2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Avakado alerjik bir besinmis belki ondan olabilir :) Kimi bebekler için 10-11. Aylarda başlamak tavsiye ediliyor. İnsallah hemen geçer arkadaşım :)

@Dlkyvss yari uykulu oglan gogsumde taklalar atarken hayirli olsun yazmisim dalga gecer gibi olmus gecmis olsun
Bu yaşadığın durum bir fobi biliyor musun? Bende de var biraz, internette araştırdım başka yaşayanlar da varmış. Ben de mesela birine geçmiş olsun yerine başın sağ olsun demekten çok korkuyorum. Her geçmiş olsun diyeceğim zaman aklımın bir köşesinde "başın sağ olsun deme deme deme!" diye kendimi uyarıyorum veya geçmiş olsun dileyip üstünden zaman geçtikten sonra acaba başın sağolsun demiş miydim diye düşünüp duruyorum.

İsmi de vardı galiba ama unuttum. Saçma sapan fobilerden biri

Bassagligina gidip "darisi basina" diyen bir anneannenin torunuyum benal bende de cikti ortaya ah su genler

naber 3. Kişi

İnşallah canım teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun kuzuya bir an önce toparlasın inşallah.

Sünnete özel bir şeyler yapmayı düşünüyor musunuz ? :)

Düşünmüyorum canım

Sen
Sen
böyle yazınca hatırladım. Kandil mesajı atacaktim sevmediğim bir akrabama.Mesajı düzenleyip yollamak istedim. "Allahın rahmeti üzerinize olsun,kötülükler sizden uzak dursun " yazan ibareyi "Allahın rahmeti sizden uzak dursun,kötülükler üzerinize olsun"yazıp yollamisim.Tabi gonderdikten sonra okuyup fark ettim

Skandala gel

şuan test yaptırmayı düşünmüyorum. Belki bir yaşından sonra deri testi yaptırabilirim, böyle devam ederse ki inşallah etmez.Alerjen besinleri belirlemek ek gıdaya geçince hep daha zor diye düşünüyordum ben.Geçen doktor tam tersi daha kolay olacağını söyledi. Biz sonuçta gün içerisinde çok çeşitli besinler tüketiyoruz, alerjen olmaz diye düşündüklerimiz bile alerjen olabiliyormuş mesela.Havuç bile alerjen olabiliyormuş. Ben mesela buna çok şaşırdım. Neyse , ek gıdaya geçince 3 gün kuralı ile ilerleyeceğimiz için hangi besinin dokunduğunu bulmak daha kolay olur dedi. İnşallah bakalım. Deneme yanılmadan başka çaremiz yok. Bana mesela doktor yoğurtla değil sebzeyle başlıycaz dedi. Yoğurdu dudak kenarına şöyle bir sür bakalım tepki gösterecek mi dedi ama daha erken diye denemedim ben.Hipokort bizde de işe yaramamıştı.Bir cilt doktoru locoid kremle vazelini karıştıtirarak sürmemizi istedi. Ama 3 gün sonra bırakın dedi. Bırakınca tekrar çıktı.Ben de şimdi dediğin gibi baskılasın diye ara ara sürüyorum. Bu arada başka bir cilt doktoru kortizonlu diye sürmeyi bırakırsanız sonuca ulaşamazsınız dermatop diye kortizonlu bir krem verdi, sanırım onun da kortizon miktarı düşük, bitene kadar kullanın dedi.Ben de ne bulursam , ne duyarsam onla nemlendiriyorum. Günde4-5 kez nemlendiriyorum . Biri bitince diğerine geçiyorum. Gittiğim 5 farklı doktorun beşi de aynı şeyi söyledi. Sonuç olarak Nemlendirmekten başka çaresi yok bunun.1 yaşına kadar geçer dedi en son bir doktor ,inşallah diyorum.

Canim geç oldu ama ben de cvp vereyim. Aynısını bizde yaşadık 6 ayimiz dolmadan 3-4 gün önce falan. 2 gece yaptı aynı şeyi. Gözü Kapalı çığlık çığlığa ağlıyordu emmeye kalkınca. Zorla sakinlestiriyorduk. Sebebini bulamadım ama üç ihtimal var. Atak haftası, diş veya burun tıkanıklığı. Biz eşimle burun tıkanıklığı olduğunu düşündük ama diğerlerinden biri de olabilir sebep

Bassagligina gidip "darisi basina" diyen bir anneannenin torunuyum benal bende de cikti ortaya ah su genler
Evet genetik olarak aktarılmış belli ki. Çok güldüm ya anneannene. Ben de bundan korkuyorum işte birine derim yanlışlıkla, sonra nesilden nesile anlatırlar beni dillerden düşmem. Şu Gretchen şey değil mi hastaya baş sağlığı dileyen hani derler de gulerler. Çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…