Anne olunca iste boyle oluyor di mi@Dlkyvss yari uykulu oglan gogsumde taklalar atarken hayirli olsun yazmisim dalga gecer gibi olmusgecmis olsun
Avakado alerjik bir besinmis belki ondan olabilir :) Kimi bebekler için 10-11. Aylarda başlamak tavsiye ediliyor. İnsallah hemen geçer arkadaşım :)Evet bizim dr da 3 güne gerek yok dedi.Bizim ailede alerji yok tekrar teyit etti.Gerçi içimiz görünücek kadar beyazız ama
Ve bu arada avakado alerji yaptı galiba.Yanakları kızardı egzemamsı oldu.Bioderma atoderm sürdüm .Geçti.Kontrolde sorucam artık.Çok üstünde durmadım.Çok yedi çünkü.Miktarı da abarttı yani.Yüzü gözü de oldu .Onun da tuhaf bi dokusu var ya.Benim elimi de yakıyo bazen.Ondan da olabilir belki
Hem nasil...bir de tek bir skntidan bahsetmemis dertler derya olmus kizda ben hayirli olsun diyorumAnne olunca iste boyle oluyor di mi
Hem nasil...bir de tek bir skntidan bahsetmemis dertler derya olmus kizda ben hayirli olsun diyorum
Iyilik canimnabersiniz genclik
Bu yaşadığın durum bir fobi biliyor musun? Bende de var biraz, internette araştırdım başka yaşayanlar da varmış. Ben de mesela birine geçmiş olsun yerine başın sağ olsun demekten çok korkuyorum. Her geçmiş olsun diyeceğim zaman aklımın bir köşesinde "başın sağ olsun deme deme deme!" diye kendimi uyarıyorum veya geçmiş olsun dileyip üstünden zaman geçtikten sonra acaba başın sağolsun demiş miydim diye düşünüp duruyorum.@Dlkyvss yari uykulu oglan gogsumde taklalar atarken hayirli olsun yazmisim dalga gecer gibi olmusgecmis olsun
Bassagligina gidip "darisi basina" diyen bir anneannenin torunuyum benBu yaşadığın durum bir fobi biliyor musun? Bende de var biraz, internette araştırdım başka yaşayanlar da varmış. Ben de mesela birine geçmiş olsun yerine başın sağ olsun demekten çok korkuyorum. Her geçmiş olsun diyeceğim zaman aklımın bir köşesinde "başın sağ olsun deme deme deme!" diye kendimi uyarıyorum veya geçmiş olsun dileyip üstünden zaman geçtikten sonra acaba başın sağolsun demiş miydim diye düşünüp duruyorum.
İsmi de vardı galiba ama unuttum. Saçma sapan fobilerden biri
Canım topic sahibemiz sana kibarca üzerine vazife olmayan mevzuya karışma demek istemiş ama anlamamışsın. Kendisi her zaman bu topicte tarafsız kaldı.
Musade et de gerçek hayattaki isimleri, resimleri, cisimleri istemedikleri insanların telefonlarında dolaşan kişilerin şurada iki kelam etme hakkı olsun.
Sen site yöneticisini filan etiketleyerek gereksiz yere buyuttun olayı. Bıraksaydın iki üç mesaj akip gidecekti topicte. Ama bak hala bunu konuşuyoruz. Gereksiz çıkışlara gerek yok bence artık bu topicte. Bırakın aksin müdahil olmaya gerek yok her tartışmaya.
Bir de birini savunmadan önce biraz bekleyin bana kalırsa. Gelsin o kişi yazacağını yazsın. Baktınız olmadi o zaman destek yazarsınız. Kocaman insanlarız herkesin kendi verecek bir cevabi oluyor ama bir tartışmaya üçüncü kişi dahil olunca tartışma büyüyor. Biraz sabır.
İnşallah canım, biz nemlendirici olarak günde iki kez mustela stelatopia sürüyoruz, bu arada süt yoğurt tavuk fındık ve fıstık artık yemiyorum 20 gün sonra doktor süt içmeye basla ve bebeği gozlemle dedi ayrıca kanda çıkmaması demek alerji olmadığı anlamına gelmez dedi bence de öyle fındık fıstık yediğimde pancar gibi kızarmışti cildi ona eminim, soldugunda ve ya kizardiginda cildi senin dedigin söz geliyor aklıma ne sevineceksin ne uzuleceksin. Ama elde olmuyor çoğu zaman. Dedigim merhem kortizonlu, kollarinda yer kalmadı artık baskilasin diye 3 gün kullanip birakacagim hipokort bizde ise yaramadi ondaki kortizon miktarı cok cok azmis. Alerji uzmani da cildiye de aynı merhemi verince kullandik. İnşallah senin kuzu da atlatir bir an önce şimdiki yol haritanız nedir? Baska test vs yaptiracak mısınız yoksa gozleme devam mi..
inşallah canim kolaylıkla atlatirsinız
Bizim burun akıntımız ve hafif öksürüğümüz yine ciğere inmiş ama bu sefer daha az sorun var gibi filminde hemen tedavıye başlandı umarım cevap verir ve biran önce toparlanır oğlumzor bir geceydi saat başı kalktık diyebilirim
Sünnete özel bir şeyler yapmayı düşünüyor musunuz ? :)
ahaha bu cok iyimis yaBassagligina gidip "darisi basina" diyen bir anneannenin torunuyum benal bende de cikti ortaya ah su genler
SenBu yaşadığın durum bir fobi biliyor musun? Bende de var biraz, internette araştırdım başka yaşayanlar da varmış. Ben de mesela birine geçmiş olsun yerine başın sağ olsun demekten çok korkuyorum. Her geçmiş olsun diyeceğim zaman aklımın bir köşesinde "başın sağ olsun deme deme deme!" diye kendimi uyarıyorum veya geçmiş olsun dileyip üstünden zaman geçtikten sonra acaba başın sağolsun demiş miydim diye düşünüp duruyorum.
