2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Blw sayfasında aktif paylaşım olacak mı? Ben bir ara indirdim uygulamayı ama çok pasif geldi bana yani yazan pek yoktu. Varsa geleyim :) arch2401

Ek gıdaya bizde 9 şubatta başlayacağız. Açıkcası çok heyecanlıyım. Neler yapabileceğimle ilgili okuyorum. Başlayan arkadaşlar bilgilerini, deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.

kizlar bebisleri uyuttuktan sonra yatirdiginiz yer(kendi odalari,salon veya oturma odasi) aşırı sessiz mi?
telefonu falan sessize alip parmak ucunda mi yuruyorsunuz?
yoksa sese alissin diye her turlu sesi cekinmeden yapiyor musunuz?

kizlar bebisleri uyuttuktan sonra yatirdiginiz yer(kendi odalari,salon veya oturma odasi) aşırı sessiz mi?

Ani gürültü yapmamaya çalışıyorum ama az önce mutfakta yanımda uyudu mesela ben yemeğe devam ettim . Zaten beyaz gürültüyle uyuyor benimki. Sese alışık yani. Tabi ani ve yüksek seste irkiliyor bazen.

İlk seçenek.
Zaten zor uyuyor bende dinleneyim diye çıt çıkartmıyorum. Yoksa akşam olmuyor yoruluyorum. Uyuyunca daha mutlu ve dinlenmiş bi bebek oluyor sese alıştırmaya çalışmak benim için çokkkk zor.

BeyazBulut Merhaba nasılsın? Doktorun mama yerine ek gıdaya arttıralim demişti sanırım nasıl bir yol uyguluyorsun? Günde ne kadar neler veriyorsun paylaşabilir misin ?

ayni secenekteyiz
ben sese alistiracagim diyordum hamileyken ama uyumasi icin ugrastiktan sonra nefes bile almak istemiyorum ki uyusun,ben de dinleneyim
alistirmak da lazim ama olmuyor iste.

Ani gürültü yapmamaya çalışıyorum ama az önce mutfakta yanımda uyudu mesela ben yemeğe devam ettim . Zaten beyaz gürültüyle uyuyor benimki. Sese alışık yani. Tabi ani ve yüksek seste irkiliyor bazen.

yemek yerken cok ses cikmiyor da mesela yemek yapsan tencere sesine falan uyanir mi,oyle sesler?

Şşş sessiz ol, çocuğu uyandıracaksın. Daimi sessizlik. Çünkü uykusu çabuk dağılıyor ve yeniden dalması zor oluyor. Uyumayinca da söylendiği gibi huzursuz oluyor.

Ben genelde çok gürültü yapmamaya çalışıyorum. Yuksek ve ani gürültüler özellikle. Ama makina calistiriyorm süpürge çamaşır gibi. Yine de şöyle düşünüyorum ben kendim gurultude mi uyuyorum ki çocuk da gurultude uyusun:) Uyku için biz nasıl sessiz, huzurlu ortam arıyorsak onlar da öyleler bence.

Şşş sessiz ol, çocuğu uyandıracaksın. Daimi sessizlik. Çünkü uykusu çabuk dağılıyor ve yeniden dalması zor oluyor. Uyumayinca da söylendiği gibi huzursuz oluyor.

uyandirdin iste cocugu

sessizce bir soru daha sorayim
emir de hemen etkileniyor sesten.
biz bu bebeleri boyle mi dogurduk yani sese hassas yoksa sonradan mi boyle yaptik.sesten rahatsiz olmayan bebe yapan ciksin ortaya

Kessinlikle katılıyorum. Ama dışarıda falan bazen onca sese rağmen uyuduğu oluyor, uyuduğu o anki ortama bağlı demekki .
Bu arada çocuğu uyuttum evi süpürdüm cümlesi bi hayal benim için.
Maşallah Damlaya uyusunda büyüsün

Blw sayfasında aktif paylaşım olacak mı? Ben bir ara indirdim uygulamayı ama çok pasif geldi bana yani yazan pek yoktu. Varsa geleyim :) arch2401
Canim bu forum icerisinde bir sayfa olusturduk ordan aktif olarak paylasim yapacagiz hatta yazmaya baslayan arkadaslarimiz da var :) bir de tam 180 gun ne zaman doluyor senin?

Ek gıdaya bizde 9 şubatta başlayacağız. Açıkcası çok heyecanlıyım. Neler yapabileceğimle ilgili okuyorum. Başlayan arkadaşlar bilgilerini, deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.
Blw ile mi baslayacaksin klasik mi? Bende 8 ila 14 subat arasi bir donemde baslamayi planliyorum

BeyazBulut Merhaba nasılsın? Doktorun mama yerine ek gıdaya arttıralim demişti sanırım nasıl bir yol uyguluyorsun? Günde ne kadar neler veriyorsun paylaşabilir misin ?
Canım doktor dedide doğa hasta oldu ek gıda biraz ertelendi hala başlamadım sayılır bikaç şey tattırdım sadece bekliyorum iyice iyileşmesini

uyandirdin iste cocugu

sessizce bir soru daha sorayim
emir de hemen etkileniyor sesten.
biz bu bebeleri boyle mi dogurduk yani sese hassas yoksa sonradan mi boyle yaptik.sesten rahatsiz olmayan bebe yapan ciksin ortaya
Sonradan yaptık diye düşünüyorum. İlk başta yabancı bir misafir gibiydi rahat etsin diye her şeyi yaptık. Sonraları evin bireyi olunca alıştığı düzeni sağlamaya mecbur kaldık. Yani aslında kendimiz ettik kendimiz bulduk

Blw ile mi baslayacaksin klasik mi? Bende 8 ila 14 subat arasi bir donemde baslamayi planliyorum
Bizim çocuk doktorumuz sadece Blw yetersiz buluyor. O yüzden klasik+blw gitmeyi düşünüyorum. Şubat kontrolünde nasıl başlayacağımı anlatacak sanırım. Ama bende şimdiden araştırıyorum.

Bizim çocuk doktorumuz sadece Blw yetersiz buluyor. O yüzden klasik+blw gitmeyi düşünüyorum. Şubat kontrolünde nasıl başlayacağımı anlatacak sanırım. Ama bende şimdiden araştırıyorum.
Bizim drumuz da 8. Aydan itibaren blw nin daha etkin oldugunu soyluyor ve klasik basla dedi ama ben baslamadim cunku duzeltilmis 180 gunu bekliyorum o gunku motor gelisimune gore hareket etmeyi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…