Bizde eşimle beraber yaptık. 2 akşamlık işi var. Şişe süsledik, havlu gelmişti bursadan onları katlayıp tüle koyduk üstüne nazar boncuğu taktık,şerbet bardağı süsledik, magnet yaptık,hediyeleri koymak için çuval bezinden torba vardı onları süsledik. Badem şekeri ve kurabiyeleri poşetledik, çikolataları zaten süslenmiş almıştık,ayrıca lokum dağıttık.Bana kalsa asla bu kadar şey yapmazdım, ama babannesi ısrar edip onuda yapalım, bunuda yapalım deyince kıramadım. Normalde mevlüte gitmeyi sevmeyen ben, 2 kere mevlüt yaptım.bana da bi heves geldi simdi,yapayim diye,o da oglusumun hatrina
Çok geçmiş olsun bitsin bir an önce, hastalık ayrı dert bebenin hasta olmasının yükü ayrı.
Havlu koyabilirsin. Renkli şeffaf kurdelelerle susleyince çok hoş görünüyor ama havlunun isimsiz olmasi daha iyi olur bence. Verdiğin kişi istediği gibi kullansın, isim olunca kullanım oranı düşüyor yani en azından ben kullanmıyorum üstünde isim yazınca
Çikolata ve mevlut sekeri ikisi bir arada gereksiz.
Ama Yasin ve tesbih güzel fikir. Ben yine isim yazdırılmaması tataftarıyım, aynı şekilde kullanılabilsin diye. Ben mi fazla cinsim acaba?
Eşin çok güzel teklifte bulunmuş. Varsa beceri ve zamanınız kendiniz yapmanız daha güzel.
Konseyinizin güzel kararlar alacağına inanıyorum
Ben veriyorum cnm ,hazır suyu kaynatıp veriyorumSu veriyor musunuz? Tabir yerindeyse ben henuz su bile vermedim
Foto eklicektim ama hata veriyor.
Ben pembe kadife kuran cüzü dağıttım.yanına küçük pembe puantiyeli kutuların içine pembe ve beyaz draje şeker ve lokum koyduk.
Bide lavanta keseleri aldık.üzerinde bebek ayak izi,bebek arabası gibi şekiller vardı.
Onların içine lavanta ve elyafla doldurduk.
Yani iğnelik olarakta kullanılır.
Üzerinede ayna stecher var ya.ismini unuttum.kızımın adı ve doğum tarihi yazıyordu üzerinde.onları yapıştırdık lavanta keselerine.
Pembe puantiyeli çantaların içine koyduk hepsini.öyle dağıttık.
Karışık anlattım sanki :)
Derler ya yemek yemeği sevmem diyenden korkacaksin ,sizin de o hesap olmusBizde eşimle beraber yaptık. 2 akşamlık işi var. Şişe süsledik, havlu gelmişti bursadan onları katlayıp tüle koyduk üstüne nazar boncuğu taktık,şerbet bardağı süsledik, magnet yaptık,hediyeleri koymak için çuval bezinden torba vardı onları süsledik. Badem şekeri ve kurabiyeleri poşetledik, çikolataları zaten süslenmiş almıştık,ayrıca lokum dağıttık.Bana kalsa asla bu kadar şey yapmazdım, ama babannesi ısrar edip onuda yapalım, bunuda yapalım deyince kıramadım. Normalde mevlüte gitmeyi sevmeyen ben, 2 kere mevlüt yaptım.
Bence de 1 güzel arkadaşım. Hem evde yapma işi de mantıklı. Vakti de var daha ne olsa. Biraz kafan da dagilir
Ben de kokulu taş yapmıştım, mevlüt şekeri de. Kız olsaydı fanusu aldığım yeri falan gönderirdim sana. Sizinki de çok güzel olacak eminim
Ben de kokulu taş yapmıştım, mevlüt şekeri de. Kız olsaydı fanusu aldığım yeri falan gönderirdim sana. Sizinki de çok güzel olacak eminim
Hayır tabiki değil. Renklerin cinsiyeti mi olurmuş. Sen hangi renk istiyorsan o renk yap arkadaşımbiz de kokulu taşa basladik,gunler gectikce siselere kadar geldik
az once dehifanur un paylasimi algılarimi acti,keseler hosuma gitti,bir iki tane baktim,bunlari da konsey gundemine aldim Gretchen Grundler
Eki Görüntüle 2099700 Eki Görüntüle 2099701
cicek renkleri farkli olabilir.
bunun icine lavanta koyup,siselere deniz kumu koyabilirim diye dusundum. bir de cikolata.
not: erkek diye illa mavi cicek olmak zorunda mi?
mor kız rengi mi
Bizde eşimle beraber yaptık. 2 akşamlık işi var. Şişe süsledik, havlu gelmişti bursadan onları katlayıp tüle koyduk üstüne nazar boncuğu taktık,şerbet bardağı süsledik, magnet yaptık,hediyeleri koymak için çuval bezinden torba vardı onları süsledik. Badem şekeri ve kurabiyeleri poşetledik, çikolataları zaten süslenmiş almıştık,ayrıca lokum dağıttık.Bana kalsa asla bu kadar şey yapmazdım, ama babannesi ısrar edip onuda yapalım, bunuda yapalım deyince kıramadım. Normalde mevlüte gitmeyi sevmeyen ben, 2 kere mevlüt yaptım.
Hayır tabiki değil. Renklerin cinsiyeti mi olurmuş. Sen hangi renk istiyorsan o renk yap arkadaşım
Hayır tabiki değil. Renklerin cinsiyeti mi olurmuş. Sen hangi renk istiyorsan o renk yap arkadaşım
Sağol canım keselerin üzerindekiler kendinden vardı.eminönünden alındı hepsi.fotoyla gayet guzel anlasil canim,sagol:))
ugrasmissiniz ama cok guzel olmus,ellerinize saglik:)
keselerin uzerindeki o ayak izini ve arabayi diktiniz mi,nasil yaptiniz?
biz de kokulu taşa basladik,gunler gectikce siselere kadar geldik
az once dehifanur un paylasimi algılarimi acti,keseler hosuma gitti,bir iki tane baktim,bunlari da konsey gundemine aldim Gretchen Grundler
Eki Görüntüle 2099700 Eki Görüntüle 2099701
cicek renkleri farkli olabilir.
bunun icine lavanta koyup,siselere deniz kumu koyabilirim diye dusundum. bir de cikolata.
not: erkek diye illa mavi cicek olmak zorunda mi?
mor kız rengi mi
hifanur çok uğraşmışsınız ya :) ama çok şeker olmuş. Biz ne dağıttık hatırlamıyorum bile her şeyle annem ilgilenmişti
Foto var ama ekleyemedimbaya sey yapmissin ama guzel olmus,belli:))
fotosu var miydi??
ben de pek gitmem ama kendi cocugum diye hevesleniyorum,hatira olsun:))
hevesli kayinvaliden var,şanslısın
Bence onlar da çok güzel.keseler nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?