2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
6 ay dolmuş oluyor ya. 6 ay yaşamış oluyor çock hesaplarsan. Doğru zamanda başlıyorsun yani.180 gün de deniyor zaten başlama zamanı için

Evet ya ben niye doktorun dediğini 7. Ayın başı gibi algıladım bilmiyorum . Olması gerekeni yapıyorum yani dimi teşekkürler :)

Kızlar selamlar,

Ben de uyurken nefes alışıma bile dikkat edenlerdenim :) O yüzden biraz sessiz ortamda uyumaya alıştırdık Ege'yi. Gürültülü ortamlarda beyaz gürültü açıyorum, daha uzun uyuyor. Beyaz gürültüyü 1 yaşına kadar kullanabilirsiniz diye bir yorum okumuştum, ben de şuan sonuna kadar kullanıyorum :)

Ek gıdaya geçişte 6 ayı tam doldurunca mı geçsek yoksa ortalarında mı geçsem çok kararsızım? 7. Ayı bekleyecek kimler var kızlar?

Hepinizi öpüyorum:)

Hoşgeldin canım, özletme kendini yaz
Oğlun nasıl, nasıl gidiyor?
Hoşbuldum canım tamam
Memlekete geldik evi yadırgadı canım. Uykusu gelmesine rağmen uyumuyo sonrada düzeni bozulup huzursuzlanıyo. 1 hafta sonra tekrar başlayacaz düzen kurmaya. Burda düzen kalmadı çünkü babam uyutmak istemiyor sevmek için :) Derken uğraşıyoruz bakalım sen nasılsın bebiş nasıl :)

Cok sagol tarif icin cnm,ne kadar teferruatlıymıs yaaw :) ama cok yapıp buzluga atma isi iyiymiş.

Not alıyorum cnm tarifini,cok sağol.

ben denedim ama emir telefondaki ninniler,beyaz gurultu,okyanus,anne karni sesinden ve bilumum seslerden ya ürküyor ya da hoşlanmiyor,orayi cozemedim
ben bildigin anam babam usulü pişş pişş,ee ee,hu hu melodilerini soyluyorum

Bizimkine de bir sürü sey denedim olmadı olmadıııı... sevemedi bizim kızda :) aynen pışşş pışşş eee eee die gidiyoruz bizde:)

Çok geçmiş olsun canım Doğa kuzuya. Gerçi aralarında baya zaman var bizimkilerin yine de tecrübelerini bilmek isterim.
Paylaşıcam canım başladığım zaman bizim hastalıklar biraz üst üste geldi önce büyük kızım hasta oldu sonra baba doğa şimdide ben bugün kontrolümüz vardı geniz akıntısı devam ediyor öksürük için ilaca devam edicez geniz akıntısı içinde ilac yazdı yarın kendimi daha iyi hissedersem sebzeden devam edicem tattırmaya senin kuzu ayın kaçında doğmuştu

Ya çok üzüldüm çok zor allah yardimcin olsun 25 temmuzda doğmuştu yanlış hatirlamiyorsam doğa 16 agustostu demi?

A101’den kavanoz alan kimdi? Kaç TL’ye almıştın :) bu var sizce uygun mu fiyatı?

Eklentiler

• 73F3C45C-562E-40E5-B83B-4392D25E8AFE.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…