2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Buyuk gecmis olsun ne oldu evinizi niye su basiyor cnm?
Sağol canım. Üst komşular inşaat yapıyo özellikle dublex de oturanlar balkondan bütün pislikleri borudan akıtıyorlar, bizim ev tam dirsek de kalıyo orda birikiyo yağmur yağınca su gidemiyo geri çıkıyo en yakın ev de bizim olduğu için geri geliyo boruyu kırdı eşim içinden köpük süngerler(bunların bi kısmı benim evimde) kocaman paslı bi demir çıktı şaka gibiydi bütün gece apartmandakilere ne gibi işkenceler yapsam diye düşündüm

her gun yeniden mi bastan mi tekrar mi

her gun yeniden mi bastan mi tekrar mi
Aynen canım şaka maka günlük rutinimiz olacak gibi bu iş :)

Yoğurt mayalama zor bir işlem değil aslında ama bazı doktolar da 3 gunluk kadar olabilir yeter ki ekşi olmasın diyorlar.
Benim doktor bunu 1 yaşından sonra için söyledi cnm 3 günlük olabilir diye ama tabi haklısın degisiklik gösteriyor doktorların söyledikleri. Evet zor değil Yoğurt mayalamak ama aklıma şu geldi ev dışında hiç bir yerde kalmicaz mi 1 yasina kadar

Bende her gun mayalamayı düşünuyorum ama mesela oldu ki tutmadı ya da acil bir yere çıktık eve gec geldik yedirmeyecekmiyim yani? Üç gunluk degil ama duruma göre iki gunluk yediririm.

O masraflarinizla ilgilenmeleri gerekir bu durumda... onlarin insaat durumu size zarar veriyorsa... kat mulkiyeti kanununa gore zaten ortak tesisat borulariyla ilgili giderler binanin ortak masrafi oluyor...

Her şey için mi bu kural gecerliymis cnm yani yoğurt sebze meyve ?
anladığım kadarıyla evet.zaten belli bir süre tek ogün verilecek. Sonra kahvaltı ve bir ogün daha sonra artcak. İsterseniz sizde bir dinleyin. Sadece yogurttan sonra meyve diyor o kısmı hariç diğer kısımlara itibar ettim. Çok iyi dr

Sağol canım yarın başlıycaz inş :)

Bence hergün mayalamaya gerek yok tabi herkes kendi bilir de iki üç günlük olabilir diye düşünüyorum kutu sütle yapıcaksanız zaten bir kıymeti yok hergün mayalasanızda uht sütlerin bir vitamini kalmıyor pastörize sütle minik bit kavanoz iki gün yedirilebilir ama ben açık süt alıcam küçük kavanozlara mayalayıp iki günde bir yenisi açsam olurmu acaba

6 aylık bebek için bir kase fazla değilmi her öğünde bir kase yoğurt meyve sebze yerse emmez gibi geliyor bana ama
6 aylikken tek ogün veriyorlar. 7. Aya doğru sanırım iki öğün oluyor. Normal üç öğün yemesi1 yasa doğru olmalı. O zamanlar dediğiniz gibi emme aralıkları açılmış oluyor. Kaseden kasıt 1 çay bardağı sanırım minik kase kadar. Zaten onu da yerler mi belli değil :) bende tam bilemiyorum. 179. Günü bekliyorum bende. Bir gün geç doğdu oğlum.

Canım yoğurdun içindki laktik asit yoğurt bekledikçe artıyormuş . Fazla laktik asitte bebeklere önerilmediği için her gün mayalanması gerektiğini okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…