- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
Terramycin kremi pipiye sürüyoruz sabah akşam, bezede vazelin sürüyoruz azıcık . Yumuşak tutup geç mi iyileşir diye düşünüyoruz. Eskiden çocuklara sadece bol pantolon giydirirlermiş kurusun çabuk iyileşsin diye burdan bağlantı kurduk_Bayankus_ bize de anestol pomad vermişti.Gazlı beze onu sürüp pipiye koyuyoduk
O zaman insallah bu gece guzel bir uyku cekersiniz ikiniz deBenim di
Terramycin kremi pipiye sürüyoruz sabah akşam, bezede vazelin sürüyoruz azıcık . Yumuşak tutup geç mi iyileşir diye düşünüyoruz. Eskiden çocuklara sadece bol pantolon giydirirlermiş kurusun çabuk iyileşsin diye burdan bağlantı kurduk
Canım nasılsın uyku eğitimine başladın mi Sarp'a?
Ya aslında gerçekten her şey olacağına varıyor. Biz kaç hafta klipsli olsun diye araştırdık aradık taradık bulamadık. Memlekette yaptıralım bari dedik ordada hiç bir özel hastane klipsli yapmıyor hepsi klasik sünnet yapıyormuş. Eşim işkillendi yapmıyorlarsa vardır bi bildikleri diye.Yok ya olmaz bişe merak etme
Yalnız burda bi özeleştiri yapıcam kendime.Hiç araştırmadım klipsli mi dikişli mi.Sünnet nası yapılır ne olur.Arkadaşım başımın etini yedi resmen.
Noluuuurr çok küçükken yaptır çok rahat ediceksin çok kolay hemen geçiyo die.Başka bi hastanede yaptırmıştıdoktora yaptıralım dedik.Ayrılmıştı hastaneden.Tesadüf oğlunun sünnetini yapan dr benim doğum yaptığım hastaneye gelmiş.26 günlüktü o doktoru bulduğumuz gibi atladık:)
Hiç ne sorgu ne sual.Ne dediyse de yaptık.Çok şükür gerçekten çok kolay ve iyi oldu.Ama insan bi araştırır dimi.Cahil cesaretiymiş.Şimdi sizleri okuyunca ayıyorum.
Ama Allah razı olsun arkadaşımdan .Sürekli de söylüyorum ona zaten.iyi ki tepeme binmişsin diye.3-5sene sonra hayatta yaptıramazmışım
anestolu sadece ilk gece kullandik biz. ihtiyac olmadigi surece kullanmayin dedi dr. neyse sukur atlattik kolayca._Bayankus_ bize de anestol pomad vermişti.Gazlı beze onu sürüp pipiye koyuyoduk
Sünnete özel bir şeyler yapmayı düşünüyor musunuz ? :)İyiyiö teşekkür ederim canım bu hafta salı günü sünnetimiz var onu atlattıktan sonra şubatın ikinci haftası eğitime başlamayı düşünüyorum allah izin verirse canım.
Yaa hislerini okadar iyi anlıyorumki ilk kızım da bende aynı duyguları yaşamıştım
Ayni seyleri icimizden gecirmisiz bende benzer bir his yasamistim
Evet ya tabi nası kıyılır.Geçti gitti çok şükür.Doğru valla herşey olucağına varıyo gerçekten eninde sonundaYa aslında gerçekten her şey olacağına varıyor. Biz kaç hafta klipsli olsun diye araştırdık aradık taradık bulamadık. Memlekette yaptıralım bari dedik ordada hiç bir özel hastane klipsli yapmıyor hepsi klasik sünnet yapıyormuş. Eşim işkillendi yapmıyorlarsa vardır bi bildikleri diye.
Çok sevdiğimiz bi doktorumz var onunla bu sünnet meselesini konuşurken ben iki oğlumada klips yaptırdım çok pişmanım klasikten şaşmayın dedi bizde o gazla aldık randevuyu yaptırdık.
