2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Masallah oglusuna:)
Çok sükür cigerleri fln temiz,tıkanıklıgı da en kısa zamanda atlatırsınız insalla...
Ek gıda maceranızda hayırlı olsun cnm.

Yavruşlar bir bir buyuyor... sunnet haberleri geliyor bir bir... zaman geciyor... buyuyorlar ama gozumuzde sanki henuz 40 lari cikmamamis gibi... evlat boyle birseymiş analarin gozunde buyumuyorlar hep minik kaliyorlar
Evet gerçekten zor da olsa buyuyorlar .Hatırlıyorum da gaz problemi yaşadığımız dönemlerde sen kızım 82 günlük oldu sanırım gazı bitti yazmistin benimki de kırk günlük falandi bana ne kadar uzun gelmişti o sure:)

A AysheDuru yok o kadar da değil. :) çocuğa şaka da olsa kötü söz söylememekten nelere gelmişsiniz :)

ya ben ne demek istediğimi anlatamıyorum burda genelde hiç kastetmediğim manalar çıkıyor

Herkes istediği gibi sevsin bebeğini. Ben sadece birkaç öğrendiğim şeyi burda paylaşmayı seviyorum ki onun için var burası. Farklı görüşlerde olmamız da çok normal sadece ricam söylediğim bir şeyi genellemeyelim. :) ama burda söylediklerimize tam ifade katamadığımız için böyle olabiliyor sorun değil. yorumun için teşekkürler :)

Canım çok geçmiş olsun hayırlı olsun sünnetiniz.

2. Diş göründü. accık huzursuz ve her şeyi çılgınca ağzına götürmek dışında başka bir şey yok çok şükür :) inşallah herkesin böyle kolay geçer. Hatta daha kolay :)

Hayırlı olsun dişiniz darısı bize inşallah.

Teşeklür ederim
inşallah canım genzimiz açılsın diye banyo yaptırdık bakalım faydası olacak mı
Sizede geçmiş olsun .
ay ne güzel bizimde çıksa biran önce .inşallah

Çok geçmiş olsun arkadaşım bebeşine allah şifa versşn.

Maşallah kuzua allah nazarlardan saklasın .

Çok geçmiş olsun(
Teşekkür ederim canım maşallah siz atlatmışsınız .
maşallah küçük beye :) neyseki ciğere inmemelilerdi şuan bizde aynı durum var burun tıkalı hapşırup duruyor. Ek gıdaya bizdede başlayabilirsiniz sesi doktorumuz ama ben daha araştırma evresindeyim hem hastalığıda toparlanır .

Merhaba arkaşlar hasta bebeklermixs şifa diliyorum annelerine de sabır.

Bizde salı günü sünnet randevusu aldın inşallah bizde rahat atlatırız.
sağol Canım benim inşallah sorunsuz sünnetinizide olursunuz paşa küçük adam mertebesine ulaşır

Evt ya maziye goturdun beni

Ay ben de cok cirkinmis cok cok cok diyorum guluyor :))

Kızlar üç gündür kızım baş parmağını keşfetti.emzik gibi emiyor.sabah bi kalkıyorum parmak ağzında uyuyor.
Alışkanlık edinicek diye korkuyorum açıkçası.
Önceden iki üç parmağını alırdı ağzında.ama baş parmağını vakumlayarak emiyor.ağız yapısı bozulur diye korkuyorum.

Parmak emmesin diye emzik veriyorum.emme isteği azalsın diye.

Suan oral donemdeler cok normal emmesi gecici bir donem bu... 1 yasina kadar emecektir cesitli parmaklarini... bence mudahale etme bu duruma

Mutlu haftasonları anneler. Sizin bebeklerinizde de artık yatar konumdayken direkt ayağa kalkmaya çabalama durumu var mı. Ellerinden tutup oturtmaya çalıştığımda direkt ayaklanmak istiyor ayakta tutulunca çok hoşuna gidiyor. Ne yapacaz hep elimizle ayakta mı tutacaz yorucu oluyor.:S

Evet bizimki de elinden tutunca ayaklarinin uzerine basmak istiyor hemen buyuyorlar keafediyorlar artik

Vakumlu bir şekilde emiyor.zor çıkarıyorum parmağını.zararlı olurmu damağı için?
Zannetmiyorum ama yine de rutin kontrolde drunuza bir danisin. Ama aslinda bebeklerde emme refleksi cok guclu ayni vakumla emiyor anne memesini de sadece biz artik cok alistik farketmiyoruz. Gecen kizim kucagimdayken elimi bir kapti basladi emmeye hemde birkac sn sonra bayagi bayagi acidigini hissettim :) gene de sor ama bence normal

muayene ve sunnet ayni gun mu oluyor?

Hayır canım sünnet ve muayene farklı günlerde oluyor sr önce muayene ediyor pipisi gömük mü dönğyormu bebeğe bakıyor harekerlerine sönüp dönmediğine lokal anesteziye uygun mu diye uygunsa sünnet için randevu veriyor.

Canım benim hoşbuldum özletmemeye çalışacağım arkadaşlar şikayet edip durmazlarsa

Hoşgeldin canım.

Benimkide geçen yanağımı kaptı :) içim bi tuhaf oldu.kızım keşke yanağımı değilde mememi emseydin dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…