2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Uyuyamadan günaydın demek
herkes iyidir insallah. Bizde hastalık tavan. Uykusuzluk çok kötü yaptı beni artık. Bir gözüm kanlandi. Geçsin gitsin bu hastalık yagsin kar kırılsın bütün mikroplar amiin.
Gunaydin canimm...Allah yardimcin olsun..
Karin yagacagi yok ankarada ama bir sekildeql mikroplar gitsin artik.insan hastaneye derman aramaya gitmeye korkuyor daha beter olacam diye.

1 numero tabi ki lavanta mı istedin? Bu haliyle de çok güzel. Sanırım kum var içinde. Bende de mavisi var bir kınadan hediye. Mavi kumun içinden deniz kabukları görünüyor.

daha siparis vermedim de mavi kolonya istemiyorum. onun disinda da ya draje koyuyorlar ya da lavanta. benim de lavanta hosuma gitti ama sen yazinca hatirladim evet kumun icinde deniz kabuklari vardi.o da guzeldi.
bunun icinde draje var fotoda.
bir tanesin icinde de kandil yagı ve kucuk bir bitki vardi,o da guzeldi ama maliyetliydi o biraz. cesit cok,kafam karisti anlayacagin:)

Bence 1 numara güzel ama ikincinin çiçeği ve süsü daha güzel

birinin cicegi birinin ipi hosuma gidiyor,birinin sisesi derken kararsizim:))
aman ne zormus hediye secmesi

ikinci de hosuma gidiyor,kibar duruyor ama o daha kucuk 1den. sadece onu vermek de az geliyor. yanina bi havlu falan da mi koysam diye dusunuyorum.

Ya ben çok seviyorum böyle şeyleri
Draje de mantıklı ama kendi başına az dersen külahta mevlüt şekeri hazırlatabilirsin. Bunu istediğin gibi lavantalı yaptırırsın ve ikisini de küçük bir çantaya koyabilirsin. Yasin tesbih falan da var onlar hakkında ne düşünüyorsun?

hepsi cok guzeller,gönül hepsinden almak istiyor 1 poset

cikolata da yaptiracagim. hem cikolata hem mevlut sekeri fazla mi olur ki dedim,2 tatli.

yasin ve tesbih mi versem dedim,sonra sadece Theteacher00 ın paylastigi kapaği emire ozel yasinlerden mi versem dedim.

havluya isim mi yazdirsam dedim.

dedim de dedim iste

annem 2deki sise ve yanina bir hediye daha vermek yerine,1dekini veya yine onun gibi hacim olarak biraz daha buyuk bir objeyi yanina guzel bir cikolatayla birlikte verelim diyor.

esim de internetten alalim bu siseleri malzemeleri ben sana yapivereyim diyor

mevlüt konseyimiz kuruldu yani evde

En mantıklısı eşin bence tabi ben de yapmayı sevdiğimden.

Uyuyamadan günaydın demek
herkes iyidir insallah. Bizde hastalık tavan. Uykusuzluk çok kötü yaptı beni artık. Bir gözüm kanlandi. Geçsin gitsin bu hastalık yagsin kar kırılsın bütün mikroplar amiin.
Çok geçmiş olsun bitsin bir an önce, hastalık ayrı dert bebenin hasta olmasının yükü ayrı.

Havlu koyabilirsin. Renkli şeffaf kurdelelerle susleyince çok hoş görünüyor ama havlunun isimsiz olmasi daha iyi olur bence. Verdiğin kişi istediği gibi kullansın, isim olunca kullanım oranı düşüyor yani en azından ben kullanmıyorum üstünde isim yazınca

Çikolata ve mevlut sekeri ikisi bir arada gereksiz.
Ama Yasin ve tesbih güzel fikir. Ben yine isim yazdırılmaması tataftarıyım, aynı şekilde kullanılabilsin diye. Ben mi fazla cinsim acaba?
Eşin çok güzel teklifte bulunmuş. Varsa beceri ve zamanınız kendiniz yapmanız daha güzel.
Konseyinizin güzel kararlar alacağına inanıyorum

Foto eklicektim ama hata veriyor.
Ben pembe kadife kuran cüzü dağıttım.yanına küçük pembe puantiyeli kutuların içine pembe ve beyaz draje şeker ve lokum koyduk.

Bide lavanta keseleri aldık.üzerinde bebek ayak izi,bebek arabası gibi şekiller vardı.
Onların içine lavanta ve elyafla doldurduk.
Yani iğnelik olarakta kullanılır.

Üzerinede ayna stecher var ya.ismini unuttum.kızımın adı ve doğum tarihi yazıyordu üzerinde.onları yapıştırdık lavanta keselerine.

Pembe puantiyeli çantaların içine koyduk hepsini.öyle dağıttık.

Karışık anlattım sanki :)

Merhaba hanımlar.
Berbat bir gece geçirdik.
Dün akşam misafirimz vardı. Yaklaşık 2aydır görüşemiyorduk. Kadın çocuğumu görünce "ay nekadar büyümüş, kaç kilo oldu , boyu nekadsr uzamış, ay ne kadar sakin bi çocuk, benim kızım tam bi fırlamaydı seninki gibi böyle durmazdı, benim nazarım çok değer aman maşallah diyeyim de" dedi dedi durdu.
İnanır misiniz saat 21.00 da uyuyan çocuk gitti yerine yüüzümüze bakıp bakıp çığlık çığlığa ağlayan bi bebek geldi. Allahım çıldırdı resmen .saat en son 1.30 da uyudu kaldı.
Nazara inanıyorum artık. Dünkü yaşadıklarım tesadüf olamaz. Benim çocuğum daha önce hiç böyle olmamıştı.
Kafası dağılsın diye oyun yapıyoruz, en çok güldüğü şeylere bile dudaklarını büze büze gözlerinden yaşlar aka aka ağladı.
Allah hepimizin bebeklerini korusun kem gözlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…