Yani diyeceğim o kadar araştırdk ama bi işe yaramadı döndük dolaştık yine aynı yere geldik.
Ama gerçekten iyi ki bizde yaptırmışız yoksa bidaha cesaret edemezmişim kıyamıyor insan evladına . Kolayca iyileşip geçicek inşallah
İlk kızım 11 aylıkken dörder dörder sıkıntısız çıkardı dişlerini her bebek bir değil işte bakalım doğa nasıl olucakYahu bu bebislerimizin hali nolacak? Cok huzursuz cocugum heryere saldiriyor, uykusundan uyaniyor uyuyamiyor dinlenemiyor... Oyalanamiyor bile surekli eli agzinda patlamadi gitti disiher dis cikarken bu kadar yogun mu olacak ki sıkıntısı ? napsak da sakinlesse diye didinip duruyoruz sikayet degil elbette ikinci ucuncu cocugu olanlara danismak amacki yaziyorum bunlari yoksa cok sukur elbette Allah baska dert tasa vermesin yavrularimiza saglikla buyusun herkesin hepimizinevladi insallah...
Daha yeni başlıyoruz desemDurmak yok yola devam yaniii:))
Bir besini üç gün arka arkaya verip alerji durumuna bakıcakmışız doktor öyle söyledi bizeMerhabalar bizim ek gidaya da az kaldi üstelik süt alerjisi var kuzuda...neyle baslamaliyim birde ne miktarda nasil artirarak vericem mesela brokoli ezdim verdim 1 tatli kasigi diyelim o gun baska bisey vermeyip 3 gün beklicekmiyim programim nasil olmali
İnsallah o da sıkıntısız cikarir belki bizim de ilkinden sonrasi daha hafif gecer bakalim ...İlk kızım 11 aylıkken dörder dörder sıkıntısız çıkardı dişlerini her bebek bir değil işte bakalım doğa nasıl olucak
Ya ben ilk bebegimde ek gida sorunu yasadim oglum cok yemek secti hala öyle ikincide sanki ilkmiş gibi yeniden ögrenmeye calisiyorum ...bu bebegimde alerjik cikti muhtemelen yogurtla baslayamayacagim bilmiyorum dr la goruşmedim henüz...korkuyorumKonuya girmiş gibi oluyorum ama bildiğim kadarıyla üç gün aynı şeyi artan miktarlarda verip vücudunun tepkisine bakıyorsun. Alerji yapıyor mu diye gözlemliyoruz sonra başka ürün ekliyoruz içine 3 günde ona bakıyoruz böyle böyle gidiyor . Ama kafa karıştıran konu hakkaten.
Bir de hanımlar ilk yoğurt verin onu alan herşeyi alır diyorlar. Sonra sebze ve meyve sırayla
Dogru diosun:)Daha yeni başlıyoruz desem
Evet,bir besinle baslayacaksın baska vermeyeceksin ki,bir alerji durumu olursa neye oldugu anlasılsın.3 gün icinde bir reaksiyon yoksa yeni gıdaya geçebilirsin cnm.ama bende brokoli ile baslama yani brokoli gaz yapabilir,genelde balkabagı,patates,havuc ile baslanıyor.Merhabalar bizim ek gidaya da az kaldi üstelik süt alerjisi var kuzuda...neyle baslamaliyim birde ne miktarda nasil artirarak vericem mesela brokoli ezdim verdim 1 tatli kasigi diyelim o gun baska bisey vermeyip 3 gün beklicekmiyim programim nasil olmali
Ya ben ilk bebegimde ek gida sorunu yasadim oglum cok yemek secti hala öyle ikincide sanki ilkmiş gibi yeniden ögrenmeye calisiyorum ...bu bebegimde alerjik cikti muhtemelen yogurtla baslayamayacagim bilmiyorum dr la goruşmedim henüz...korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?