Sağol canım keselerin üzerindekiler kendinden vardı.eminönünden alındı hepsi.
Bana kalsa hiçbişey yapamazdım da alamazdım da.
Annemler aldı hepsini sağolsunlar
Mor çok yakışmış bence.
Senin adına çok heveslendim şimdi :)
Bizdede annemler ilgilendi.bana kalsa milletin eline bi kuran dağıtıcaktım tamam
:) ama annem illa dolu dolu olsun herşey istedi :) ama güzel oldu bende beğendim :)
Foto var ama ekleyemedim
Ben kesiyorum. kucağıma oturtuyorum elini tutup arkasından kesince sorun olmadıBebeği uyanıkken tırnak kesebilen var mı. Var mı öyle bir yiğit
Bence mor unisex üstelik mor gibi bir güzelliğin yanında mavi basit kalıyor . Konseyden mora onay çıkmazsa ben olsam lacivert yaparım :)biz de kokulu taşa basladik,gunler gectikce siselere kadar geldik
az once de @hifanur un paylasimi algılarimi acti,keseler hosuma gitti,bir iki tane baktim,bunlari da konsey gundemine aldimGretchen Grundler
Eki Görüntüle 2099700 Eki Görüntüle 2099701
cicek renkleri farkli olabilir.
bunun icine lavanta koyup,siselere deniz kumu koyabilirim diye dusundum. bir de cikolata.
not: erkek diye illa mavi cicek olmak zorunda mi?
mor kız rengi mi
Bence mor unisex :) üstelik mor gibi bir güzelliğin yanında mavi basit kalıyor . Konseyden mora onay çıkmazsa ben olsam lacivert yaparım :)
Biz hiç uyurken kesemiyoruz uyanıyor çünkü. Uyanıkken kesiyoruz o da alıştı uslu uslu elini uzatıyor şükür :)Bebeği uyanıkken tırnak kesebilen var mı. Var mı öyle bir yiğit
Mor çok güzelbiz de kokulu taşa basladik,gunler gectikce siselere kadar geldik
az once de @hifanur un paylasimi algılarimi acti,keseler hosuma gitti,bir iki tane baktim,bunlari da konsey gundemine aldimGretchen Grundler
bunun icine lavanta koyup,siselere deniz kumu koyabilirim diye dusundum. bir de cikolata.
mor kız rengi mi
Ben kızımda aldığım chicco pollyi kullanıyorum canım.Çok kullanışlı güvenli bi o kadar da büyük ama evin büyükse o da sorun diildir diye düşünüyorumKızlar selamlar,
Günlerdir ailecek ağır bir uykusuzluğun içerisindeyiz, çıkamıyoruz. Neyse bu sabah biraz uyudum da kendime geldim çok şükür :)
Bu aralar bol bol ek gıdaya geçişle alakalı yazılar okuyorum. Instagram'da baya güzel ek gıda tarif sayfaları var, timeline'ım mama fotolarıyla doldu taştı :) Bir de 6. Ay alışverişi yapmak istiyorum. İşte mama sandalyesidir, oto koltuğudur, ek gıda için cam rendesidir, kaşığı, kabı falan derken onlarla geçiyor vakit. Mama sandalyesi için chicco Polly hoşuma gitti. Kullanan veya bilgisi olan var mı?
Oto koltuğu konusunda henüz net bir fikir yok aklımda, bu konuda tavsiyelere fazlasıyla açığım :)
Hepinize keyifli bir gün diliyorum:)
Geç oldu kusura bakma,oğlumla ilgilendim. Bu işleri yapmak için 2 kişi ve 2 silikon tabancası yeterli. Daha ekonomik ve kendi zevkine göre süsleme şansın olur. Biz mavi ağırlıklı yaptık ama kız erkek rengi ayrımından hiç hoşlanmıyorum. Sevdiğin renkle yap bence. Ben mevlüt içinsünnet kıyafeti gibi olan kıyafetlerden bana hitap etmediği için almadım. Beyaz güzel bir tulum giydirdim.boyuttan dolayiysa kucultup yukleyebiliyosun,benim de yuklenmiyordu onceden ama degilse sorun degil canim:))
Ben artık uyuyarak kesemiyorum kucağımda uyutmadigim için o yüzden emzirme yastigina oturtuyorum bir yandan şarkı tekerleme falan söyleyip bir yandan kesiyorum.Bebeği uyanıkken tırnak kesebilen var mı. Var mı öyle bir yiğit
Ben de oturttum camın önüne izlettim yağışı. Anlatıyorum bir yandan da kar böyle bir şey yağmurdan farkı şunlar falan diye. Zaten benim kız cam güzeli saatlerce baksın bana mısın demezBugün bebeğim ilk kar yağışının izledi. Kar yağdığını farkettiğimde koşarak cama gittik ama ne yazıkki 5 dakika yağdı ve bitti. Bu arada İstanbuldayım.
