2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333



fikir icin sagol canim

ben de baktim furkan a dediklerine,onlar da listemde
 
Sağol canım keselerin üzerindekiler kendinden vardı.eminönünden alındı hepsi.
Bana kalsa hiçbişey yapamazdım da alamazdım da.
Annemler aldı hepsini sağolsunlar


guzel secmisler
biz de hem carsiya hem nete bakiyoruz. insanin kafasi dagiliyor hakikaten bunlarla ugrasirken,nefes aldim biraz:))
 
Bence mor unisex üstelik mor gibi bir güzelliğin yanında mavi basit kalıyor . Konseyden mora onay çıkmazsa ben olsam lacivert yaparım :)
 
Mor çok güzel
Yok ya diil kız rengi falan boşversene
Benim oğlumun da mor bi sürü şeyi var.
Canın neyi istiosa onu yap bence
 
Ben kızımda aldığım chicco pollyi kullanıyorum canım.Çok kullanışlı güvenli bi o kadar da büyük ama evin büyükse o da sorun diildir diye düşünüyorum
 
boyuttan dolayiysa kucultup yukleyebiliyosun,benim de yuklenmiyordu onceden ama degilse sorun degil canim:))
Geç oldu kusura bakma,oğlumla ilgilendim. Bu işleri yapmak için 2 kişi ve 2 silikon tabancası yeterli. Daha ekonomik ve kendi zevkine göre süsleme şansın olur. Biz mavi ağırlıklı yaptık ama kız erkek rengi ayrımından hiç hoşlanmıyorum. Sevdiğin renkle yap bence. Ben mevlüt içinsünnet kıyafeti gibi olan kıyafetlerden bana hitap etmediği için almadım. Beyaz güzel bir tulum giydirdim.
 

Eklentiler

  • DSC_0067.webp
    8 KB · Görüntüleme: 27
  • 2018-01-24-13-41-11-520.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 22
  • DSC_0106-1080x1920.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 28
  • DSC_0070-1280x720.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 22
Bebeği uyanıkken tırnak kesebilen var mı. Var mı öyle bir yiğit
Ben artık uyuyarak kesemiyorum kucağımda uyutmadigim için o yüzden emzirme yastigina oturtuyorum bir yandan şarkı tekerleme falan söyleyip bir yandan kesiyorum.

Bugün bebeğim ilk kar yağışının izledi. Kar yağdığını farkettiğimde koşarak cama gittik ama ne yazıkki 5 dakika yağdı ve bitti. Bu arada İstanbuldayım.
Ben de oturttum camın önüne izlettim yağışı. Anlatıyorum bir yandan da kar böyle bir şey yağmurdan farkı şunlar falan diye. Zaten benim kız cam güzeli saatlerce baksın bana mısın demez

ailemizin beceriklisi esim,beceriksizi ben. oyle el islerine falan hic becerim ve sabrim yok
esim sever ugrasir
ona guvenerek evde yapalim diyorum
Benim de eşimin elinden her iş geliyor. Ben hem sevmem hem de yetenek fakiriyim bu tarz şeylerde.

Mor çok güzel bir renk, cinsiyeti yok. Bence tercih edebilirsin çok güzel olur.
 
hepsi çok güzel olmuş cnm
 



canim benim sen kusura bakma asıl,bebisin varken ugrastin,cok sagol

ayy icim acildi valla bugünkü tüm fotolardan,hepsi cok guzel,ellerinize emeginize saglik:))

masanin onundeki seffaf posetlerdeki kurabiye gibi bir tatli mi canim,bir de o minik keselere ne koydunuz?

havlu da guzel duruyor Gretchen Grundler yazisiz
 



ben de sehzade giysisi gibi olanlardan almayacagim. guzel bir tulum veya alt ust takim ama cok abartili olmayanlardan alacagim.
 



ben erkek olsaydim hani şu ampul veya musluk degistirmek icin usta cagiran erkekler var ya onlardan olurdum kesin

mor ben
 
Selam hanimlar d vitamini olarak wellcare aldik yalniz bu zeyrinyagi iceriyor eminim kullananiniz vardir tadini sevdi sorun yok yalniz iki gundur veriyorum ve kaka sayisi fazlalasti biraz daha sulu gibi ayrica zeytinyagli olusundan mi kaynakli bilemedim sizde de oldu mu ayni sorun gecici birsey mi?
 
Şeffaf poşetlere kurabiye ve badem şekeri koyduk. Şerbet bardaklarına aslında gerek yok lohusalık bitti nasılsa. Benim doğum zamanında yaptığım şerbet bardakları kalmıştı elimde, mevlütte şerbet duası diye bişey varmış, o duada şerbet dağıttık. Bardakları atmamış oldum böylece.Kalkmaya yakın 2-3 kişi gelenlere vermek üzere keselere magnet,havlu,çikolata,koku şişesi, şeffaf poşetleri koydu. Mevlüt yemeğinden sonrada lokum dağıtıldı. Havlularda sizin ordan kapalı çarşıdan geldi. Biz tül gibi keseye koyup nazarlık taktık. Dediğim gibi bende lüzumsuz çok şey vardı. Bence güzel bir şişe,havlu,çikolata yeterli olur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…