2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

ben de simdi lohusa serbetini soracaktim dagittiniz mi diye ama dogru bitti lohusalik:)))

osmanli serbeti dediler ama ayni sey mi?
tadi guzel mi hic icmedim.

ben de cikolata+havlu+sise veya cikolata+sise+kese dusundum.
hem sise hem kese ayni tür mü olur ona emin degilim,o yuzden havlu da secenekler arasinda.

bir de suan listede 80 kisi var. kalabalik oldugu icin cok fazla sey dagitamayacagim,butceyi daha fazla zorlamayim

Biz de onu kullanıyoruz ama kakasını bazen 2 gün yapmadığı oluyo ama her çocukda farklılık göstere bilir tabi

Osmanlı şerbetini bilmiyorum. Sende gelen kişi çokmuş. Biz 40 kişiydik. Sadece eşimin ailesinin yakınları vardı. Benim akrabalarım için Antalyada mevlüt yapıldı. O mevlütte bu kadar abartmadık. 80 kişi için haklısın fazla maliyetli olur.

cikolata disinda 2 hediye verecegim,o kesin. neler olduguna da karar verirsek,gerisi de kolay:))

İlk başta kızımda da mide bulantısı yaptı ama çabuk geçti. Birkaç gün sonra geçer diye düşünüyorum.

Ay kiyamam ona amin canım Allah korusun bizimki de çok nazar alıyor bir de güleç korkuyorum birini çağırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…