Ayni seyleri icimizden gecirmisiz bende benzer bir his yasamistimBenimkide geçen yanağımı kaptı :) içim bi tuhaf oldu.kızım keşke yanağımı değilde mememi emseydin dedim :)
Mutlu haftasonları anneler. Sizin bebeklerinizde de artık yatar konumdayken direkt ayağa kalkmaya çabalama durumu var mı. Ellerinden tutup oturtmaya çalıştığımda direkt ayaklanmak istiyor ayakta tutulunca çok hoşuna gidiyor. Ne yapacaz hep elimizle ayakta mı tutacaz yorucu oluyor.:S
Yaa hislerini okadar iyi anlıyorumki ilk kızım da bende aynı duyguları yaşamıştımBenimkide geçen yanağımı kaptı :) içim bi tuhaf oldu.kızım keşke yanağımı değilde mememi emseydin dedim :)
Ozaman da peşlerinden koşucaz :)Aynenn ,hiiç yatmıyım hep ayakta dolanayım diyor:) ayy bi yürüse diyorum bi an önce ama yürüyünce daha da zor diyenler var...
Korku filmi gibi okudum gerçekten. Çok geçmiş olsun
Neyse sağlıkla aldın ya yavrunu geçer o da. Hala acıyor mu peki arada ya da sorun yaşıyor musun?
zor zamanlar gecirmissin canim,geride kaldi hepsi tabiki,cok sukur,kuzun yaninda.
bana da normal dogumdan sonra kosarak cikacaksin dediler ama ben yurusem otursam sukreder durumdaydim
allahim isteyen herkese versin insallah.
yanlis mi anlattim kendimi ben
2.yi normal yapmak istemem demek istedim. yani 2.yi hic istemem demek istemedim. dogru anlattim sanirim simdi.
Biraz rötarlı cevap oldu kızlar:) yaşanan acının sonu gizel olunca unuttum bile herşeyi. Şuanda dikişlerimde hiç sızı dahi yok. Hatta bir ay sonundan bu yana böyle. Bunuda sordum doktoruma hiç ameliyat olmamış gibiyim dedim. Çünkü ilkinde aylarca en ufak bir zorlamada sızlardı. Onunda sebebi varmış. Eğer düğüm atarak dikiş atılmışsa o sızlama olurmuş. Ama uğraşırsa düğüm yerine başka bi yöntem varmış söyledi ama unuttum onu yaparsa ağrı sızı olmaz sonrasında dedi. Üstüne de ekledi. Eğer üçüncü çocuğu istersen karın kasların buna hazır hiç bir sorun yaşamazsın dedi:) yine bir sürpriz olmazsa ki Allah olmayana versin iki tane yeter bize.Ayy okudukca q dikislerim sızladı resmen... kötüymüs senin hikayendr ama olsun sonu güzel yaaa
nasil minik kus :)Günaydın canım. Parçalı bulutluydu.
Saat 22 gibi calpol verdim gece rahat uyudu sadece çişini yaparken çok huysuzlandı uyandı ağladı. Uykusu bölündü 3 5 kere. O kadar da olur yine iyi bile dayandı güçlü oğlum benim
Sabah 6 gibi tekrar calpol verdik bakalım bida ihtiyacı olmazsa vermiycez. Şükür bunuda atlattık.
Durmak yok yola devam yaniii:))Ozaman da peşlerinden koşucaz :)
Sağolasın canım sorduğun için kan testi yaptırdık doktora da dedik deri testi istedik önce kanı daha sonra deri testini yapacağını söyledi kanda gıda sut, fındık fıstık, toz alerjenlerine bakıldı hiçbir sey çıkmadı ayın 15 ine bu sefer sırttan deri testi için götüreceğiz bu arada eumovate merhem kullanmaya başladık bu gün baya bir soldu cildi 3 gün kullanacağız ama zaten hergun banyo ve hemen nemlendirme baya cildine iyi gelmisti. Bizden haberler böyle siz nasılsınız kuzucuk daha iyidir ins.@deeploneliness ay zaman geçmiş naptınız alerji testi sonucunuzu aldınız mı, durumunuzda bir gelişme var mı. Biz de yok bari siz de olsun.
Canım nasılsın uyku eğitimine başladın mi Sarp'a?Merhaba arkaşlar hasta bebeklermixs şifa diliyorum annelerine de sabır.
Bizde salı günü sünnet randevusu aldın inşallah bizde rahat atlatırız.
