2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Deneyimlerinizi merakla bekliyorum
Bu arada ne kadarlık bebisiniz

Canim korkma bisi olmaz. O bebeklerin kendisini sakinleştirme yöntemi mudahale etmemeni tavsiye ederim. Uzmanlar da mudahale edilmemesini soyluyor.Sadece tirnaklari kisa ve elleri temiz tut.benim kızım anne karnından beri emiyor bazen bas parmagini bazen isaret parmagini bazen isaret ve orta bırlıkte agzina girebilecek her turlu kombinasyonu deniyor yani.
Ha bu kadar emme duygusu varken yalancı meme hiç tutmadı biberondan birşey içmeyi de hiç sevmiyordu zaten artık onu da almıyor ağzına. Sadece parmak

Iki gun de yetiyormus aslinda ya yurt disinda bu 3 gun kuralini hic uygulamiyorlaar benim de ek gıda konusunda kafam çok karışık

Daha iyiyiz toparladık.buharımız bitti carsamba günü.cok nadir öksürügümüz var o da geciyor yavas yavas.
Senin kuzular nasıl? Ayse baslayacak diodun okula? Duru 'da tamamen atlatmıstır insallah
Buhar kac gün verilmesi gerekiyor ? Bizde buhar alıyoruz dra sormayı unuttuk da. İlk defa buhar alıyoruz.

Sağol canım valla içimi rahatlattınız :)
Benimkide anne karnındayken elini komple ağzını sokardı,parmak emerdi :)
Emme refleksi güçlü ama anne memesine gelince öğğğ yapıyo hanımefendi

Icim cızlaya cızlaya okudum neyse ki gecti ve bebegini saglikla kucağina aldın. Cennet ayağının altında ne mutlu sana ve diger annelere.

Ayyy ne yorucu bi gündü hiç bitmicek gibi evimizi su bastı 3. Kez artık cinnet geçirdim kucağımda çocuk ağlıyo bi yandan odalara girmesin diye bezler koyuyorum yerlere eşim aşağıda boruyu kırmaya çalışıyo en sonunda kv de imdadıma yetişri Allah razı olsun. Onu temizledik kuzunun havası verelim dedik o da ayrı bi problem eşim karşısına geçiyo kızıldereli dansı mı yapmıyo ben ses çıksın diye elime ne geçerse bi yerlere vuruyorum bir de antibiyotik acı diye istemiyo öğürüyo yarısını kusuyo onu verirken ayrı bi problem şuan yatağımda uzandığıma i na na mı yo rum

Buyuk gecmis olsun ne oldu evinizi niye su basiyor cnm?

Size yardımcı olacak ne var acaba merak ettim?
Tabi hemen alta yazıyorum.
Arch mesaj mazini incelememe gerek yok ve 14 aydır seni takip etmesemde gayet politik bir insan olduğunu anlayacak kadar uzun bir suredir buradayım.
Sana birkaç gün önceki özel görüsmemizi hayırlatsam ne demek istedigimi anlarsın sanırım. Beni sevdiğin için olaylara mudahil olmamamı söylerken, grup kurulurken seninde müdahil olduğunu bizati sen bana yazdın. Ve bende bundan ve politikliğinden ve daha once beni dinlemiyorlar demenden yola çıkarak bize yardımcı olamayacağını, topiğin daha fazla karışmaması adına yetkiliden yardım istedim çünkü biz olayın dışinda ki arkadaslarla konuyu kapatın kapatın dedikce gündem oldu.
Buradan şunu da açıklayayım ki paylaşımımı kesinlikle alıntı yaptığım arkadaşların şahıslarıyla alakalı degil tamamen ve sadece topiği sakin tutmak adına yaptım.
Çünkü kendimi banlatmak pahasına da olsa kimsenin arkasından iş cevirip şikayette bulunamam.
A AysheDuru da yanlış anlamadıysam diger arkadaslar adına da konunun kapandığını bizlere bildirdi. (Neyse ki)
Yolumuz açık olsun.

Çok gecmis olsun gelince hersey ustuste gelir zaten.

