Kızlar kontrolumuzu olduk 9 kilo 80 gram boyu da 70 cm olmuştadımlara başlıyoruz yavaş yavaş çok heyecanlıyım :) Kerem biraz hastaydı yazmıştım şükür ki Ciğerleri boğazı vs temiz sadece burun tıkanıklığı var. Öksürük de burnu tikanik olduğu için ağzından nefes alıyor boğazı kuruyor ondan yapıyor dedi. Normal klasik önlemleri söyledi ama ben zaten hepsini yapıyorum yine de tıkanıyor bu kış zor geçecek gibi bu konuda Dış belirtileri aynen devam sertlik de var ama görünürde dis yok hala, yakında çıkar dedi. Şimdilik yeni araştırma konularim yoğurt yapma, Buharda sebze haşlama falan
Evet gerçekten zor da olsa buyuyorlar .Hatırlıyorum da gaz problemi yaşadığımız dönemlerde sen kızım 82 günlük oldu sanırım gazı bitti yazmistin benimki de kırk günlük falandi bana ne kadar uzun gelmişti o sure:)Yavruşlar bir bir buyuyor... sunnet haberleri geliyor bir bir... zaman geciyor... buyuyorlar ama gozumuzde sanki henuz 40 lari cikmamamis gibi... evlat boyle birseymiş analarin gozunde buyumuyorlar hep minik kaliyorlar
Günaydın canım. Parçalı bulutluydu.
Saat 22 gibi calpol verdim gece rahat uyudu sadece çişini yaparken çok huysuzlandı uyandı ağladı. Uykusu bölündü 3 5 kere. O kadar da olur yine iyi bile dayandı güçlü oğlum benim
Sabah 6 gibi tekrar calpol verdik bakalım bida ihtiyacı olmazsa vermiycez. Şükür bunuda atlattık.
2. Diş göründü. accık huzursuz ve her şeyi çılgınca ağzına götürmek dışında başka bir şey yok çok şükür :) inşallah herkesin böyle kolay geçer. Hatta daha kolay :)
Teşeklür ederim
inşallah canım genzimiz açılsın diye banyo yaptırdık bakalım faydası olacak mı
Sizede geçmiş olsun .
ay ne güzel bizimde çıksa biran önce .inşallah
Kızlar kontrolumuzu olduk 9 kilo 80 gram boyu da 70 cm olmuştadımlara başlıyoruz yavaş yavaş çok heyecanlıyım :) Kerem biraz hastaydı yazmıştım şükür ki Ciğerleri boğazı vs temiz sadece burun tıkanıklığı var. Öksürük de burnu tikanik olduğu için ağzından nefes alıyor boğazı kuruyor ondan yapıyor dedi. Normal klasik önlemleri söyledi ama ben zaten hepsini yapıyorum yine de tıkanıyor bu kış zor geçecek gibi bu konuda Dış belirtileri aynen devam sertlik de var ama görünürde dis yok hala, yakında çıkar dedi. Şimdilik yeni araştırma konularim yoğurt yapma, Buharda sebze haşlama falan
Teşekkür ederim canım maşallah siz atlatmışsınız .Çok geçmiş olsun(
maşallah küçük beye :) neyseki ciğere inmemelilerdi şuan bizde aynı durum var burun tıkalı hapşırup duruyor. Ek gıdaya bizdede başlayabilirsiniz sesi doktorumuz ama ben daha araştırma evresindeyim hem hastalığıda toparlanır .Kızlar kontrolumuzu olduk 9 kilo 80 gram boyu da 70 cm olmuştadımlara başlıyoruz yavaş yavaş çok heyecanlıyım :) Kerem biraz hastaydı yazmıştım şükür ki Ciğerleri boğazı vs temiz sadece burun tıkanıklığı var. Öksürük de burnu tikanik olduğu için ağzından nefes alıyor boğazı kuruyor ondan yapıyor dedi. Normal klasik önlemleri söyledi ama ben zaten hepsini yapıyorum yine de tıkanıyor bu kış zor geçecek gibi bu konuda Dış belirtileri aynen devam sertlik de var ama görünürde dis yok hala, yakında çıkar dedi. Şimdilik yeni araştırma konularim yoğurt yapma, Buharda sebze haşlama falan
sağol Canım benimMerhaba arkaşlar hasta bebeklermixs şifa diliyorum annelerine de sabır.
