- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- 63
Ayni ayni bi elini sokuyor agzina bi oyuncaklara saldiriyor bi kasiyiciyi tutuyor cilginIyilik canimoglana bakip bakip guluyoruz oyun halisindaki oyuncaklara tarzan gibi asilip ciglik atiyor seruven ormaninin hakkkini veriyor..sizde durumlar nasil
Ay seninki daha kötüymüş. Birini hadi dil sürçmesi der gecistirirsin ama bu daha zor. Nasıl çevirdin peki?Sen
Sen
böyle yazınca hatırladım. Kandil mesajı atacaktim sevmediğim bir akrabama.Mesajı düzenleyip yollamak istedim. "Allahın rahmeti üzerinize olsun,kötülükler sizden uzak dursun " yazan ibareyi "Allahın rahmeti sizden uzak dursun,kötülükler üzerinize olsun"yazıp yollamisim.Tabi gonderdikten sonra okuyup fark ettim
Aynı durumda olan biri olarak şuraya kivrilayim cevaplar için :) benim de kafam karışık çünkü. Dun doktorun dediği 1 çay bardağının 4te 1i ile başlanacak eğer bir sıkıntı çıkmazsa 3 gün sonra falan çay bardağınin yarısına çıkılacak. Ama bana yarım çay bardağı yoğurt çok geldi açıkçası o yüzden deneyimlilerin cevaplarını bekliyorum. Bi de 1 yasina kadar her gün mayalasan olur dediY yakamozeinstein canım mrb. 6ayımız doldu bizimde . Yoğurtla başlamak istiyorum . Sütü kaynatıp konserve haline getirip 1gece önceden mayalamayı düşünüyorum. Siz miktar olarak nasıl başladınız ?
Her gün mayalamak zor değil aslında canım korkmasın gözün :)Aynı durumda olan biri olarak şuraya kivrilayim cevaplar için :) benim de kafam karışık çünkü. Dun doktorun dediği 1 çay bardağının 4te 1i ile başlanacak eğer bir sıkıntı çıkmazsa 3 gün sonra falan çay bardağınin yarısına çıkılacak. Ama bana yarım çay bardağı yoğurt çok geldi açıkçası o yüzden deneyimlilerin cevaplarını bekliyorum. Bi de 1 yasina kadar her gün mayalasan olur dedigözlerim böyle açıldı
Insallah hemen toparlar. Yaa uyku problemi kalmıyor insanin gozunde onlar iyi olsun yeter ki.Daha iyi çok şükür en azından öksürük ve akıntılar azaldı inşallah bi kaç güne tamamen toparlar . Hem de ne kötü oluyor benim kızım 1 den önce uyumuyor normalde artık kızım sen yeter ki iyileş uyumasan da olur diyorum :)
Akraban anlamamıstır bileSen
Sen
böyle yazınca hatırladım. Kandil mesajı atacaktim sevmediğim bir akrabama.Mesajı düzenleyip yollamak istedim. "Allahın rahmeti üzerinize olsun,kötülükler sizden uzak dursun " yazan ibareyi "Allahın rahmeti sizden uzak dursun,kötülükler üzerinize olsun"yazıp yollamisim.Tabi gonderdikten sonra okuyup fark ettim
Tünaydın,bende sevmem böyle kasvetli havaları ya.. yaz cocuguyum belki ondandır:) kar yagsa keskeee... hem hava da temizlenir...Günaydıııın. Çok kasvetli bir hava var istanbulda. Herzaman hava durumu çok etkilemiştir beni. Kar yağsa bile mutlu oluyorum izlerken ama kasım çocuğu olmama rağmen bu kapalı karanlık gökyüzü hiç bana göre değil.