İsmi de vardı galiba ama unuttum. Saçma sapan fobilerden biri
Skandala gelSen
Sen
böyle yazınca hatırladım. Kandil mesajı atacaktim sevmediğim bir akrabama.Mesajı düzenleyip yollamak istedim. "Allahın rahmeti üzerinize olsun,kötülükler sizden uzak dursun " yazan ibareyi "Allahın rahmeti sizden uzak dursun,kötülükler üzerinize olsun"yazıp yollamisim.Tabi gonderdikten sonra okuyup fark ettim
şuan test yaptırmayı düşünmüyorum. Belki bir yaşından sonra deri testi yaptırabilirim, böyle devam ederse ki inşallah etmez.Alerjen besinleri belirlemek ek gıdaya geçince hep daha zor diye düşünüyordum ben.Geçen doktor tam tersi daha kolay olacağını söyledi. Biz sonuçta gün içerisinde çok çeşitli besinler tüketiyoruz, alerjen olmaz diye düşündüklerimiz bile alerjen olabiliyormuş mesela.Havuç bile alerjen olabiliyormuş. Ben mesela buna çok şaşırdım. Neyse , ek gıdaya geçince 3 gün kuralı ile ilerleyeceğimiz için hangi besinin dokunduğunu bulmak daha kolay olur dedi. İnşallah bakalım. Deneme yanılmadan başka çaremiz yok. Bana mesela doktor yoğurtla değil sebzeyle başlıycaz dedi. Yoğurdu dudak kenarına şöyle bir sür bakalım tepki gösterecek mi dedi ama daha erken diye denemedim ben.Hipokort bizde de işe yaramamıştı.Bir cilt doktoru locoid kremle vazelini karıştıtirarak sürmemizi istedi. Ama 3 gün sonra bırakın dedi. Bırakınca tekrar çıktı.Ben de şimdi dediğin gibi baskılasın diye ara ara sürüyorum. Bu arada başka bir cilt doktoru kortizonlu diye sürmeyi bırakırsanız sonuca ulaşamazsınız dermatop diye kortizonlu bir krem verdi, sanırım onun da kortizon miktarı düşük, bitene kadar kullanın dedi.Ben de ne bulursam , ne duyarsam onla nemlendiriyorum. Günde4-5 kez nemlendiriyorum . Biri bitince diğerine geçiyorum. Gittiğim 5 farklı doktorun beşi de aynı şeyi söyledi. Sonuç olarak Nemlendirmekten başka çaresi yok bunun.1 yaşına kadar geçer dedi en son bir doktor ,inşallah diyorum.İnşallah canım, biz nemlendirici olarak günde iki kez mustela stelatopia sürüyoruz, bu arada süt yoğurt tavuk fındık ve fıstık artık yemiyorum 20 gün sonra doktor süt içmeye basla ve bebeği gozlemle dedi ayrıca kanda çıkmaması demek alerji olmadığı anlamına gelmez dedi bence de öyle fındık fıstık yediğimde pancar gibi kızarmışti cildi ona eminim, soldugunda ve ya kizardiginda cildi senin dedigin söz geliyor aklıma ne sevineceksin ne uzuleceksin. Ama elde olmuyor çoğu zaman. Dedigim merhem kortizonlu, kollarinda yer kalmadı artık baskilasin diye 3 gün kullanip birakacagim hipokort bizde ise yaramadi ondaki kortizon miktarı cok cok azmis. Alerji uzmani da cildiye de aynı merhemi verince kullandik. İnşallah senin kuzu da atlatir bir an önce şimdiki yol haritanız nedir? Baska test vs yaptiracak mısınız yoksa gozleme devam mi..
inşallah canim kolaylıkla atlatirsinız
Masallahhhhayirli saglikli uzun ömru olsun ins
Teşekkürler kızlar hepimizin bebişlerinin sağlıklı hayırlı mutlu uzun ömürleri olsun inşallah
Canim geç oldu ama ben de cvp vereyim. Aynısını bizde yaşadık 6 ayimiz dolmadan 3-4 gün önce falan. 2 gece yaptı aynı şeyi. Gözü Kapalı çığlık çığlığa ağlıyordu emmeye kalkınca. Zorla sakinlestiriyorduk. Sebebini bulamadım ama üç ihtimal var. Atak haftası, diş veya burun tıkanıklığı. Biz eşimle burun tıkanıklığı olduğunu düşündük ama diğerlerinden biri de olabilir sebepİi geceler kizlar size birsey sorucam. Kizim haftaya alti ayini dolduracak. Geceleri sık sık uyanirdi ama bu gece degisti uyaniyor sonra basliyor deli gibi aglamaya susturamiyoruz bi sure. Ben normalde gece de emzirirdim uyurdu tekrar bu sefer gozu birsey gormeden agliyor bi sure. Esim odalarda gezdirdi falan anca susup emzirdim de uyudu bu gece ikinci kez bole yapiyor neyle ilgili acil yardim
Bassagligina gidip "darisi basina" diyen bir anneannenin torunuyum benal bende de cikti ortaya ah su genler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?