Bizde salı günü sünnet randevusu aldın inşallah bizde rahat atlatırız.
Evt ya maziye goturdun beniEvet gerçekten zor da olsa buyuyorlar .Hatırlıyorum da gaz problemi yaşadığımız dönemlerde sen kızım 82 günlük oldu sanırım gazı bitti yazmistin benimki de kırk günlük falandi bana ne kadar uzun gelmişti o sure:)
Ay ben de cok cirkinmis cok cok cok diyorum guluyor :))@dstn33 biz de çok kullanırız o kelimeyi :) çirkin diye de severiz,, herşeyi cılkını çıkararak irdelemek manasız geliyor bana da.. hangi duygularla söylediğin önemli.. çirkin kızım diye seviyorum, gülüyor :) önemli olan o bence.. gerisi boş.. herşeyi kitabına göre yapsak, herşey kusursuz mu olacak? Yahut hepsi kusursuz, aynı kalıplarla yetişmiş birbirinin tıpatıp aynısı olan yeni bir nesil mi yetiştireceğiz sanki.. hadi hepsi öyle oldu, başardık diyelim; mutlu mu olacaklar o muhteşem dünyalarında.. :) işin esası bu değil bence de, hak veriyorum sana kendi bakış açımla :)
Suan oral donemdeler cok normal emmesi gecici bir donem bu... 1 yasina kadar emecektir cesitli parmaklarini... bence mudahale etme bu durumaKızlar üç gündür kızım baş parmağını keşfetti.emzik gibi emiyor.sabah bi kalkıyorum parmak ağzında uyuyor.
Alışkanlık edinicek diye korkuyorum açıkçası.
Önceden iki üç parmağını alırdı ağzında.ama baş parmağını vakumlayarak emiyor.ağız yapısı bozulur diye korkuyorum.
Parmak emmesin diye emzik veriyorum.emme isteği azalsın diye.
Sağol canım sizde sorunsuz atlatırsınız inşCanım çok geçmiş olsun hayırlı olsun sünnetiniz.
Merhaba arkaşlar hasta bebeklermixs şifa diliyorum annelerine de sabır.
Bizde salı günü sünnet randevusu aldın inşallah bizde rahat atlatırız.
Evet bizimki de elinden tutunca ayaklarinin uzerine basmak istiyor hemen buyuyorlar keafediyorlar artikMutlu haftasonları anneler. Sizin bebeklerinizde de artık yatar konumdayken direkt ayağa kalkmaya çabalama durumu var mı. Ellerinden tutup oturtmaya çalıştığımda direkt ayaklanmak istiyor ayakta tutulunca çok hoşuna gidiyor. Ne yapacaz hep elimizle ayakta mı tutacaz yorucu oluyor.:S
Suan oral donemdeler cok normal emmesi gecici bir donem bu... 1 yasina kadar emecektir cesitli parmaklarini... bence mudahale etme bu duruma
Zannetmiyorum ama yine de rutin kontrolde drunuza bir danisin. Ama aslinda bebeklerde emme refleksi cok guclu ayni vakumla emiyor anne memesini de sadece biz artik cok alistik farketmiyoruz. Gecen kizim kucagimdayken elimi bir kapti basladi emmeye hemde birkac sn sonra bayagi bayagi acidigini hissettim :) gene de sor ama bence normalVakumlu bir şekilde emiyor.zor çıkarıyorum parmağını.zararlı olurmu damağı için?
Canım benim hoşbuldumHoşgeldin özlettin kendini canım
HoşbuldummmHoşgeldiiiiiiiiinnn
muayene ve sunnet ayni gun mu oluyor?
Canım benim hoşbuldumözletmemeye çalışacağım arkadaşlar şikayet edip durmazlarsa
Zannetmiyorum ama yine de rutin kontrolde drunuza bir danisin. Ama aslinda bebeklerde emme refleksi cok guclu ayni vakumla emiyor anne memesini de sadece biz artik cok alistik farketmiyoruz. Gecen kizim kucagimdayken elimi bir kapti basladi emmeye hemde birkac sn sonra bayagi bayagi acidigini hissettim :) gene de sor ama bence normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?