2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bebeğini erken uyutabilen anneler nasıl basariyorsunuz ,hangi yontemle uyutuyorsunuz bir el ativerin bu konuya da gece gece sevaba girin :)
Bizim kız doğdu doğalı erken uyur. Saat 7 en geç 7.30da uyuyor. Annemler ana dizinde sallamaya alıştırdığı için mecbur orda yaptırıyorum ilk ama artık daha fazla yorulduğu için sallamaya gerek kalmadan uyuyuveriyor

ayni secenekteyiz
ben sese alistiracagim diyordum hamileyken ama uyumasi icin ugrastiktan sonra nefes bile almak istemiyorum ki uyusun,ben de dinleneyim
alistirmak da lazim ama olmuyor iste.
Ben yatak odasına beşiğinde yatırıyorum ses konusunda problem olmuyor yatak odasına girmek yasak ama :)

kizlar bebisleri uyuttuktan sonra yatirdiginiz yer(kendi odalari,salon veya oturma odasi) aşırı sessiz mi?
telefonu falan sessize alip parmak ucunda mi yuruyorsunuz?
yoksa sese alissin diye her turlu sesi cekinmeden yapiyor musunuz?
Ani gurultu ( kapi carpmasi, ciglik vs.) gibi bir ses ypksa ortam sesinden etkilenmiyor. En cok poset hisirtisi ve oksuruk hapsuruktan irkiliyor eger burnumuz kasinirsa yaninda nefes almadan uzaklasiyoruz evet

İlk dogdugu zamanlar supurge sesinden hic etkilenmiyordu ama artik sese daha duyarli elektrik supurgesini calistirdigim an aciyor gozlerini bizimki

Kızlar beyaz gürültüyle bebeğini uyutan var mi acaba.

ben denedim ama emir telefondaki ninniler,beyaz gurultu,okyanus,anne karni sesinden ve bilumum seslerden ya ürküyor ya da hoşlanmiyor,orayi cozemedim
ben bildigin anam babam usulü pişş pişş,ee ee,hu hu melodilerini soyluyorum

Lütfen yeter artık ! 3-4 kişi whatsapp ta şu oldu face te bu oldu. Yeter Allah aşkına yeter sizin başka sosyal medya platformlarında yaşadığınız sorundan dolayı burada konu ile alakası olmayanlar bu çirkin yazışamaları okumak zorunda değil. Problemi nerede yaşadıysanız gidin orada çözün lütfen. Cidden yeter artık, neyi paylaşamadınız çözemedim. Bana cevapta vermeyin, alıntılamayın da bir kez daha konuya gönderme yapılırsa Mune lütfen gerekeni yap. Yahu annesiniz yasak koymayalım zor zamanları atlattınız şimdi keyif yapın diyorum ama yok olmuyor.

7de yatinca kacta kalkiyor canim?

Ani gurultu ( kapi carpmasi, ciglik vs.) gibi bir ses ypksa ortam sesinden etkilenmiyor. En cok poset hisirtisi ve oksuruk hapsuruktan irkiliyor eger burnumuz kasinirsa yaninda nefes almadan uzaklasiyoruz evet

ayy evet ben de hemen odadan kacip rahatca hapsurup geri geliyorum :)))

bi dene bakalim uyanacak mi
biz biraz fisiltiyla konusuyoruz:)

bol bol konusuyorum zaten emirle
hatta gecen gun boyun duzlesmesini anlatiyordum

uyandirdin iste cocugu

sessizce bir soru daha sorayim
emir de hemen etkileniyor sesten.
biz bu bebeleri boyle mi dogurduk yani sese hassas yoksa sonradan mi boyle yaptik.sesten rahatsiz olmayan bebe yapan ciksin ortaya
Bence alıştırmakla alakalı genel tecrübeler bu şekilde bu konuda çok yorum yapamıyorum oğlum her ortamda uyuyor ama nedeni farklıymış :)

arch2401 tam zamanında doğdu 6. Aya girince blw ile sadece tadımlık başlıcam yavaş giderek. bebeğimin de hazır olduğunu düşünüyorum. 6. Ayın dolmasını beklemicem. 7 şubatta başlıyorum inşallah yani :)

Bence alıştırmakla alakalı genel tecrübeler bu şekilde bu konuda çok yorum yapamıyorum oğlum her ortamda uyuyor ama nedeni farklıymış :)

baslarda emir kendi kendine uyudugu icin ben de supurge falan acip her turlu sesi yapardim. amma velakin ne zaman ki mutlu gunler bitti,o zaman "şişşt sessiz" demeye basladim:)
neymis nedeni:)

ben de baslarda aciyordum ama isler degisti canim:)
masallah damlaya diyeyim o zaman

baslarda emir kendi kendine uyudugu icin ben de supurge falan acip her turlu sesi yapardim. amma velakin ne zaman ki mutlu gunler bitti,o zaman "şişşt sessiz" demeye basladim:)
neymis nedeni:)
İşitme kaybı varmış cihaz kullanıyor şimdi uykuya dalarken seste sıçrıyor ama daldıktan sonra ses etkilemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…