2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Mama sandalyesine otutturan varmı erkenmi yoksa sizce bu ay yoksa birdahaki aymı oturturmaya başlasam
Mama sandalyesi almadım daha ama oturmaya başladı kızım. Senin çocuğun da yığılmıyorsa oturttuğun zaman yavaş yavaş başlayabilirsin.

nasil temizliyosun canim?

10 gundur et yemedim.pazartesi diyetisyene ve alerjiye gidecgiz.
Elimi iyice temizledikten sonra parmağımı suya batırıp ağzının içini, yanaklarını, diş etlerini siliyorum.

Merhaba anneler, bugün ek gıdaya 2 kaşık havuç püresi ile başladım. blw yapmaya cesaret edemedim. Bir de ağırlıklı formul mamayla beslendiği için biraz da doymasını istedim. Bilmiyorum yanlış mı yaptım. Havuc püresini iştahla yedi ama sonrasında çok huzursuzdu ağlamaklıydı hep.

Gündüz misafirim vardı şimdi buralardayım :) ben artık oturtuyorum biz yemek yerken mutfakta iş yaparken falan
bende o yüzden istiyorum yemek falan yaparken kolay olur

Valla canım grip sanırım evdeki herkesi dolaştı hastalık
İnş kolay atlatırsın cnm

Selam kızlar. Yine bi kaç gündür ara ara girip çıktım foruma. Adanadan babaannem geldi bizdeydi özlemişim onunlaydık. Yanına gelen misafirlerimde oldu. Sömestr sebebi ile dorukta evde. Tabii ilgiyi eksik etmemeye çalışıyorum üstünden. Derkeeen yine yine ve yine kendime hiç vakit kalmıyor. Klasik iki çocuklu anne:) bu arada deniz gece üstünü kesinlikle örtmeme izin vermiyordu uyanıyordu tepine tepine o minicik ayacıklarıyla açıyordu üstünü. Bende sabaha kadar ıstarla üşümesin diye örtüyordum. Ve sıfır uykuyla sabah oluyordu. Uyku tulumunu burada çok sordum araştırdımda. Ama üşür mü terler mi hasta olurmu en iyisi olsun diye diye erteledim derken hafta sonu jokerden tamamen tesadüfen gördüm beğendim aldım.ve çok memnun kaldım. İki gündür onunla uyuyor hiç üstünü örtmüyorum. Deniz de rahat etti benimde içim rahat üşür mü derdim yok. Keşke daha önce alsaymışım boşuna o kadar araştırıp beklemişim. Uyku tulumunda karasız kalan varsa mutlaka beğendiğiniz bir markayı alıp deneyin derim. Herkese iyi geceler.

1 / bunun icinde lavanta oldugunu dusunun.

2 / bunun da ipinin 1deki gibi oldugunu ve ciceginin beyaz veya mavi oldugunu dusunun.

3 / hicbiri:)))

tam karar vermedim,yine bakacagim ama bunlardan hangisi sizce kizlar???

1 numero tabi ki lavanta mı istedin? Bu haliyle de çok güzel. Sanırım kum var içinde. Bende de mavisi var bir kınadan hediye. Mavi kumun içinden deniz kabukları görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…