Canım haklısın da biz de bizimkini küççük canavar diye seviyoruz :) Bence önemli olan duygular@dstn33 canım kesinlikle yanlış anlama çok tatlı olduklarını kastederek kuduruk diyorsun ama daha hoş bi kelime seçebilirsin :) biz ve başkaları severken hitap edilen kelimelere dikkat etmeliyiz öyle öyle çocukta etiket olur. Ayrıca 40 kere söylersen olur da denir. Yanlış anlamayacağını düşünüyorum çünkü hepimiz yapıyoruz bunu . Ben elimden geldiğince düzelttim kelimelerimi :) ve çevremi de uyarıyorum. Şerefsiz diye çocuk sevilir mi mesela ne kadar büyük bir kelime...
Sevgiler
İyi şimdilik canım sabah ağrı kesici vermiştik iyi geçti günümüz sadece hala çişini yaparken ağlıyor bayanasil minik kus :)
Merhabalar bizim ek gidaya da az kaldi üstelik süt alerjisi var kuzuda...neyle baslamaliyim birde ne miktarda nasil artirarak vericem mesela brokoli ezdim verdim 1 tatli kasigi diyelim o gun baska bisey vermeyip 3 gün beklicekmiyim programim nasil olmaliSakın ısrar etme yavaş yavaş çok normal öyle yapması
her ne kadar istemesem de biz gazli beze vazelin suruyorduk bezine yapismamasi icin. onunla cok alakasi oldugunu sanmiyorum ben ama.İyi şimdilik canım sabah ağrı kesici vermiştik iyi geçti günümüz sadece hala çişini yaparken ağlıyor bayaoda gececektir başka bişi yapamıyoruz . Eşimle kafamıza takılan şey krem falan sürekli sürünce daha mı çabuk iyileşir yoksa orası yağlı ve nemli kaldığı için daha mı geç iyileşr
Benim diHanginizin uykusu kacti ? Oglusunun mu seninki mi?
Konuya girmiş gibi oluyorum ama bildiğim kadarıyla üç gün aynı şeyi artan miktarlarda verip vücudunun tepkisine bakıyorsun. Alerji yapıyor mu diye gözlemliyoruz sonra başka ürün ekliyoruz içine 3 günde ona bakıyoruz böyle böyle gidiyor . Ama kafa karıştıran konu hakkaten.Merhabalar bizim ek gidaya da az kaldi üstelik süt alerjisi var kuzuda...neyle baslamaliyim birde ne miktarda nasil artirarak vericem mesela brokoli ezdim verdim 1 tatli kasigi diyelim o gun baska bisey vermeyip 3 gün beklicekmiyim programim nasil olmali
her ne kadar istemesem de biz gazli beze vazelin suruyorduk bezine yapismamasi icin. onunla cok alakasi oldugunu sanmiyorum ben ama.
Yaa iniallah gıda alerjisi değildir. Bizim de kandan çıkmamıştı. Bizim egzamalı bölgemiz günden güne artıyor sanki. Nemlendiriyorum her fırsatta ama iyi gelmiyor. Canım çok sıkkın, moralimi yüksek tutamıyorum kızımı o halde gördükçe malesef. Siz nemlendirici olarak ne sürüyorsunuz. Bir de o eumovate kortizonlu mu?Sağolasın canım sorduğun için kan testi yaptırdık doktora da dedik deri testi istedik önce kanı daha sonra deri testini yapacağını söyledi kanda gıda sut, fındık fıstık, toz alerjenlerine bakıldı hiçbir sey çıkmadı ayın 15 ine bu sefer sırttan deri testi için götüreceğiz bu arada eumovate merhem kullanmaya başladık bu gün baya bir soldu cildi 3 gün kullanacağız ama zaten hergun banyo ve hemen nemlendirme baya cildine iyi gelmisti. Bizden haberler böyle siz nasılsınız kuzucuk daha iyidir ins.
alerjik bir çocuğun varsa çok ağır gidicez dedi bana doktor. Bir hafta aynı besini verice biz ama sen istersen üç günle sınırlayabilirsin bunu.Biz daha 5 aylığız, bir dahaki ay başlayacağız ek gıdaya. Yoğurdu önce bir dudak çevresine sür bakalım tepki verecek mi dedi ama ben daha denemedim.Merhabalar bizim ek gidaya da az kaldi üstelik süt alerjisi var kuzuda...neyle baslamaliyim birde ne miktarda nasil artirarak vericem mesela brokoli ezdim verdim 1 tatli kasigi diyelim o gun baska bisey vermeyip 3 gün beklicekmiyim programim nasil olmali
Bizde bezinin tam değeceği kısıma sürüyoruz yoksa yapışabilir.her ne kadar istemesem de biz gazli beze vazelin suruyorduk bezine yapismamasi icin. onunla cok alakasi oldugunu sanmiyorum ben ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?