2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hayirli olsun

Iki gun de yetiyormus aslinda ya yurt disinda bu 3 gun kuralini hic uygulamiyorlaar benim de ek gıda konusunda kafam çok karışık
Anne baba alerjik bir bünyeye sahipse 3 gün kuralina dikkat etmek daha dogru sanırım. Ve bembeyaz tenli çocuklarda alerji daha çok gozlenyor bildiğim kadarıyla. Çok kasmadan uygulamak gerekiyor. Doktorumun dediği anneler heyecanla başlar sonra sükutu hayale uğrar eyvah ne yapacağım telaşına düşer, bebek ona doğru adımları attirirmis. Kimi bebek pure sevmez ona biraz daha sulu kıvamda, veya salcasiz baharatsix tattirarak yutma becerisi gozlemliyorsak bazen minik lokmalar halinde tadimlar yaptirabilirmisiz. Nitekim yakinimin çocuğu pureyi 15-20 gün aldı. Sonra reddetti resmen. Ama onların yemeğinden az az tesirinde yiyordu. Bebeğe uygun yaptı yemeklerini yedirdi o süreci öyle geçirdi. Yoksa her gün ne pure yapacağım kaygısı cok zor

Evet bizim dr da 3 güne gerek yok dedi.Bizim ailede alerji yok tekrar teyit etti.Gerçi içimiz görünücek kadar beyazız ama
Ve bu arada avakado alerji yaptı galiba.Yanakları kızardı egzemamsı oldu.Bioderma atoderm sürdüm .Geçti.Kontrolde sorucam artık.Çok üstünde durmadım.Çok yedi çünkü.Miktarı da abarttı yani.Yüzü gözü de oldu .Onun da tuhaf bi dokusu var ya.Benim elimi de yakıyo bazen.Ondan da olabilir belki

İnşallah canım, biz nemlendirici olarak günde iki kez mustela stelatopia sürüyoruz, bu arada süt yoğurt tavuk fındık ve fıstık artık yemiyorum 20 gün sonra doktor süt içmeye basla ve bebeği gozlemle dedi ayrıca kanda çıkmaması demek alerji olmadığı anlamına gelmez dedi bence de öyle fındık fıstık yediğimde pancar gibi kızarmışti cildi ona eminim, soldugunda ve ya kizardiginda cildi senin dedigin söz geliyor aklıma ne sevineceksin ne uzuleceksin. Ama elde olmuyor çoğu zaman. Dedigim merhem kortizonlu, kollarinda yer kalmadı artık baskilasin diye 3 gün kullanip birakacagim hipokort bizde ise yaramadi ondaki kortizon miktarı cok cok azmis. Alerji uzmani da cildiye de aynı merhemi verince kullandik. İnşallah senin kuzu da atlatir bir an önce şimdiki yol haritanız nedir? Baska test vs yaptiracak mısınız yoksa gozleme devam mi..
İyiyiö teşekkür ederim canım bu hafta salı günü sünnetimiz var onu atlattıktan sonra şubatın ikinci haftası eğitime başlamayı düşünüyorum allah izin verirse canım.
inşallah canim kolaylıkla atlatirsinız

Kıyamam ya o gözler yaslaninca cok kötu oluyor insanin ici dayanmıyor. Daha iyimi şimdi?
Daha iyi çok şükür en azından öksürük ve akıntılar azaldı inşallah bi kaç güne tamamen toparlar . Hem de ne kötü oluyor benim kızım 1 den önce uyumuyor normalde artık kızım sen yeter ki iyileş uyumasan da olur diyorum :)

Günaydın bende senin gibi gündüz oldugu halde karanlık havadan hiç haz almayanlardanım resmen ruhum sıkılıyor .

Evet yaaaa iyi olsunlar da istedikleri zaman uyusunlar diyor insan.

Ben çok severim böyle havaları ya
Çocuk olmasa işte gir batraniye altına patlay mısırını bütün gün film izle:)

Ben olsam dişten şuphelenirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…