Tabiki konu kapandi farah... ama söyle bir durum var arkadaş beni etiketlemiş ama sen cevap yazmissin bu dogru bir hareket degil.... ustelik benim adima beyanat vermis gibi olmussun bu da dogru bir davranis degil... seninle ozelden yazismis olmamiz ayri bir konu benim adima konusman ayri bir konu... mesaj haddini aşmiş... ben topikte ikili tartismalarda asla taraf olarak durmayacagimi bunu etik bulmadigimi yazan bir insanim... bir diger konu ise babamin oglu olsa huzursuzluk cikartani sikayet edecegim demis bir insanim... kimseyi de kayirmam... politik bir insan degilim....adaletli bir insanim....politikadan da oldum olasi hoslanmam... iste bu sebeplerden biraz gecmisimi okumaliydin... beni kaliplara sokmadan once... yani arch da o gruptan... politik bir insansin gibi... bu tur hitabetlerden hic hoslanmiyorum... ozur mayetinde veyahut bunun disinda yazacagin bir durum varsa ozelden yaz cunku artik bu topigi ikili konusmalarla mesgul etmeyelim. Topik amacindan sasti artik.

Canım topic sahibemiz sana kibarca üzerine vazife olmayan mevzuya karışma demek istemiş ama anlamamışsın. Kendisi her zaman bu topicte tarafsız kaldı.
Musade et de gerçek hayattaki isimleri, resimleri, cisimleri istemedikleri insanların telefonlarında dolaşan kişilerin şurada iki kelam etme hakkı olsun.
Sen site yöneticisini filan etiketleyerek gereksiz yere buyuttun olayı. Bıraksaydın iki üç mesaj akip gidecekti topicte. Ama bak hala bunu konuşuyoruz. Gereksiz çıkışlara gerek yok bence artık bu topicte. Bırakın aksin müdahil olmaya gerek yok her tartışmaya.
Bir de birini savunmadan önce biraz bekleyin bana kalırsa. Gelsin o kişi yazacağını yazsın. Baktınız olmadi o zaman destek yazarsınız. Kocaman insanlarız herkesin kendi verecek bir cevabi oluyor ama bir tartışmaya üçüncü kişi dahil olunca tartışma büyüyor. Biraz sabır.

İi geceler kizlar size birsey sorucam. Kizim haftaya alti ayini dolduracak. Geceleri sık sık uyanirdi ama bu gece degisti uyaniyor sonra basliyor deli gibi aglamaya susturamiyoruz bi sure. Ben normalde gece de emzirirdim uyurdu tekrar bu sefer gozu birsey gormeden agliyor bi sure. Esim odalarda gezdirdi falan anca susup emzirdim de uyudu bu gece ikinci kez bole yapiyor neyle ilgili acil yardim

Iki gun de yetiyormus aslinda ya yurt disinda bu 3 gun kuralini hic uygulamiyorlaar benim de ek gıda konusunda kafam çok karışık
Daha once başka bir yerde deneyimli bir anneden okudum ona göre yazıyorum. Havuç denemesindeilk 2 gün bir şey olmamış sadece huzursuzluk yapmış ama 3. Gün bebeğin cildinde alerjik reaksiyon oluşmuş. Annesinin yazdığına göre 3 gün kuralı olmasa 2. Günde biraksam başka bir besinden şüphelenecektim diyor. Eğer istersen nereden okuduğumu bulmaya çalışırım ama muhtemelen kapalı bir grupta diye hatırlıyorum bunları takip ettiğim yer.
O yüzden naçiz tavsiyem 3 gün kuralına uymak önlem amaçlı.

Çok geçmiş olsun, inşallah tekrar olmaz. Tesisatı doğru dürüst yapmıyorlar sonra eve yerleşen çekiyor sorunu. Allah kolaylık versin size.

Bir de ilaçtan çok çekmiş ve her şeyi denemiş biri olarak bir öneri sunabilirim. Tam istediğim görüntüyü bulamadım ama merak edersen gündüz ekleyebilirim şu ölçekli enjeksiyon tipli şeylerle artık daha kolay veriyorum. Gerçi ilk başta bunları da reddetti ama şimdi biraz olsun alıştı. Yanağına doğru damlatiyorum püskürtmesi zor oluyor diliyle kavrayıp dışarı atamadığı için. Dirençli bebeğe ilaç içirmek büyük zorluk. Kolay gelsin

Eklentiler

• images.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 50
Geçmiş olsun zor bir günmüş sizin için bizde hastayız doğa da ilacı ağzından geri çıkarıyor enjektörle veriyorum ama yutmuyor du bende ilacı yavaş yavaş verip her vermemde emziğinide veriyorum ağzına bir nebze işe yaradı buhar konusunda ne yapabilirsin bilmiyorum aklıma renkli ışıklı oyuncakları varsa onlarla dikkatini çekebilirsiniz yada em son çare telefondan basit bebek şarkıları açıp uzaktan gösterebilirsiniz ekran geçişleri az olan görüntüler bir kaç dakika oyalar belki zararlı ama insan böyle durumlarda çaresiz kalınca herşeyi deniyor

cok gecmis olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…