HahahahahahahhahhaBassagligina gidip "darisi basina" diyen bir anneannenin torunuyum benal bende de cikti ortaya ah su genler
Dun mayaladım minicik kavanoza aslında zor değil gerçekten ama 1 yaş çok geldi cnm ama olsun bebişler taze taze yesin :) daha sebze vermedim yoğurtla başlıyorum 3 gün sonra sebze de eklicem cnmHer gün mayalamak zor değil aslında canım korkmasın gözün :)
Neyle başladınız peki , sebze falan verdin mi?:)
Bende yoğurtla başlamak istedim. Bazı kaynaklarda 7. Ayda başlayın yazıyor doktorum 6da başlayın dedi. Yarın başlıycaz artık. :)Dun mayaladım minicik kavanoza aslında zor değil gerçekten ama 1 yaş çok geldi cnm ama olsun bebişler taze taze yesin :) daha sebze vermedim yoğurtla başlıyorum 3 gün sonra sebze de eklicem cnm
Canım nedenini bilmiyorum ama bizde de oluyor her hafta değişik birşeyler oluyor,mesela bu aralar yüzümü yoluyor kafasını omzuma vuruyor .Ben dis çıkarma belirtisi diye düşünüyorumİi geceler kizlar size birsey sorucam. Kizim haftaya alti ayini dolduracak. Geceleri sık sık uyanirdi ama bu gece degisti uyaniyor sonra basliyor deli gibi aglamaya susturamiyoruz bi sure. Ben normalde gece de emzirirdim uyurdu tekrar bu sefer gozu birsey gormeden agliyor bi sure. Esim odalarda gezdirdi falan anca susup emzirdim de uyudu bu gece ikinci kez bole yapiyor neyle ilgili acil yardim
Ben de a101den aldım çok tatlı cam kavanozlar :)Bende yoğurtla başlamak istedim. Bazı kaynaklarda 7. Ayda başlayın yazıyor doktorum 6da başlayın dedi. Yarın başlıycaz artık. :)
Nedense çok heyecanlıyım. Hero baby nin minik kavanozdaki muhallebilerinden aldık onları boşaltıp kavonozları mayalık kullanıcam :) minnacık :)
Çok sağol canım. Şırıngaya çekiyorum sonra kaşığa koyup veriyorum az az biraz daha alıyo ama bugün oyun yapıyo ağzında biriktirip tükürüyo ben koyuyırum tekrar tükürüyo gülüyo kahkaha o an ısırasım geliyoGeçmiş olsun zor bir günmüş sizin için bizde hastayız doğa da ilacı ağzından geri çıkarıyor enjektörle veriyorum ama yutmuyor du bende ilacı yavaş yavaş verip her vermemde emziğinide veriyorum ağzına bir nebze işe yaradı buhar konusunda ne yapabilirsin bilmiyorum aklıma renkli ışıklı oyuncakları varsa onlarla dikkatini çekebilirsiniz yada em son çare telefondan basit bebek şarkıları açıp uzaktan gösterebilirsiniz ekran geçişleri az olan görüntüler bir kaç dakika oyalar belki zararlı ama insan böyle durumlarda çaresiz kalınca herşeyi deniyor
Annemi aradım hemen o da dedi ki merak etme okumamistir diye (yaşı vardı mesajı yazdığım kisinin) bende bir şey yapmadimAy seninki daha kötüymüş. Birini hadi dil sürçmesi der gecistirirsin ama bu daha zor. Nasıl çevirdin peki?
Merhaba canım ben ilk gün 1 çay kaşığı verdim. Ertesi gün 1 tatlı kaşığı şimdi 11 gün oldu 2 3 yemek kaşığı veriyorum daha fazlasini vermiyorum onu bile zor yiyor zaten.Hayırlı olsun ek gidanizY yakamozeinstein canım mrb. 6ayımız doldu bizimde . Yoğurtla başlamak istiyorum . Sütü kaynatıp konserve haline getirip 1gece önceden mayalamayı düşünüyorum. Siz miktar olarak nasıl başladınız ?
