2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay seninki daha kötüymüş. Birini hadi dil sürçmesi der gecistirirsin ama bu daha zor. Nasıl çevirdin peki?

Aynı durumda olan biri olarak şuraya kivrilayim cevaplar için :) benim de kafam karışık çünkü. Dun doktorun dediği 1 çay bardağının 4te 1i ile başlanacak eğer bir sıkıntı çıkmazsa 3 gün sonra falan çay bardağınin yarısına çıkılacak. Ama bana yarım çay bardağı yoğurt çok geldi açıkçası o yüzden deneyimlilerin cevaplarını bekliyorum. Bi de 1 yasina kadar her gün mayalasan olur dedi gözlerim böyle açıldı

Her gün mayalamak zor değil aslında canım korkmasın gözün :)
Neyle başladınız peki , sebze falan verdin mi?:)

Insallah hemen toparlar. Yaa uyku problemi kalmıyor insanin gozunde onlar iyi olsun yeter ki.
Akraban anlamamıstır bile ben sahsen bazen okumuyorum kim yazmis bugun ne diye düşunup amin Allah razı olsun diyip geciyorum. Birdahakine okusam iyi olacak galiba neye amin dedigimizi bilelim

Tünaydın,bende sevmem böyle kasvetli havaları ya.. yaz cocuguyum belki ondandır:) kar yagsa keskeee... hem hava da temizlenir...

Her gün mayalamak zor değil aslında canım korkmasın gözün :)
Neyle başladınız peki , sebze falan verdin mi?:)
Dun mayaladım minicik kavanoza aslında zor değil gerçekten ama 1 yaş çok geldi cnm ama olsun bebişler taze taze yesin :) daha sebze vermedim yoğurtla başlıyorum 3 gün sonra sebze de eklicem cnm

Dun mayaladım minicik kavanoza aslında zor değil gerçekten ama 1 yaş çok geldi cnm ama olsun bebişler taze taze yesin :) daha sebze vermedim yoğurtla başlıyorum 3 gün sonra sebze de eklicem cnm
Bende yoğurtla başlamak istedim. Bazı kaynaklarda 7. Ayda başlayın yazıyor doktorum 6da başlayın dedi. Yarın başlıycaz artık. :)
Nedense çok heyecanlıyım. Hero baby nin minik kavanozdaki muhallebilerinden aldık onları boşaltıp kavonozları mayalık kullanıcam :) minnacık :)

Canım nedenini bilmiyorum ama bizde de oluyor her hafta değişik birşeyler oluyor,mesela bu aralar yüzümü yoluyor kafasını omzuma vuruyor .Ben dis çıkarma belirtisi diye düşünüyorum

Ben de a101den aldım çok tatlı cam kavanozlar :)

Çok sağol canım. Şırıngaya çekiyorum sonra kaşığa koyup veriyorum az az biraz daha alıyo ama bugün oyun yapıyo ağzında biriktirip tükürüyo ben koyuyırum tekrar tükürüyo gülüyo kahkaha o an ısırasım geliyo hava konusunda oyunları da bi süre idare ediyo telefonda denedik ama yok artık bütün şebeklikleri yapıcaz o havasını alsın da

Ay seninki daha kötüymüş. Birini hadi dil sürçmesi der gecistirirsin ama bu daha zor. Nasıl çevirdin peki?
Annemi aradım hemen o da dedi ki merak etme okumamistir diye (yaşı vardı mesajı yazdığım kisinin) bende bir şey yapmadim

Merhaba canım ben ilk gün 1 çay kaşığı verdim. Ertesi gün 1 tatlı kaşığı şimdi 11 gün oldu 2 3 yemek kaşığı veriyorum daha fazlasini vermiyorum onu bile zor yiyor zaten.Hayırlı olsun ek gidaniz

Bana da çok geldi o miktar zaten hala o kadar miktar vermiyorum yemiyor da zaten bende zorlamiyorum

Aynen dediğin gibi oldu .Anlamadı bile ama bana büyük ders oldu

Çok sağol canımm, bizim ki de şırıngalı onu hiç almıyo elleriyle vuruyo çekiştiriyo elleri tutuyorum kafayı sallıyo ayy o anlar çok komik oluyoruz

Peki canım bi süre sonra hem sebze hem yoğurt hem meyve yiyecek bir günde. Onlarin hepsinin toplamı ne kadar olmali sence yani bir günde toplam ne kadar ek gıda 6 aylık bir bebek için?

Kizlar az önce hayri gozlukgillerin video sunu izledim. Bir çorba kaşığı başlayın.bir haftada artira artira bir kaseye ulasinca durn dedi

Iyilik canimoglana bakip bakip guluyoruz oyun halisindaki oyuncaklara tarzan gibi asilip ciglik atiyorseruven ormaninin hakkkini veriyor..sizde durumlar nasil

bizde de emir paşanın şekerleme saatiydi,biz de hemen kahvalti yaptik
simdi uyandi paşam. temizlik yapmam lazim,emir de babasiyla

sizde durumlar nasil Gretchen Grundler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…