kıyafet diyor, kimisi çeyrek altın diyor..giysi mi evine mi?
Ya cok zor gelmis gecmis cok sukurYine Allah'tan doqum yapmissin canim...ben 3 qun hastanede bosuna yattim sonra sancim basladi 7 saat kendi sancim vardi sonra rahim acici fitil koydular sonra 2 kez suni sanci yedim 18 saatin sonunda 7 bucuk cm acilmayla sezeryan oldum kizimin kalbi yavasladi okadar cekip sezeryan olduguma mi uzuleyim neye uzuleyim anlamadim![]()

Amin canim cok saqol hepimize qecmis olsun cumletenYa cok zor gelmis gecmis cok sukurben de neredeyse sezeryana alinacaktim.. Neyse geldi gecti hepimizin cok sukur Allah bekleyenleri de kurtsarsin sag salim
![]()
Arkadaşım şahsımla ilgili bir problemin varsa özelden yazabilirsin.FarahFarah bisey sorucam ya tek tek alintilarken hic usenmedin mi ? Allah askina :):):))):):):) ayrica dogruyu yanlisi bilmeden konusmada karismada bence KUL HAKKI'na giriyosun haberin olsun...!