- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
Tşk ederiz çok sağolun_Bayankus_ hayırli olsun sunnetiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk ederiz çok sağolun_Bayankus_ hayırli olsun sunnetiniz
Hanginizin uykusu kacti ? Oglusunun mu seninki mi?Oğlumun uykusuzluğuna tur bindirdim
1.5 saat sonra uyanınca en son emzirmemin üzerine uyku da kaçınca süper oldu![]()
Doktor diyince akan sular duruyor.kendi basimiza is yapamiyoruz dogal olarak.hakkinizda en hayirli zamanda agrisiz sizisiz yaptirin insdoktora gidince soracagim tekrar canim. doktorumuz baska goruste olsa simdiye kadar yaptirmistik belki de:) hepsi bakis acisi farkliligindan iste:)
Öyleymiş çok şükür meme reddi bitti gibi :) o yüzden yoluna girdi herşey. İlgin için teşekkür ederim. Hepimizin yavrularina bol sütlü uykulu günlerMaasallah canim aman süte dikkat azalinca cok zor artiyor :)
Geceniz nasıldı arkadasimSağolasın canım amin inş![]()
Öyleymiş çok şükür meme reddi bitti gibi :) o yüzden yoluna girdi herşey. İlgin için teşekkür ederim. Hepimizin yavrularina bol sütlü uykulu günler

Doktor diyince akan sular duruyor.kendi basimiza is yapamiyoruz dogal olarak.hakkinizda en hayirli zamanda agrisiz sizisiz yaptirin ins
Hoşgeldin özlettin kendini canımMerhabaaaa![]()
Gecmi olsunnnGünaydın hasta olan bebeklere rabbim şifa versin biran öncebizimde zor bir gecemiz geçti burun tıkanıklığı ara ara ara öksürük sinirlenip ağlayarak 2 saatte bir uyanma
![]()
Günaydın canım. Parçalı bulutluydu._Bayankus_ cok merak ediyorum kuzu nasil gece nasil gecti

Teşekkürler canım atlattık gibi bakalım :)Çok geçmiş olsun ne güzel sünnette olmuşsunuz umarım çabucak toparlarsınız![]()
Günaydın canm. Hayırdır neden karışık kafanGünaydın ek gıdaya klsik yöntemle geçenlerden yardım istiyorum kafam çok karışık ya
E o zaman oldu da bitti masallahh....Günaydın canım. Parçalı bulutluydu.
Saat 22 gibi calpol verdim gece rahat uyudu sadece çişini yaparken çok huysuzlandı uyandı ağladı. Uykusu bölündü 3 5 kere. O kadar da olur yine iyi bile dayandı güçlü oğlum benim
Sabah 6 gibi tekrar calpol verdik bakalım bida ihtiyacı olmazsa vermiycez. Şükür bunuda atlattık.

3-5 kere normal zamanda hic sebep yokken bile uyanir bu kuduruklar.sonucta yarasi var..masallah kuzuya.Acıklaman için teşekkürler.
Özürlük bi durum yok kendi adıma...
Eski günlerimize donelim yeter:)))
Evet ama benimki çıldırıyor temizlerken. Nefret ediyor çocukIns cnm, bekliyorum sabırla.
Burnunu sabah aksam temizliyorum bnde.temizleyince gece daha ii uyuyor resmen