Bana da çok geldi o miktar zaten hala o kadar miktar vermiyorum yemiyor da zaten bende zorlamiyorumAynı durumda olan biri olarak şuraya kivrilayim cevaplar için :) benim de kafam karışık çünkü. Dun doktorun dediği 1 çay bardağının 4te 1i ile başlanacak eğer bir sıkıntı çıkmazsa 3 gün sonra falan çay bardağınin yarısına çıkılacak. Ama bana yarım çay bardağı yoğurt çok geldi açıkçası o yüzden deneyimlilerin cevaplarını bekliyorum. Bi de 1 yasina kadar her gün mayalasan olur dedigözlerim böyle açıldı
Aynen dediğin gibi oldu .Anlamadı bile ama bana büyük ders olduInsallah hemen toparlar. Yaa uyku problemi kalmıyor insanin gozunde onlar iyi olsun yeter ki.
Akraban anlamamıstır bileben sahsen bazen okumuyorum kim yazmis bugun ne diye düşunup amin Allah razı olsun diyip geciyorum. Birdahakine okusam iyi olacak galiba neye amin dedigimizi bilelim
Çok sağol canımm, bizim ki de şırıngalı onu hiç almıyo elleriyle vuruyo çekiştiriyo elleri tutuyorum kafayı sallıyo ayy o anlar çok komik oluyoruzDaha once başka bir yerde deneyimli bir anneden okudum ona göre yazıyorum. Havuç denemesindeilk 2 gün bir şey olmamış sadece huzursuzluk yapmış ama 3. Gün bebeğin cildinde alerjik reaksiyon oluşmuş. Annesinin yazdığına göre 3 gün kuralı olmasa 2. Günde biraksam başka bir besinden şüphelenecektim diyor. Eğer istersen nereden okuduğumu bulmaya çalışırım ama muhtemelen kapalı bir grupta diye hatırlıyorum bunları takip ettiğim yer.
O yüzden naçiz tavsiyem 3 gün kuralına uymak önlem amaçlı.
Çok geçmiş olsun, inşallah tekrar olmaz. Tesisatı doğru dürüst yapmıyorlar sonra eve yerleşen çekiyor sorunu. Allah kolaylık versin size.
Bir de ilaçtan çok çekmiş ve her şeyi denemiş biri olarak bir öneri sunabilirim. Tam istediğim görüntüyü bulamadım ama merak edersen gündüz ekleyebilirim şu ölçekli enjeksiyon tipli şeylerle artık daha kolay veriyorum. Gerçi ilk başta bunları da reddetti ama şimdi biraz olsun alıştı. Yanağına doğru damlatiyorum püskürtmesi zor oluyor diliyle kavrayıp dışarı atamadığı için. Dirençli bebeğe ilaç içirmek büyük zorluk. Kolay gelsin
Peki canım bi süre sonra hem sebze hem yoğurt hem meyve yiyecek bir günde. Onlarin hepsinin toplamı ne kadar olmali sence yani bir günde toplam ne kadar ek gıda 6 aylık bir bebek için?Annemi aradım hemen o da dedi ki merak etme okumamistir diye (yaşı vardı mesajı yazdığım kisinin) bende bir şey yapmadim
Merhaba canım ben ilk gün 1 çay kaşığı verdim. Ertesi gün 1 tatlı kaşığı şimdi 11 gün oldu 2 3 yemek kaşığı veriyorum daha fazlasini vermiyorum onu bile zor yiyor zaten.Hayırlı olsun ek gidaniz
Bana da çok geldi o miktar zaten hala o kadar miktar vermiyorum yemiyor da zaten bende zorlamiyorum
Aynen dediğin gibi oldu .Anlamadı bile ama bana büyük ders oldu
Aynen canım çok sağol :)Çok gecmis olsun gelince hersey ustuste gelir zaten.
Iyilik canimoglana bakip bakip guluyoruz oyun halisindaki oyuncaklara tarzan gibi asilip ciglik atiyor seruven ormaninin hakkkini veriyor..sizde durumlar nasil
Ben de diyorum ki ney hayırlı oluyo kendi mesajımı okuyorum sonra dedim herhalde yanlış yazdı başkasına yazıcağını bana yazdıDlkyvss yari uykulu oglan gogsumde taklalar atarken hayirli olsun yazmisim dalga gecer gibi olmus gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?