2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Amin, ben de korkarım nazardan. Hayir madem nazarın çok değer bi sus yani iki saat niye övüyorsun; a maşallah usluymuş benim çocuk canavardı deyip sus

Ben misafirin yanında uysal ve sakin davranıyorsa hep 'aslında böyle değil, hic durmuyor senin şansına sakin diyorum. Ki genelde misafir gelince çekindiği için sanırım bir uysallik geliyor çocuğa. Sen de çok övüyorlarsa dışı seni içi beni yakar de

Çok gecmis olsun arkadasım Allah bebislerimizi korusun.
Nazar dinimizce haktır hatta bircok hadis mevcut bu konuda (tabi inananlar icin gecerli).
Bilimde ise psikokinezi olarak yeri var.
Ben biri bana kızımın ayıni sorduğu zaman fazla söyluyorum çünkü istemeyerek de nazar degebiliyor. Zaten misafir gelince ayrı bir alem oluyorlar o da etkili olmustur bence.

Tövbe estagfrullah..millet delirmis.madem gozun degiyor hadi allah vergisi istem disi..annenin bile nazari degebiliyormus..bir nazar duasi oku da anne babanin icini rahatlat..ha bir de bebegi olan eve hic gitmemek gibi bir alternatif de var

Ben de öyle dedim. Ay sen benimkini görseydin seninki melek gibi yanında diyor
Hayır söylemediğim yalan da kalmadı. Kilosunu 1 2 kilo aşağı söylüyorum kadın hala yok yok daha fazla diyor kucaklayıp kucaklayıp. Hayır sane ne ki !!!

Tövbe estagfrullah..millet delirmis.madem gozun degiyor hadi allah vergisi istem disi..annenin bile nazari degebiliyormus..bir nazar duasi oku da anne babanin icini rahatlat..ha bir de bebegi olan eve hic gitmemek gibi bir alternatif de var
Evet nazarım değer benim deyip deyip üsteleye üsteleye kilosu boyu bilmem nesi sanane de elli kere söylüyorsun. Doğduğundan beri ilk defa böyle bişey oldu

Sağol canım. Katılıyorum misafir gelince çekiniyor çocuk haliyle uysallaşıyor. Huyunu suyunu orunca başlıyorum yok uyumaz yok şöyle yok böyle.
Ben korkarım milletin çocuğunun boyu kilosu bana ne yani sonra bişi olur benden bilir nazarı değdi diye

Bolca felak nas ayetel kursi okumak lazım ya. İster istemez göze geliyorlar.Birde naSr durumlarında banyo iyi gelir diyorlar

Bolca felak nas ayetel kursi okumak lazım ya. İster istemez göze geliyorlar.Birde naSr durumlarında banyo iyi gelir diyorlar
Aynen canım okuduk bol bol 1.30 da anca uyudu ağlaya ağlaya uyandı, başka sebebi var mıdır bilmiyorum ama herşey normalken olunca nazara bağladım ben.
İşin kötü tarafı biz buu aileyle görüşmek durumundayız sürekli böyle yapacaksa bidaha görüşmemeyi tercih ederim. Huylandım çok fena

Aynen bende soramiyorum.kucağıma bile çok almam. Gerçekten de bebeklere misafir varken bir sakinlik çöküyor.

Ay o kötü iste. Benzerinioğlum küçükken yaşadım. Kadını cagirasim gelmiyordu. Oldum olası gulecti oğlum pist dersin hemen guler .Kadını görünce de gülüyor allahım sen bana mi guliyorsun sen beni tanıyor musun falan. Ama kötü niyetli degildi buna eminim nazar iste yaanii değiyor :) bende biraz uyumsuz giydirmeye başladım böyle durumlarda. Böyle yazınca da kötü hosettim ama napayim. Mesela lacivert beyaLi giyiyorsa altına uyumsuz bir çorap giydiritm. Yada yelek. Kendimce nazar kalkanı
Bolcada dua tabi

Maksat dikkat çekmesin değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…