Bizim kız doğdu doğalı erken uyur. Saat 7 en geç 7.30da uyuyor. Annemler ana dizinde sallamaya alıştırdığı için mecbur orda yaptırıyorum ilk ama artık daha fazla yorulduğu için sallamaya gerek kalmadan uyuyuveriyorBebeğini erken uyutabilen anneler nasıl basariyorsunuz ,hangi yontemle uyutuyorsunuz bir el ativerin bu konuya da gece gece sevaba girin :)
Ben yatak odasına beşiğinde yatırıyorum ses konusunda problem olmuyor yatak odasına girmek yasak ama :)ayni secenekteyiz
ben sese alistiracagim diyordum hamileyken ama uyumasi icin ugrastiktan sonra nefes bile almak istemiyorum ki uyusun,ben de dinleneyim
alistirmak da lazim ama olmuyor iste.
Ani gurultu ( kapi carpmasi, ciglik vs.) gibi bir ses ypksa ortam sesinden etkilenmiyor. En cok poset hisirtisi ve oksuruk hapsuruktan irkiliyor eger burnumuz kasinirsa yaninda nefes almadan uzaklasiyoruz evetkizlar bebisleri uyuttuktan sonra yatirdiginiz yer(kendi odalari,salon veya oturma odasi) aşırı sessiz mi?
telefonu falan sessize alip parmak ucunda mi yuruyorsunuz?
yoksa sese alissin diye her turlu sesi cekinmeden yapiyor musunuz?
İlk dogdugu zamanlar supurge sesinden hic etkilenmiyordu ama artik sese daha duyarli elektrik supurgesini calistirdigim an aciyor gozlerini bizimkiBen genelde çok gürültü yapmamaya çalışıyorum. Yuksek ve ani gürültüler özellikle. Ama makina calistiriyorm süpürge çamaşır gibi. Yine de şöyle düşünüyorum ben kendim gurultude mi uyuyorum ki çocuk da gurultude uyusun:) Uyku için biz nasıl sessiz, huzurlu ortam arıyorsak onlar da öyleler bence.
Sonradan yaptık diye düşünüyorum. İlk başta yabancı bir misafir gibiydi rahat etsin diye her şeyi yaptık. Sonraları evin bireyi olunca alıştığı düzeni sağlamaya mecbur kaldık. Yani aslında kendimiz ettik kendimiz bulduk
Kızlar beyaz gürültüyle bebeğini uyutan var mi acaba.
Bizim kız doğdu doğalı erken uyur. Saat 7 en geç 7.30da uyuyor. Annemler ana dizinde sallamaya alıştırdığı için mecbur orda yaptırıyorum ilk ama artık daha fazla yorulduğu için sallamaya gerek kalmadan uyuyuveriyor
Ben yatak odasına beşiğinde yatırıyorum ses konusunda problem olmuyor yatak odasına girmek yasak ama :)
Ani gurultu ( kapi carpmasi, ciglik vs.) gibi bir ses ypksa ortam sesinden etkilenmiyor. En cok poset hisirtisi ve oksuruk hapsuruktan irkiliyor eger burnumuz kasinirsa yaninda nefes almadan uzaklasiyoruz evet
Bence alıştırmakla alakalı genel tecrübeler bu şekilde bu konuda çok yorum yapamıyorum oğlum her ortamda uyuyor ama nedeni farklıymış :)uyandirdin iste cocugu
sessizce bir soru daha sorayim
emir de hemen etkileniyor sesten.
biz bu bebeleri boyle mi dogurduk yani sese hassas yoksa sonradan mi boyle yaptik.sesten rahatsiz olmayan bebe yapan ciksin ortaya
Bence alıştırmakla alakalı genel tecrübeler bu şekilde bu konuda çok yorum yapamıyorum oğlum her ortamda uyuyor ama nedeni farklıymış :)
Ben genelde çok gürültü yapmamaya çalışıyorum. Yuksek ve ani gürültüler özellikle. Ama makina calistiriyorm süpürge çamaşır gibi. Yine de şöyle düşünüyorum ben kendim gurultude mi uyuyorum ki çocuk da gurultude uyusun:) Uyku için biz nasıl sessiz, huzurlu ortam arıyorsak onlar da öyleler bence.
İşitme kaybı varmış cihaz kullanıyor şimdi uykuya dalarken seste sıçrıyor ama daldıktan sonra ses etkilemiyorbaslarda emir kendi kendine uyudugu icin ben de supurge falan acip her turlu sesi yapardim. amma velakin ne zaman ki mutlu gunler bitti,o zaman "şişşt sessiz" demeye basladim:)
neymis nedeni:)
denedim alismiyorkizlar bebisleri uyuttuktan sonra yatirdiginiz yer(kendi odalari,salon veya oturma odasi) aşırı sessiz mi?
telefonu falan sessize alip parmak ucunda mi yuruyorsunuz?
yoksa sese alissin diye her turlu sesi cekinmeden yapiyor musunuz?
6 aylık oluyor zaten şubatta?7 ağustosta doğduysaarch2401 tam zamanında doğdu 6. Aya girince blw ile sadece tadımlık başlıcam yavaş giderek. bebeğimin de hazır olduğunu düşünüyorum. 6. Ayın dolmasını beklemicem. 7 şubatta başlıyorum inşallah yani :)
6 aylık oluyor zaten şubatta?7 ağustosta doğduysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?