Şeffaf poşetlere kurabiye ve badem şekeri koyduk. Şerbet bardaklarına aslında gerek yok lohusalık bitti nasılsa. Benim doğum zamanında yaptığım şerbet bardakları kalmıştı elimde, mevlütte şerbet duası diye bişey varmış, o duada şerbet dağıttık. Bardakları atmamış oldum böylece.Kalkmaya yakın 2-3 kişi gelenlere vermek üzere keselere magnet,havlu,çikolata,koku şişesi, şeffaf poşetleri koydu. Mevlüt yemeğinden sonrada lokum dağıtıldı. Havlularda sizin ordan kapalı çarşıdan geldi. Biz tül gibi keseye koyup nazarlık taktık. Dediğim gibi bende lüzumsuz çok şey vardı. Bence güzel bir şişe,havlu,çikolata yeterli olur.
Biz de onu kullanıyoruz ama kakasını bazen 2 gün yapmadığı oluyo ama her çocukda farklılık göstere bilir tabiSelam hanimlard vitamini olarak wellcare aldik yalniz bu zeyrinyagi iceriyor eminim kullananiniz vardir tadini sevdi sorun yok yalniz iki gundur veriyorum ve kaka sayisi fazlalasti biraz daha sulu gibi ayrica zeytinyagli olusundan mi kaynakli bilemedim sizde de oldu mu ayni sorun gecici birsey mi?
Osmanlı şerbetini bilmiyorum. Sende gelen kişi çokmuş. Biz 40 kişiydik. Sadece eşimin ailesinin yakınları vardı. Benim akrabalarım için Antalyada mevlüt yapıldı. O mevlütte bu kadar abartmadık. 80 kişi için haklısın fazla maliyetli olur.ben de simdi lohusa serbetini soracaktim dagittiniz mi diye ama dogru bitti lohusalik:)))
osmanli serbeti dediler ama ayni sey mi?
tadi guzel mi hic icmedim.
ben de cikolata+havlu+sise veya cikolata+sise+kese dusundum.
hem sise hem kese ayni tür mü olur ona emin degilim,o yuzden havlu da secenekler arasinda.
bir de suan listede 80 kisi var. kalabalik oldugu icin cok fazla sey dagitamayacagim,butceyi daha fazla zorlamayim
Osmanlı şerbetini bilmiyorum. Sende gelen kişi çokmuş. Biz 40 kişiydik. Sadece eşimin ailesinin yakınları vardı. Benim akrabalarım için Antalyada mevlüt yapıldı. O mevlütte bu kadar abartmadık. 80 kişi için haklısın fazla maliyetli olur.
Farkediyor demekkiBiz de onu kullanıyoruz ama kakasını bazen 2 gün yapmadığı oluyo ama her çocukda farklılık göstere bilir tabi
İlk başta kızımda da mide bulantısı yaptı ama çabuk geçti. Birkaç gün sonra geçer diye düşünüyorum.Selam hanimlard vitamini olarak wellcare aldik yalniz bu zeyrinyagi iceriyor eminim kullananiniz vardir tadini sevdi sorun yok yalniz iki gundur veriyorum ve kaka sayisi fazlalasti biraz daha sulu gibi ayrica zeytinyagli olusundan mi kaynakli bilemedim sizde de oldu mu ayni sorun gecici birsey mi?
Ben emzirirken esim kesiyor baska turlu kesemiyoruz uyurken kessek uyaniyorBebeği uyanıkken tırnak kesebilen var mı. Var mı öyle bir yiğit
İnsallah iki gun oldu daha bikac gun daha icireyim bakalim duzelir belki ...İlk başta kızımda da mide bulantısı yaptı ama çabuk geçti. Birkaç gün sonra geçer diye düşünüyorum.
Ben uyurken kesemiyorumBebeği uyanıkken tırnak kesebilen var mı. Var mı öyle bir yiğit
400 iu luk mavi baska cesidi de mi var?Wellcare kullanan kızlar hangi rengini aldınız?
Ay kiyamam ona amin canım Allah korusun bizimki de çok nazar alıyor bir de güleç korkuyorum birini çağırmayaMerhaba hanımlar.
Berbat bir gece geçirdik.
Dün akşam misafirimz vardı. Yaklaşık 2aydır görüşemiyorduk. Kadın çocuğumu görünce "ay nekadar büyümüş, kaç kilo oldu , boyu nekadsr uzamış, ay ne kadar sakin bi çocuk, benim kızım tam bi fırlamaydı seninki gibi böyle durmazdı, benim nazarım çok değer aman maşallah diyeyim de" dedi dedi durdu.
İnanır misiniz saat 21.00 da uyuyan çocuk gitti yerine yüüzümüze bakıp bakıp çığlık çığlığa ağlayan bi bebek geldi. Allahım çıldırdı resmen .saat en son 1.30 da uyudu kaldı.
Nazara inanıyorum artık. Dünkü yaşadıklarım tesadüf olamaz. Benim çocuğum daha önce hiç böyle olmamıştı.
Kafası dağılsın diye oyun yapıyoruz, en çok güldüğü şeylere bile dudaklarını büze büze gözlerinden yaşlar aka aka ağladı.
Allah hepimizin bebeklerini korusun kem gözlerden.
Ayagini ilk defa agzina goturdu bizim oglan birakmiyor...ayiramiyoruz
Valla dua etmekten başka çare kalmıyor canım.Ay kiyamam ona amin canım Allah korusun bizimki de çok nazar alıyor bir de güleç korkuyorum birini çağırmaya
Aynen öyle Allah'a emanet miniklerimiz ...Valla dua etmekten başka çare kalmıyor canım.
400 iu luk mavi baska cesidi de mi var?
Simdi cikardi corabini... Ama corapla degil ayagiyla ugrasiyorHaha biz geçtik o yolları çekip çorabını cirakiyor çorabın rengine aldanıp eline alıp inceliyor
Ay cok sirinler izle izle stres atSimdi cikardi corabini... Ama corapla degil ayagiyla ugrasiyor
Yok onu biliyorum da bebekler icin 400 olani veriyorlar ya onun baska cesidi var sandimEvet canım 3 çeşit
En düşük doz 400 iu
En yüksek doz 1000 iu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?