Benim de eşimin elinden her iş geliyor. Ben hem sevmem hem de yetenek fakiriyim bu tarz şeylerde.ailemizin beceriklisi esim,beceriksizi ben. oyle el islerine falan hic becerim ve sabrim yok
esim sever ugrasir
ona guvenerek evde yapalim diyorum
Mor çok güzel bir renk, cinsiyeti yok. Bence tercih edebilirsin çok güzel olur.biz de kokulu taşa basladik,gunler gectikce siselere kadar geldik
mor kız rengi mi
hepsi çok güzel olmuş cnmGeç oldu kusura bakma,oğlumla ilgilendim. Bu işleri yapmak için 2 kişi ve 2 silikon tabancası yeterli. Daha ekonomik ve kendi zevkine göre süsleme şansın olur. Biz mavi ağırlıklı yaptık ama kız erkek rengi ayrımından hiç hoşlanmıyorum. Sevdiğin renkle yap bence. Ben mevlüt içinsünnet kıyafeti gibi olan kıyafetlerden bana hitap etmediği için almadım. Beyaz güzel bir tulum giydirdim.Eki Görüntüle 2099807 Eki Görüntüle 2099810 Eki Görüntüle 2099812 Eki Görüntüle 2099818 Eki Görüntüle 2099807 Eki Görüntüle 2099810 Eki Görüntüle 2099812 Eki Görüntüle 2099818
Mor çok güzel
Yok ya diil kız rengi falan boşversene
Benim oğlumun da mor bi sürü şeyi var.
Canın neyi istiosa onu yap bence
Geç oldu kusura bakma,oğlumla ilgilendim. Bu işleri yapmak için 2 kişi ve 2 silikon tabancası yeterli. Daha ekonomik ve kendi zevkine göre süsleme şansın olur. Biz mavi ağırlıklı yaptık ama kız erkek rengi ayrımından hiç hoşlanmıyorum. Sevdiğin renkle yap bence. Ben mevlüt içinsünnet kıyafeti gibi olan kıyafetlerden bana hitap etmediği için almadım. Beyaz güzel bir tulum giydirdim.Eki Görüntüle 2099807 Eki Görüntüle 2099810 Eki Görüntüle 2099812 Eki Görüntüle 2099818 Eki Görüntüle 2099807 Eki Görüntüle 2099810 Eki Görüntüle 2099812 Eki Görüntüle 2099818
Geç oldu kusura bakma,oğlumla ilgilendim. Bu işleri yapmak için 2 kişi ve 2 silikon tabancası yeterli. Daha ekonomik ve kendi zevkine göre süsleme şansın olur. Biz mavi ağırlıklı yaptık ama kız erkek rengi ayrımından hiç hoşlanmıyorum. Sevdiğin renkle yap bence. Ben mevlüt içinsünnet kıyafeti gibi olan kıyafetlerden bana hitap etmediği için almadım. Beyaz güzel bir tulum giydirdim.Eki Görüntüle 2099807 Eki Görüntüle 2099810 Eki Görüntüle 2099812 Eki Görüntüle 2099818 Eki Görüntüle 2099807 Eki Görüntüle 2099810 Eki Görüntüle 2099812 Eki Görüntüle 2099818
Ben artık uyuyarak kesemiyorum kucağımda uyutmadigim için o yüzden emzirme yastigina oturtuyorum bir yandan şarkı tekerleme falan söyleyip bir yandan kesiyorum.
Ben de oturttum camın önüne izlettim yağışı. Anlatıyorum bir yandan da kar böyle bir şey yağmurdan farkı şunlar falan diye. Zaten benim kız cam güzeli saatlerce baksın bana mısın demez
Benim de eşimin elinden her iş geliyor. Ben hem sevmem hem de yetenek fakiriyim bu tarz şeylerde.
Mor çok güzel bir renk, cinsiyeti yok. Bence tercih edebilirsin çok güzel olur.
Şeffaf poşetlere kurabiye ve badem şekeri koyduk. Şerbet bardaklarına aslında gerek yok lohusalık bitti nasılsa. Benim doğum zamanında yaptığım şerbet bardakları kalmıştı elimde, mevlütte şerbet duası diye bişey varmış, o duada şerbet dağıttık. Bardakları atmamış oldum böylece.Kalkmaya yakın 2-3 kişi gelenlere vermek üzere keselere magnet,havlu,çikolata,koku şişesi, şeffaf poşetleri koydu. Mevlüt yemeğinden sonrada lokum dağıtıldı. Havlularda sizin ordan kapalı çarşıdan geldi. Biz tül gibi keseye koyup nazarlık taktık. Dediğim gibi bende lüzumsuz çok şey vardı. Bence güzel bir şişe,havlu,çikolata yeterli olur.canim benim sen kusura bakma asıl,bebisin varken ugrastin,cok sagol
ayy icim acildi valla bugünkü tüm fotolardan,hepsi cok guzel,ellerinize emeginize saglik:))
masanin onundeki seffaf posetlerdeki kurabiye gibi bir tatli mi canim,bir de o minik keselere ne koydunuz?
havlu da guzel duruyorGretchen Grundler yazisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?