2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
bana da bi heves geldi simdi,yapayim diye,o da oglusumun hatrina
Bizde eşimle beraber yaptık. 2 akşamlık işi var. Şişe süsledik, havlu gelmişti bursadan onları katlayıp tüle koyduk üstüne nazar boncuğu taktık,şerbet bardağı süsledik, magnet yaptık,hediyeleri koymak için çuval bezinden torba vardı onları süsledik. Badem şekeri ve kurabiyeleri poşetledik, çikolataları zaten süslenmiş almıştık,ayrıca lokum dağıttık.Bana kalsa asla bu kadar şey yapmazdım, ama babannesi ısrar edip onuda yapalım, bunuda yapalım deyince kıramadım. Normalde mevlüte gitmeyi sevmeyen ben, 2 kere mevlüt yaptım.

estagfurullah canim

havlu isimsiz olabilir guzel bir süsü varsa uzerinde ama yasini isimsiz yani ozel kapaksiz alirsam da herkesin evindeki yasin gibi olmasin kapağı,oglumdan hatira olsun,acip okudukca oglusuma da dua yollasinlar diye dusundum.

mevlut sekeri yerine cikolata dagitacagim,o kesin.

1 ay zaman olmasina guvendim:))
ailemizin beceriklisi esim,beceriksizi ben. oyle el islerine falan hic becerim ve sabrim yok
esim sever ugrasir
ona guvenerek evde yapalim diyorum

konsey yorumuna hala gülüyorum

fotoyla gayet guzel anlasil canim,sagol:))
ugrasmissiniz ama cok guzel olmus,ellerinize saglik:)

keselerin uzerindeki o ayak izini ve arabayi diktiniz mi,nasil yaptiniz?

Derler ya yemek yemeği sevmem diyenden korkacaksin ,sizin de o hesap olmus

Ben de kokulu taş yapmıştım, mevlüt şekeri de. Kız olsaydı fanusu aldığım yeri falan gönderirdim sana. Sizinki de çok güzel olacak eminim

biz de kokulu taşa basladik,gunler gectikce siselere kadar geldik

az once de hifanur un paylasimi algılarimi acti,keseler hosuma gitti,bir iki tane baktim,bunlari da konsey gundemine aldim Gretchen Grundler

cicek renkleri farkli olabilir.

bunun icine lavanta koyup,siselere deniz kumu koyabilirim diye dusundum. bir de cikolata.

not: erkek diye illa mavi cicek olmak zorunda mi?
mor kız rengi mi

Hayır tabiki değil. Renklerin cinsiyeti mi olurmuş. Sen hangi renk istiyorsan o renk yap arkadaşım

baya sey yapmissin ama guzel olmus,belli:))
fotosu var miydi??

ben de pek gitmem ama kendi cocugum diye hevesleniyorum,hatira olsun:))

hevesli kayinvaliden var,şanslısın

Kızlar selamlar,

Günlerdir ailecek ağır bir uykusuzluğun içerisindeyiz, çıkamıyoruz. Neyse bu sabah biraz uyudum da kendime geldim çok şükür :)

Bu aralar bol bol ek gıdaya geçişle alakalı yazılar okuyorum. Instagram'da baya güzel ek gıda tarif sayfaları var, timeline'ım mama fotolarıyla doldu taştı :) Bir de 6. Ay alışverişi yapmak istiyorum. İşte mama sandalyesidir, oto koltuğudur, ek gıda için cam rendesidir, kaşığı, kabı falan derken onlarla geçiyor vakit. Mama sandalyesi için chicco Polly hoşuma gitti. Kullanan veya bilgisi olan var mı?
Oto koltuğu konusunda henüz net bir fikir yok aklımda, bu konuda tavsiyelere fazlasıyla açığım :)

Hepinize keyifli bir gün diliyorum:)

B bursa_83 canım ben de netten Furkan neşriyat sitesinden aldığım Yasin cüzü ve tespih torbasının içine bir de külah şeker attım. Bir de ortaya saplı mavi beyaz şekerlerden koydum. Herkes ortadan kendi aldı. :) senin düşündüklerin de gayet hoş. Aklında bulunsun diye yazdım ben de :)

fotoyla gayet guzel anlasil canim,sagol:))
ugrasmissiniz ama cok guzel olmus,ellerinize saglik:)

keselerin uzerindeki o ayak izini ve arabayi diktiniz mi,nasil yaptiniz?
Sağol canım keselerin üzerindekiler kendinden vardı.eminönünden alındı hepsi.
Bana kalsa hiçbişey yapamazdım da alamazdım da.
Annemler aldı hepsini sağolsunlar

Mor çok yakışmış bence.
Senin adına çok heveslendim şimdi :)

hifanur çok uğraşmışsınız ya :) ama çok şeker olmuş. Biz ne dağıttık hatırlamıyorum bile her şeyle annem ilgilenmişti

Bizdede annemler ilgilendi.bana kalsa milletin eline bi kuran dağıtıcaktım tamam
:) ama annem illa dolu dolu olsun herşey istedi :) ama güzel oldu bende beğendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…